Νέα για τη Nova

Όταν θέλεις να πουλάς σε γραμμές με 100Mbps ταχύτητα να μπορείς να την υποστηρίξεις κιόλας. Συνδρομητής 3play δορυφορικό εδώ και πολλά χρόνια έχω αναβαθμίσει την γραμμή στα 100Mbps από 50 που ήταν πριν και απλά έχω καταστρέψει το internet και τα νεύρα μου. Περισσότερο αποσυνδέσεις έχω παρά σύνδεση ….. ευτυχώς που έχω δορυφορικό αλλά forthnet/nova και 100Mbps ταχύτητα πρέπει να είναι καινούργιο ανέκδοτο
Σε σένα, σε μένα ή 100αρα τερματίζει και σε σύγχρονισμο και στα speedtest.

• Like
Reactions: dbokos
Όταν θέλεις να πουλάς σε γραμμές με 100Mbps ταχύτητα να μπορείς να την υποστηρίξεις κιόλας. Συνδρομητής 3play δορυφορικό εδώ και πολλά χρόνια έχω αναβαθμίσει την γραμμή στα 100Mbps από 50 που ήταν πριν και απλά έχω καταστρέψει το internet και τα νεύρα μου. Περισσότερο αποσυνδέσεις έχω παρά σύνδεση ….. ευτυχώς που έχω δορυφορικό αλλά forthnet/nova και 100Mbps ταχύτητα πρέπει να είναι καινούργιο ανέκδοτο
Μα είναι ξεκάθαρο ότι θέλουν να καταργήσουν το δορυφορικό εντελώς... Αφου το κρατάνε μόνο σε 24αρες στο triple play και απ όσο ξέρω σε λίγο καιρό όλοι οι παροχοι θέλουν να καταργηθούν εντελώς οι 24αρες στην χώρα μας... Όποτε στοχος τους είναι σιγά σιγά να καταργηθεί εντελώς το δορυφορικό... Το θέμα είναι ότι δεν μπορουν να υποστηρίξουν τις ίδιες υπηρεσίες με ott γιατί οι υποδομές ιντερνετ στην χώρας μας είναι τραγικές

Αν η vova θέλει 100 Mbps να αρχίσει να δίνει υπηρεσίες , και από καμπίνες fttc ftth και να αφησει τους κομλεξισμους, εκτος και αν θελει αλλα τρωει ακυρο από τους παροχους που εχουν εγκαταστήσει fttc ftth αλλα δεν το νομίζω , εξαλου ο παροχος που εχει εγκαταστήσει το δίχτυο είναι υποχρεωμένος να δώσει χονδρική γραμμές σε άλλους παροχους , η nova όμως θα μου πει κάποιος δεν είναι υποχρεωμένη να παρέχει υπηρεσία από καμπίνα όταν αρχίσει να χάνει πελάτες που λήγει το συμβόλαιο τους , και θέλουν παραπάνω ταχύτητες και η nova δεν θέλει να τους της προσφέρει , τότε θα βάλουν νερό στο κρασί τους και δεν ισχύει μονο για την nova αλλα για όλους τους παροχους

• Like
Reactions: godfather77
Nova σε λίγους μήνες θα ειναι η Wind. Η οποία έχει ftth κλπ. Δεν θα ασχοληθεί η τωρινή Nova με κάτι παραπάνω αφού θα τα έχει έτοιμα από την Wind

το δορυφορικο σημα δεν θα καταργηθει ποτε.διοτι εξυπηρετει συνδρομητες που μενουν σε νησια χωρια βουνα και αυτους που μεταφερουν τον δεκτη στο εξοχικο τους τα σκ.η ιντερνετικη τηλεοραση εχει πολλα προβληματα ακομα να λυσει το ιντερνετ στην ελλαδα ειναι ακομα πισω σε σχεση με τον υπολοιπο κοσμο.ασε τις αποσυνδεσεις τα κολληματα οι χαμηλη ποιοτητα εικονας αμα πεσει η ταχυτητα κλπ.εδω μεσα στην αθηνα υπαρχουν ακομα περιοχες που εχουν adsl 24 με ταχυτητα 10 με 11 ποια ιντερνετικη τηλεοραση να δεις.οι τιμες των 100 και 200 ειναι ακομα πολυ ακριβες για τον πολυ κοσμο στην επαρχεια σε μικρες πολεις ακομα δεν υπαρχουν τετοιες ταχυτητες και μην ξεχνατε ολοι εχουν δορυφορικο νοβα αυτοι τη στιγμη. εκτος απο τους συνδρομητες wind vodafone και ποσοι θα αλλαξουν που εχουν νοβα δορυφορικονα πανε σε ιντερνετικο για μενα λιγοι.ακομα και ο οτε που εχει τωρα 2 χρονια την ιντερνετικη τηλεοραση οι περισσοτεροι συνδρομητες του ειναι απο δορυφορο.για να κανουμε ενα γκαλοπ να δουμε ποσοι ειναι διατεθειμενοι να αφησουν τον δορυφορο και την σιγουρια του για να πανε σε ιντερνετικη τηλεοραση και τα προβληματα της.

Ιντερνετική τηλεόραση χωρίς οπτική ίνα είναι κάτι ουτοπικό. Ας φτιάξουν πρώτα τα δίκτυά τους στην Ελλάδα και τις τιμές φυσικά και μετά να συζητήσουμε για συνδρομητική τηλεόραση μέσω ίντερνετ

Φίλε #eimaikala μια απλή ερώτηση.. Κάποιος που δεν έχει Nova internet και θέλει να πάρει την καινούρια υπηρεσία θα μπορεί; Ναι ή όχι; Λογικά ναι γιατί αλλιώς θα είναι μεγάλο φάουλ....Γιατί έχουμε μπερδευτεί πολλοί-πολύ εδώ μέσα..... Και αν ξέρεις πάνω κάτω τιμές.....

Σύμφωνα με το ποστ που έκανε από τη παρουσίαση, θα μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στο δορυφορικό και στη νέα υπηρεσία αν είσαι μόνο πελάτης τηλεόρασης.

Η δική μου πάντως εκτίμηση είναι ότι θα ακολουθήσουν οι τιμές της Σλοβενίας.. 24,90 ευρώ για το entertainment και 29,90 για το full με 3 μήνες δώρο. Μόνο για την τηλεόραση και όχι triple play.. Καθαρά προσωπικη εκτίμηση

• Like
Reactions: belial and Joker19
Τι εννοείς φίλε τι γίνεται με εσας; εφόσον έχεις δορυφορικό παραμενεις στο δορυφορικό.. Το Nova go θα γίνει eon σίγουρα είτε αρχικά είτε στην πορεια αργότερα, το θέμα είναι αν θα σας δώσουν προσβαση μόνο στην mobile εφαρμογή (που όπως ανέφερε ένας φίλος πιο πανω που έχει πλβροφοριες δεν θα έχει τα αθλητικά κανάλια) ή θα σας δώσουν προσβαση και στην εφαρμογή για τηλεοράσεις (Android TV, smart TV, όπου θα έχει κανονικα τα αθλητικά).. Αυτό θα διευκρινιστεί στην ανακοίνωση λογικά
Ευχαριστώ

Με όλα αυτά που διαβάζω ειμαι πολυ απαισιόδοξος και μου φαίνεται θα είναι επιτυχία του χρόνου να έχω δορυφορικό και Novago, όπως έχω τώρα δηλαδή... Εκανα χαρά, ότι θα είναι ακριβώς όπως το ott της cosmote. Το δορυφορικό δεν πρεπει να καταργηθεί, πολλες περιοχες έχουν χαμηλές ταχύτητες ή δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Εγώ έχω 50αρα και πιανω ακριβώς 20 και το 4k sports της cosmote δεν λειτουργεί καν,εχει αυτόματα 1080.Αυτό το λέω για κάποιον φίλο πιο πανω που μίλησε ότι φταίει το 16

• Like
Reactions: Joker19
Καλά τώρα είναι σοβαροί. Θα απαιτούν 100 mbs για τα nova sports;
Πριν από λίγες ημέρες έλεγαν για 50 mbs . Τι αλλαξε;

Καλά τώρα είναι σοβαροί. Θα απαιτούν 100 mbs για τα nova sports;
Πριν από λίγες ημέρες έλεγαν για 50 mbs . Τι αλλαξε;
Χαχαχαχ λέγανε ότι χρειάζονται 50 mbps για το eon... Δεν διευκρίνισαν ότι εννοουσαν μόνο τις ταινίες και το national geographic.. Μάλλον με 100 mbps θα μας δίνουν τα αθλητικά κανάλια σε 8k για να είναι ομαλή η ροή όπως λενε και στο τέλος θα είναι 576p χαχα...Αφου ειναι για γέλια η πολιτικη τους και όχι μόνο.

Ίσως να θέλουν να προωθήσουν το triple play 100 mbs. Iσως πάλι αν εισαι σε αλλο πσροχο να σου δίνουν την υπηρεσία και με 50mbs.
Ας περιμένουμε τις ανακοινώσεις αλλά πολυ περιορισμοι μαζεύονται αν αναλογιστεί κάποιος οτι δεν βγάζουν και sports pack.

Σε σένα, σε μένα ή 100αρα τερματίζει και σε σύγχρονισμο και στα speedtest.
Καλα και εγω οταν πηγα στα 100 ο συγχρονισμος ηταν στο 79 και πηγα παλι στο 50. Μονο το ftth θα βοηθησει την κατασταση

Να ρωτήσω σχετικά με την eon θα δίνεται και σε υφιστάμενους συνδρομητές ως αντικατάσταση του nova go ή όχι?

Να ρωτήσω σχετικά με την eon θα δίνεται και σε υφιστάμενους συνδρομητές ως αντικατάσταση του nova go ή όχι?
Έχουν απάντησει παραπάνω τουλάχιστον 5-6 παλικάρια σε αυτό π ρωτάς

Κοιτα οπως ρωτησα και εγω ξεκαθαρη απαντηση δεν υπαρχει νομιζω…Λογικα θα καταργηθει το nova go και θα οι δορυφορικοι θα εχουν το eon αλλα τι θα γινει και αν θα υπαρχουν περιορισμοι θεασης,σε ποσες συσκευες,σε ποσες ταυτοχρονα και τι θα γινει σε οσους εχουν nova go extra δεν νομιζω να γνωριζει κανενας να μας απαντησει…
Ξεναλεω μακαρι να γινει οπως στην Cosmote tv…

Κοιτα οπως ρωτησα και εγω ξεκαθαρη απαντηση δεν υπαρχει νομιζω…Λογικα θα καταργηθει το nova go και θα οι δορυφορικοι θα εχουν το eon αλλα τι θα γινει και αν θα υπαρχουν περιορισμοι θεασης,σε ποσες συσκευες,σε ποσες ταυτοχρονα και τι θα γινει σε οσους εχουν nova go extra δεν νομιζω να γνωριζει κανενας να μας απαντησει…
Ξεναλεω μακαρι να γινει οπως στην Cosmote tv…
Επειδή ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα το παραμικρό, ας μην σταθούμε σε διαρροές. Καλύτερα να περιμένουμε!
Κι εγώ την ίδια προσμονή με σένα έχω πάντως, ελπίζω να είναι σαν της cosmote

• Like
Reactions: Totti10