Νέα για τη Nova

Το nova go είναι τωρινή υπηρεσία. Όποιος περνάει σε eon ή dth ξεχνάει το nova go και παίρνει smart app/mobile app/multiscreen. Δε θα καταργηθεί το δορυφορικό άμεσα λόγω ταχύτητας.
Τα έχω διαβάσει όλα αλλά δεν έχω καταλάβει υπάρχει περίπτωση να καταργηθεί εντελώς η nova στο δορυφόρικο ?εγώ έχω μόνο nova τηλεόραση ,θα με αναγκάσουν να βάλω ott ?
Μπορείς να διευκρινησεις φίλε?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Τα έχω διαβάσει όλα αλλά δεν έχω καταλάβει υπάρχει περίπτωση να καταργηθεί εντελώς η nova στο δορυφόρικο ?εγώ έχω μόνο nova τηλεόραση ,θα με αναγκάσουν να βάλω ott ?
Μπορείς να διευκρινησεις φίλε?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αυτο φιλε αμα γινει θα γινει πολυ καιρο μετα και μπορει να παρει χρονια μη σε απασχολει κατι τετοιο..Φυσικα και σκοπος τους ειναι να περασουν σιγα σιγα ολο και περισσοτεροι στο ott αλλα το δορυφορικο θα καταργηθει σιγουρα πολυ μετα και αν γινει φυσικα

• Like
Reactions: JimRose30
Και εγώ έχω και θέλω να έχω μόνο nοva τηλεόραση, εφόσον δεν έχει διαθεσιμότητα η Forthnet.Αν είναι να φοβόμαστε μήπως δεν μπορουμε να δουμε σωστά μεσω eon λόγω ταχυτήτας, δεν πρεπει ποτε να καταργηθεί το δορυφορικό. Έχω την εντυπωση ότι δεν θα είναι σαν της cosmote, έστω σε 1080.

Και εγώ έχω και θέλω να έχω μόνο nοva τηλεόραση, εφόσον δεν έχει διαθεσιμότητα η Forthnet.Αν είναι να φοβόμαστε μήπως δεν μπορουμε να δουμε σωστά μεσω eon λόγω ταχυτήτας, δεν πρεπει ποτε να καταργηθεί το δορυφορικό. Έχω την εντυπωση ότι δεν θα είναι σαν της cosmote, έστω σε 1080.
Αν εχετε μονο τηλεοραση μη φοβαστε θα εχετε δορυφορικο για επ αοριστον ...Αν εχετε triple play τοτε θα αρχισουν να κανουν τις ανανεωσεις μονο σε ott σιγα σιγα...

Εκτός αυτού σε αναγκάζει να βάλεις και ίντερνετ εγώ δε θέλω να βάλω π.χ θέλω μόνο δορυφορική,πραγματικά άμα καταργηθεί ακόμα και πολύ μετά μου φαίνεται πολύ κακο!

Επειδη προσπαθω να βγαλω ακρη,να ρωτησω εγω κατι;
Εχω nova δορυφορικο και nova go extra σε δυο συσκευες…
Οταν λειτουργησει η eon θα μπορω να αποκτησω την εφαρμογη για τηλεοραση η tv box η κινητο/ταμπλετ ξανα για 2 συσκευες καταργωντας το nova go;

Οταν λειτουργησει η eon θα μπορω να αποκτησω την εφαρμογη για τηλεοραση η tv box η κινητο/ταμπλετ ξανα για 2 συσκευες καταργωντας το nova go;
Και εγώ αυτή την απορία έχω.

• Like
Reactions: Totti10
Και εγώ αυτή την απορία έχω.
Ναι

Φίλε “eimaikala” τι μας λες τώρα δηλαδή αν κατάλαβα καλά….

Κάποιος πχ με 50άρα VDSL Cosmote δεν μπορεί να βάζει Nova EON ??!!!
Αυτονομα την υπηρεσια , one play, ναι μπορεις σε οποιονδηποτε παροχο, εχει δοθει και εικονα αρκετα πισω. Ως triple play στη νοβα full πακετο μονο με 100αρα ειπανε.

τελικα εχουν πολλη πλακα εκει στη νοβα αν ισχυουν ορισμενα πραγματα που ακουγοντε.αν βγαλουν iptv μονο με 100 ταχυτητα τοτε αυτοι που εχουν 24 και 50 απλα δεν θα μπορουν να βλεπουν νοβα.επισις αν καταργησουν το δορυφορικο που ειναι απιθανο και οποιος λεει οτι θα καταργηθει σιγουρα δεν ξερει απο συνδρομητικη τηλεοραση τοτε θα χασουν σχεδον ολους τους συνδρομητες τους αφου αυτοι την στιγμη ολοι ειναι δορυφορικοι.η ιντερνετικη τηλεοραση τα ξαναειπαμε δεν ειναι για ολους και δεν μενουν ολοι στην αθηνα και στη θεσαλλονικη και δεν μπορουν ολοι να εχουν 100 ταχυτητες. υπαρχει η επαρχεια με τα χωρια της και τα νησια.

Ευχαριστουμε για τις ενημερωσεις @eimaikala !
Αν ξερεις και μπορεις να με βοηθησεις, επειδη ειμαι στην διαδικασια υπογραφης συμβασης triple play 100mbps με full pack δορυφορικο, θα υπαρχει η δυνατοτητα οταν γινει διαθεσιμη η υπηρεσια να μεταβω στο ΟΤΤ στο ιδιο κοστος?
Επειδη η προσφορα ειναι πολυ καλη, αλλα με ενδιαφερει αμεσα η μεταβαση στο OTT θελω να ξερω αν θα μπορει να γινει αυτη η αλλαγη.
ευχαριστω για το χρονο σου

Εγώ που κατά κύριο λόγο χρησιμοποιώ την υπηρεσία nova on demand με δορυφορικό και ιντερνετ 100άρα απο τον ΟΤΕ, θα συνεχίσω να έχω την υπηρεσία ή θα τη σταματήσουν; Μπορείτε να καταλάβετε γιατί, η αλήθεια είναι, ότι μπερδεύτηκα με όλη αυτή την πληροφορία στις τελευταίες σελίδες....too much information....o_O

το ondemand μεσω stb μαλλον παει για καταργηση. vod θα εχεις αν παραμεινεις σε dht μεσω του smart tv app. αυτο καταλαβα...

...Έφαγα τα λυσσακά μου πριν απο 4 χρόνια για να απελευθερωθεί από το 3play (θυμάσαι sakels??? :D:D) και τελικά πάει άπατο. Αγόρασα επιτέλους αυτοκίνητο φέτος με βενζίνη - υγραέριο...και το υγραέριο είναι ήδη στο 1.00€ το λίτρο...μάλλον είμαι ο γκαντέμης της ιστορίας....:D:D