Τα έχω διαβάσει όλα αλλά δεν έχω καταλάβει υπάρχει περίπτωση να καταργηθεί εντελώς η nova στο δορυφόρικο ?εγώ έχω μόνο nova τηλεόραση ,θα με αναγκάσουν να βάλω ott ?Το nova go είναι τωρινή υπηρεσία. Όποιος περνάει σε eon ή dth ξεχνάει το nova go και παίρνει smart app/mobile app/multiscreen. Δε θα καταργηθεί το δορυφορικό άμεσα λόγω ταχύτητας.
Αυτο φιλε αμα γινει θα γινει πολυ καιρο μετα και μπορει να παρει χρονια μη σε απασχολει κατι τετοιο..Φυσικα και σκοπος τους ειναι να περασουν σιγα σιγα ολο και περισσοτεροι στο ott αλλα το δορυφορικο θα καταργηθει σιγουρα πολυ μετα και αν γινει φυσικαΤα έχω διαβάσει όλα αλλά δεν έχω καταλάβει υπάρχει περίπτωση να καταργηθεί εντελώς η nova στο δορυφόρικο ?εγώ έχω μόνο nova τηλεόραση ,θα με αναγκάσουν να βάλω ott ?
Μπορείς να διευκρινησεις φίλε?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αν εχετε μονο τηλεοραση μη φοβαστε θα εχετε δορυφορικο για επ αοριστον ...Αν εχετε triple play τοτε θα αρχισουν να κανουν τις ανανεωσεις μονο σε ott σιγα σιγα...Και εγώ έχω και θέλω να έχω μόνο nοva τηλεόραση, εφόσον δεν έχει διαθεσιμότητα η Forthnet.Αν είναι να φοβόμαστε μήπως δεν μπορουμε να δουμε σωστά μεσω eon λόγω ταχυτήτας, δεν πρεπει ποτε να καταργηθεί το δορυφορικό. Έχω την εντυπωση ότι δεν θα είναι σαν της cosmote, έστω σε 1080.
Και εγώ αυτή την απορία έχω.Επειδη προσπαθω να βγαλω ακρη,να ρωτησω εγω κατι;
Εχω nova δορυφορικο και nova go extra σε δυο συσκευες…
Οταν λειτουργησει η eon θα μπορω να αποκτησω την εφαρμογη για τηλεοραση η tv box η κινητο/ταμπλετ ξανα για 2 συσκευες καταργωντας το nova go;
Επειδη προσπαθω να βγαλω ακρη,να ρωτησω εγω κατι;
Εχω nova δορυφορικο και nova go extra σε δυο συσκευες…
Οταν λειτουργησει η eon θα μπορω να αποκτησω την εφαρμογη για τηλεοραση η tv box η κινητο/ταμπλετ ξανα για 2 συσκευες καταργωντας το nova go;
ΝαιΚαι εγώ αυτή την απορία έχω.
Φιλαρακι εισαι ωραιος,ευχαριστουμε πολυ για την ενημερωση
Αυτονομα την υπηρεσια , one play, ναι μπορεις σε οποιονδηποτε παροχο, εχει δοθει και εικονα αρκετα πισω. Ως triple play στη νοβα full πακετο μονο με 100αρα ειπανε.Φίλε “eimaikala” τι μας λες τώρα δηλαδή αν κατάλαβα καλά….
Κάποιος πχ με 50άρα VDSL Cosmote δεν μπορεί να βάζει Nova EON ??!!!
OK κατανοητό , ευχαριστώ !Αυτονομα την υπηρεσια , one play, ναι μπορεις σε οποιονδηποτε παροχο, εχει δοθει και εικονα αρκετα πισω. Ως triple play στη νοβα full πακετο μονο με 100αρα ειπανε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.