Απ'ότι έχω καταλάβει από αυτά που μας λέει ο φίλος #eimaikala.... To OTT της Nova θα δίνεται μόνο με ταχύτητα 100mbps σε όσους έχουν δίκτυο Forthnet/Nova....(Λογικά όχι τιμωρητικά ή λόγω χρημάτων αλλά λόγω μη τόσο καλού ίντερνετ και να είναι καλυμμένοι σε μελλοντικές γκρίνιες....) Στους υπόλοιπους που έχουν άλλο ίντερνετ (π.χ. Cosmote 50mbps θα δίνεται κανονικά.... Όσοι έχουν σκέτη τηλεόραση και Nova Go λογικά θα καταργήσουν το Go και θα μεταβούν στην εφαρμογή EON αν το θελήσουν και θα βλέπουν από εκεί...και αθλητικά...όπως έκανε η Cosmote Tv.....το θέμα είναι αν θα υπάρχει έξτρα χρέωση.... Αν έχω καταλάβει κάτι λάθος παρακαλώ διορθώστε με.....
Εχω το ίδιο καθεστώς με σένα, μόνο που η 50αρα μου είναι 20 λόγω έλλειψης υποδομών, όπως μου είχαν πει. Ο φίλος sakels όμως απάντησε ότι προς το παρον μένουμε με τη δορυφορική. Κι έκανα μια χαρά ότι σε λίγες μέρες θα έβλεπα replay στη smart... Προς το παρον η cosmote ειναι πιο μπροστά, ως προς το ott.Καλησπερα σε ολους. Να κανω και εγω καποιες ερωτησεις, και αν μπορει καποιος φιλος να μου απαντησει. Εχω το Nova Full pack μονο δορυφορικο, το οποιο εκανα ανανεωση για 2 χρονια πριν 2 μηνες. Εχω ιντερνετ 50αρα Cosmote, που η πραγματικη ταχυτητα που πιανω δεν ειναι ουτε 30. Η ερωτηση μου ειναι, μπορω να μεταπηδησω στην νεα υπηρεσια? να παω δηλαδή απο το δορυφορικο σε ΕΟΝ? Θα μπορω να δω με αυτη την ταχυτητα ιντερνετ που εχω? Εδω στο νησι που ειμαι , δεν υπαρχουν μεχρι στιγμης δυνατοτητες ουτε ,για ποιο γρηγορο ιντερνετ ,ουτε για αλλο παροχο εκτος ΟΤΕ. Αναγκαστικα αν δεν μπορω να παω στην νεα υπηρεσια , θα εχω το δορυφορικο. Εχοντας μονο το δορυφορικο , θα μπορω να εχω και την νεα υπηρεσια σε smart tv app οπως το Cosmote Tv, η TvBox οπως εχω τωρα το NovaGO?
Προς το παρόν εμείς δεν είμαστε πουθενά, για την ακρίβεια...Προς το παρον η cosmote ειναι πιο μπροστά, ως προς το ott.
Ρε φίλε moderator, δε θα μαλωσουμε τα άτομα που έχουν μια εσωτερική πληροφόρηση γιατί δε μας λένε που το έμαθαν. Έλεος.
Ο κάθε χρήστης εδώ εμπιστεύεται με δική του κρίση οποία πληροφορία δίνεται. Εξάλλου φαίνεται ποιοι ξέρουν και ποιοι λένε ότι ναναι.
Ούτε χρειάζεται να μας πουν που δουλεύουν. Σε λίγο αφμ και αμκα θα τους ρωτήσεις. Αν θες ξεκινά πρώτα από τον εαυτό σου και μετά ζητά από άλλους.
Φιλικά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.