Νέα για τη Nova

Λέω να κόψω τελείως τη NOVA....Με το που γράφτηκα στον ΟΤΕ έχασε όλα τα πρωταθλήματα...βρε μήπως να πάω προς το Netflix να ιντριγκάρουμε την κατάσταση γιατί πολύ ψηλά σήκωσαν τον αμανέ. Πάντως με το ερτφλιξ που το δουλεύω επίσης, καλά το βλέπω (μέχρι στιγμής....) 😎😎

Πέρα από την πλάκα, ξεχνάμε δηλαδή δέκτες που δέχονται σκληρό δίσκο για εγγραφές και trick mode στο ζωντανό πρόγραμμα; Ένας π.χ. που έχει συνδρομή μόνο τηλεόραση και αποφασίσει να ανανεώσει ή χαλάσει για κάποιο λόγο ο δέκτης του, τι θα πάρει (πέρα από τη προφανή απάντηση...:p:p:p) Ρε παιδιά μπερδεύτηκα...θα πάρει δέκτη ΕΟΝ που δέχεται μεν δορυφορικό καλώδιο αλλά χωρίς σκληρό άρα και όχι εγγραφές και ο οποίος δεν υποστηρίζει VOD , απλά αν δεν έχει ιντερνετ δεν θα έχει τις ψηφιακές υπηρεσίες του replay tv και του "νέου" ondemand της ΕΟΝ? Πλησιάζω καθόλου ή μπα.....

Last edited:
Αν θέλει να βλέπει μέσω δορυφόρου ή είναι σε 3play 24mbps, θα πάρει δέκτη δορυφορικό χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ. Για catch up και on demand, θα μπορεί να χρησιμοποιεί την εφαρμογή ΕΟΝ σε τηλεοράσεις ή άλλες συσκευές.

Όποιος θέλει αποκλειστικά μέσω ίντερνετ ή έχει 3play 100mbps, θα πάρει android box χωρίς υποδοχή δορυφόρου. Θα έχει από εκεί πρόσβαση σε catch up και on demand, όπως και μέσω των εφαρμογών.

Οι συνδρομητές που τώρα έχουν πρόσβαση σε on demand μέσω της υβριδικής στους novabox, δεν θα χάσουν τη πρόσβαση στο άμεσο μέλλον, εκτός αν αλλάξουν αποκωδικοποιητή και πάρουν τον DTH.

• Like
Reactions: sgatz and zapper
Απ'ότι έχω καταλάβει από αυτά που μας λέει ο φίλος #eimaikala.... To OTT της Nova θα δίνεται μόνο με ταχύτητα 100mbps σε όσους έχουν δίκτυο Forthnet/Nova....(Λογικά όχι τιμωρητικά ή λόγω χρημάτων αλλά λόγω μη τόσο καλού ίντερνετ και να είναι καλυμμένοι σε μελλοντικές γκρίνιες....) Στους υπόλοιπους που έχουν άλλο ίντερνετ (π.χ. Cosmote 50mbps θα δίνεται κανονικά.... Όσοι έχουν σκέτη τηλεόραση και Nova Go λογικά θα καταργήσουν το Go και θα μεταβούν στην εφαρμογή EON αν το θελήσουν και θα βλέπουν από εκεί...και αθλητικά...όπως έκανε η Cosmote Tv.....το θέμα είναι αν θα υπάρχει έξτρα χρέωση.... Αν έχω καταλάβει κάτι λάθος παρακαλώ διορθώστε με.....

• Like
Reactions: zapper
Ας περιμενουμε τα επίσημα,γιατι χανόμαστε με τις υπο-περιπτωσεις.Εγώ θα ήθελα να ξεκαθαρισω, αν έχοντας μόνο τηλεόραση δορυφορική Nova ως τον ερχόμενο Σεπτέμβριο που έχω συμβόλαιο, μπορώ να κατεβάσω την εφαρμογή στη smart TV, δωρεάν και να βλέπω τα replay έστω σε 1080.Και το Novago να είναι όπως τωρα ,δεν έχω προβλημα. Έχω 3play cosmote.

παντως γενικα η forthnet εδω και καμποσο καιρο εχει στα 2/3 play πακετα σαν πρωτη επιλογη τα 100 και οπου δεν γινεται στο βαζει 50.

ετσι εκανε και πιο παλια με τις adsl που ηταν απο τις πρωτες εταιριες που καθιερωσε το εως 24 οταν ολοι οι αλλοι διναν 4mbps

To οτι θελει να προωθει την 100αρα ειδικα που καθε χρονο πεφτει η τιμη χονδικης για μενα καλο το λες. και ελπίζω σε λιγο καιρο να το μεταφερει και εως 200 και οσο πιανει ο καθενας. (οπως με τις adsl)

Καλησπερα σε ολους. Να κανω και εγω καποιες ερωτησεις, και αν μπορει καποιος φιλος να μου απαντησει. Εχω το Nova Full pack μονο δορυφορικο, το οποιο εκανα ανανεωση για 2 χρονια πριν 2 μηνες. Εχω ιντερνετ 50αρα Cosmote, που η πραγματικη ταχυτητα που πιανω δεν ειναι ουτε 30. Η ερωτηση μου ειναι, μπορω να μεταπηδησω στην νεα υπηρεσια? να παω δηλαδή απο το δορυφορικο σε ΕΟΝ? Θα μπορω να δω με αυτη την ταχυτητα ιντερνετ που εχω? Εδω στο νησι που ειμαι , δεν υπαρχουν μεχρι στιγμης δυνατοτητες ουτε ,για ποιο γρηγορο ιντερνετ ,ουτε για αλλο παροχο εκτος ΟΤΕ. Αναγκαστικα αν δεν μπορω να παω στην νεα υπηρεσια , θα εχω το δορυφορικο. Εχοντας μονο το δορυφορικο , θα μπορω να εχω και την νεα υπηρεσια σε smart tv app οπως το Cosmote Tv, η TvBox οπως εχω τωρα το NovaGO?

Απ'ότι έχω καταλάβει από αυτά που μας λέει ο φίλος #eimaikala.... To OTT της Nova θα δίνεται μόνο με ταχύτητα 100mbps σε όσους έχουν δίκτυο Forthnet/Nova....(Λογικά όχι τιμωρητικά ή λόγω χρημάτων αλλά λόγω μη τόσο καλού ίντερνετ και να είναι καλυμμένοι σε μελλοντικές γκρίνιες....) Στους υπόλοιπους που έχουν άλλο ίντερνετ (π.χ. Cosmote 50mbps θα δίνεται κανονικά.... Όσοι έχουν σκέτη τηλεόραση και Nova Go λογικά θα καταργήσουν το Go και θα μεταβούν στην εφαρμογή EON αν το θελήσουν και θα βλέπουν από εκεί...και αθλητικά...όπως έκανε η Cosmote Tv.....το θέμα είναι αν θα υπάρχει έξτρα χρέωση.... Αν έχω καταλάβει κάτι λάθος παρακαλώ διορθώστε με.....

Εγώ από οτι κατάλαβα 100 mbs θα απαιτούν ακόμη κι αν εισαι σε άλλον πάροχο.
Προσωπικά το έχω γράψει ειμαι στην vodafone σε 50 αρα σε πολύ καλή τιμή και θα με εξυπηρετούσε αφάνταστα το ott της nova να βγει καιι σε 50αρα.

Με εχουν πάρει και πό την vodafone να μου δωσουν καλύτερη τιμή για το family pack αλλά αναμένω την 15-10 που από οτι εχω καταλάβει και η nova θα εχει ανακοινώσει τα πακέτα της,
Λογικά για καμιά εβδομάδα θα είμαι χωρίς αθλητικά αλλά δεν έχω σκοπό να βιαστώ

Καλησπερα σε ολους. Να κανω και εγω καποιες ερωτησεις, και αν μπορει καποιος φιλος να μου απαντησει. Εχω το Nova Full pack μονο δορυφορικο, το οποιο εκανα ανανεωση για 2 χρονια πριν 2 μηνες. Εχω ιντερνετ 50αρα Cosmote, που η πραγματικη ταχυτητα που πιανω δεν ειναι ουτε 30. Η ερωτηση μου ειναι, μπορω να μεταπηδησω στην νεα υπηρεσια? να παω δηλαδή απο το δορυφορικο σε ΕΟΝ? Θα μπορω να δω με αυτη την ταχυτητα ιντερνετ που εχω? Εδω στο νησι που ειμαι , δεν υπαρχουν μεχρι στιγμης δυνατοτητες ουτε ,για ποιο γρηγορο ιντερνετ ,ουτε για αλλο παροχο εκτος ΟΤΕ. Αναγκαστικα αν δεν μπορω να παω στην νεα υπηρεσια , θα εχω το δορυφορικο. Εχοντας μονο το δορυφορικο , θα μπορω να εχω και την νεα υπηρεσια σε smart tv app οπως το Cosmote Tv, η TvBox οπως εχω τωρα το NovaGO?
Εχω το ίδιο καθεστώς με σένα, μόνο που η 50αρα μου είναι 20 λόγω έλλειψης υποδομών, όπως μου είχαν πει. Ο φίλος sakels όμως απάντησε ότι προς το παρον μένουμε με τη δορυφορική. Κι έκανα μια χαρά ότι σε λίγες μέρες θα έβλεπα replay στη smart... Προς το παρον η cosmote ειναι πιο μπροστά, ως προς το ott.

• Like
Reactions: gagan1967
Το app στη smart θα μπορείς απ ότι κατάλαβα να το χρησιμοποιεις. Αλλά ως βασική πρόσβαση θα σου δίνει το dht και όχι το ott box

Μην γράφετε ανακρίβειες χωρίς να ξέρετε και δημιουργείται(με αι) σύγχυση στους υπόλοιπους.... Δεν γίνεται να δίνεται μόνο σε 100mbps στους εκτός δικτύου Forthnet..... Ελάχιστοι έχουν 100mbps...θα πάει άπατη.. Αλλιώς δεν θα έφτιαχναν καν την υπηρεσία..... Οι παροχές-μετάβαση κλπ θα είναι πάνω κάτω ίδιες με της Cosmote....

• Like
Reactions: Stacy
Καλό θα ήταν αυτοί που διαδίδουν ως δεδομένα διάφορα πράγματα, αν εργάζονται στην εταιρία να το γνωστοποιήσουν... καλό για αυτούς, ηθικό για εμάς.
Αν απλά μαθαίνουν πληροφορίες εμμέσως ή από διάφορες πηγές στο internet καλό θα είναι να βάζουν την πηγή ή να λένε πως είναι πληροφορία και όχι να αναγράφονται με ύφος απόλυτης σιγουριάς.

• Like
Reactions: Joker19
Ρε φίλε moderator, δε θα μαλωσουμε τα άτομα που έχουν μια εσωτερική πληροφόρηση γιατί δε μας λένε που το έμαθαν. Έλεος.

Ο κάθε χρήστης εδώ εμπιστεύεται με δική του κρίση οποία πληροφορία δίνεται. Εξάλλου φαίνεται ποιοι ξέρουν και ποιοι λένε ότι ναναι.

Ούτε χρειάζεται να μας πουν που δουλεύουν. Σε λίγο αφμ και αμκα θα τους ρωτήσεις. Αν θες ξεκινά πρώτα από τον εαυτό σου και μετά ζητά από άλλους.

Φιλικά.

Last edited:
  • Like
Reactions: chem
Καλά τα λέει σε γενικές γραμμές ο φίλος Bill καθώς φαντάζομαι ΔΕΝ αναφέρεται μόνο στη Νόβα και στις επικείμενες αλλαγές αλλά σε διάφορους που γράφουν "inside info" κατά καιρούς.

Στην περίπτωση της Νόβα θα έχουμε βέβαια άμεσα τις απαντήσεις που θέλουμε και προσωπικά δε με χαλάει που πήραμε έστω και ανεπίσημα μια εικόνα.
Σε άλλες περιπτώσεις όμως υπάρχουν άτομα που διασπείρουν φήμες και μόλις ρωτήσεις κάτι συγκεκριμένο κάνουν τις πάπιες..

Ρε φίλε moderator, δε θα μαλωσουμε τα άτομα που έχουν μια εσωτερική πληροφόρηση γιατί δε μας λένε που το έμαθαν. Έλεος.

Ο κάθε χρήστης εδώ εμπιστεύεται με δική του κρίση οποία πληροφορία δίνεται. Εξάλλου φαίνεται ποιοι ξέρουν και ποιοι λένε ότι ναναι.

Ούτε χρειάζεται να μας πουν που δουλεύουν. Σε λίγο αφμ και αμκα θα τους ρωτήσεις. Αν θες ξεκινά πρώτα από τον εαυτό σου και μετά ζητά από άλλους.

Φιλικά.

Κατ' αρχάς ποιός μάλωσε ποιόν ?
Αν εργαζόμουν εγω για την Vodafone και προμόταρα και μεγαλοποιούσα οτιδήποτε σχετικό με την Vodafone και έθαβα με ύπουλο τρόπο τις ανταγωνίστριες εταιρίες, θα σου άρεσε ? Θα μας έλεγες πως μα τι γιατί ?
Διαφάνεια λέγεται, και όταν κάποιος δουλεύει σε κάποια εταιρία και υπάρχουν μάλιστα και συγκρουόμενα συμφέροντα, καλό είναι για να μην πω πρέπει, να φαίνεται ότι εργάζεται εκεί όπως το έχει κάνει ο Λεωνίδας ( @Pleo ).
Δεν είπαμε πουθενά αν πηγή είναι δική του να πει ποιός του το είπε.

Αν δεν καταλαβαίνεις καλά τι διαβάζεις, μην κάνεις υποδείξεις.

Και λίγο πιο ωραίος τρόπος γραφής δεν θα ήταν κακό...