Νέα για τη Nova

Θα είναι περιορισμένης χρονικής διάρκειας ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων!

Συν-εγκατάστασης αφού θα επιτρέπεται η... θέαση σε 2... συσκευές ταυτόχρονα.
Όντως άκουσες ότι θα είναι τόσο ή μας τρολαρεις; δηλαδή θα δίνουν και το μποξ δώρο ή το μποξ θα έρχεται μόνο σε triple play?

Όντως άκουσες ότι θα είναι τόσο ή μας τρολαρεις; δηλαδή θα δίνουν και το μποξ δώρο ή το μποξ θα έρχεται μόνο σε triple play?

Σιγά μην σας δώσουν και μια Ρωσσίδα με το box.

Δεν ξέρω τι φαντάζεστε, αλλά κάτι όνειρα π.χ. να είναι αρκετά πιο οικονομικό το OTT σε σχέση με το δορυφορικό καλύτερα να τα ξεχάσετε.
Δεν θα είναι.

Προφανώς και κάνω πλάκα, σιγά μην το δώσουν και 5€ το μήνα.

Θεωρητικά πιο ακριβό θα είναι το ott αυτό λέει η λογική
Μα γιατι να είναι πιο ακριβό; εμένα μου φαίνεται περιεργο και πολυ λογικό να είναι φθηνότερο... Αφου θα γλιτώσουν από δωρεάν κεραίες, δωρεάν εγκατάσταση.. Και αν δεν κάνω λάθος έχουν λιγότερα κόστη μετάδοσης εικόνας μέσω iptv αντί δορυφορικού

Χα, ξέρεις τι bandwidth και server πρέπει να πληρώνουν; Το δορυφορικό είναι φθηνότερο. Άσε που θεωρώ απαράδεκτο να καταναλώνουμε bandwidth για κάτι (τηλεόραση, ραδιόφωνο) που διαδίδεται παντού.

Της cosmote το ott έχει ένα 2ευρω διαφορά με το δορυφορικό. Φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο θα συμβεί με τη Nova.

Μα γιατι να είναι πιο ακριβό; εμένα μου φαίνεται περιεργο και πολυ λογικό να είναι φθηνότερο... Αφου θα γλιτώσουν από δωρεάν κεραίες, δωρεάν εγκατάσταση.. Και αν δεν κάνω λάθος έχουν λιγότερα κόστη μετάδοσης εικόνας μέσω iptv αντί δορυφορικού
Αυτό ισχύει ωστόσο κανένας πελάτης δε θα δεσμευτεί με συμβόλαιο αν τα μηνιαία πακέτα είναι φθηνότερα ! Κάτι που δε τους συμφέρει σίγουρα !

Αυτό ισχύει ωστόσο κανένας πελάτης δε θα δεσμευτεί με συμβόλαιο αν τα μηνιαία πακέτα είναι φθηνότερα ! Κάτι που δε τους συμφέρει σίγουρα !
Έτσι είναι. Κανένας δεν θα πλήρωνε για αθλητικά Ιούνιο μέχρι Αύγουστο έτσι κ αλλιώς. Άσε που πολλοί που δεν είναι τόσο φανατικοί ή δεν έχουν πολύ χρόνο θα προτιμούσαν συνδρομές μόνο την hot περίοδο Φεβρουάριο μέχρι Μάιο. Οπότε η λογική λέει ότι θα είναι ακριβότερα.

• Like
Reactions: JimRose30
Έτσι είναι. Κανένας δεν θα πλήρωνε για αθλητικά Ιούνιο μέχρι Αύγουστο έτσι κ αλλιώς. Άσε που πολλοί που δεν είναι τόσο φανατικοί ή δεν έχουν πολύ χρόνο θα προτιμούσαν συνδρομές μόνο την hot περίοδο Φεβρουάριο μέχρι Μάιο. Οπότε η λογική λέει ότι θα είναι ακριβότερα.
Εγώ αναφέρομαι σε 24μηνα πακετα και θεωρώ λογικότερο να είναι πιο φθηνά από τα 24μηνα δορυφορικά.. Και όχι μόνο 2 ευρώ...για μηνιαία πακετα όπως λες είναι λογικό λόγω της καλοκαιρινής μη-ζητησης

Είμαστε στη σελίδα 404 και έχω φάει τον τόπο τελείως ασυναίσθητα και ενστικτωδώς να μάθω γιατί το tab του chrome (χωρίς να έχω ανοιχτή την καρτέλα καθώς είμαι σε δεύτερη και φαίνεται μόνο το header) δείχνει ότι έπεσε το site.. αφού γράφει page 404...:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: off topic sorry αλλά γελούσα μόνος μου.

• Haha
Reactions: kostthem
Επικοινωνία με άτομο εργαζόμενο στη Nova... Πολύ σύντομα η κυκλοφορία της EON TV.... Μάλλον 18-19/10... Και θα παίζει σε όλα τα δίκτυα..... Τιμές ακόμη υπό συζήτηση.....

Επικοινωνία με άτομο εργαζόμενο στη Nova... Πολύ σύντομα η κυκλοφορία της EON TV.... Μάλλον 18-19/10... Και θα παίζει σε όλα τα δίκτυα..... Τιμές ακόμη υπό συζήτηση.....
Με συμβόλαιο ή χωρίς;