Όντως άκουσες ότι θα είναι τόσο ή μας τρολαρεις; δηλαδή θα δίνουν και το μποξ δώρο ή το μποξ θα έρχεται μόνο σε triple play?Συν-εγκατάστασης αφού θα επιτρέπεται η... θέαση σε 2... συσκευές ταυτόχρονα.
Troll είναι χαχαχΌντως άκουσες ότι θα είναι τόσο ή μας τρολαρεις; δηλαδή θα δίνουν και το μποξ δώρο ή το μποξ θα έρχεται μόνο σε triple play?
Όντως άκουσες ότι θα είναι τόσο ή μας τρολαρεις; δηλαδή θα δίνουν και το μποξ δώρο ή το μποξ θα έρχεται μόνο σε triple play?
Μα γιατι να είναι πιο ακριβό; εμένα μου φαίνεται περιεργο και πολυ λογικό να είναι φθηνότερο... Αφου θα γλιτώσουν από δωρεάν κεραίες, δωρεάν εγκατάσταση.. Και αν δεν κάνω λάθος έχουν λιγότερα κόστη μετάδοσης εικόνας μέσω iptv αντί δορυφορικούΘεωρητικά πιο ακριβό θα είναι το ott αυτό λέει η λογική
Αυτό ισχύει ωστόσο κανένας πελάτης δε θα δεσμευτεί με συμβόλαιο αν τα μηνιαία πακέτα είναι φθηνότερα ! Κάτι που δε τους συμφέρει σίγουρα !Μα γιατι να είναι πιο ακριβό; εμένα μου φαίνεται περιεργο και πολυ λογικό να είναι φθηνότερο... Αφου θα γλιτώσουν από δωρεάν κεραίες, δωρεάν εγκατάσταση.. Και αν δεν κάνω λάθος έχουν λιγότερα κόστη μετάδοσης εικόνας μέσω iptv αντί δορυφορικού
Έτσι είναι. Κανένας δεν θα πλήρωνε για αθλητικά Ιούνιο μέχρι Αύγουστο έτσι κ αλλιώς. Άσε που πολλοί που δεν είναι τόσο φανατικοί ή δεν έχουν πολύ χρόνο θα προτιμούσαν συνδρομές μόνο την hot περίοδο Φεβρουάριο μέχρι Μάιο. Οπότε η λογική λέει ότι θα είναι ακριβότερα.Αυτό ισχύει ωστόσο κανένας πελάτης δε θα δεσμευτεί με συμβόλαιο αν τα μηνιαία πακέτα είναι φθηνότερα ! Κάτι που δε τους συμφέρει σίγουρα !
Εγώ αναφέρομαι σε 24μηνα πακετα και θεωρώ λογικότερο να είναι πιο φθηνά από τα 24μηνα δορυφορικά.. Και όχι μόνο 2 ευρώ...για μηνιαία πακετα όπως λες είναι λογικό λόγω της καλοκαιρινής μη-ζητησηςΈτσι είναι. Κανένας δεν θα πλήρωνε για αθλητικά Ιούνιο μέχρι Αύγουστο έτσι κ αλλιώς. Άσε που πολλοί που δεν είναι τόσο φανατικοί ή δεν έχουν πολύ χρόνο θα προτιμούσαν συνδρομές μόνο την hot περίοδο Φεβρουάριο μέχρι Μάιο. Οπότε η λογική λέει ότι θα είναι ακριβότερα.
Τι τιμή σου έδωσε για το vdsl 100?Σήμερα με κάλεσε για ανανέωση τη vdsl 100. Δεν ήξερε την προσφορά για το triple play που υπάρχει στο site![]()
Και εγώ 29,90€ δίνω χωρίς κινητά. Εάν δεν μου δώσουν δωρεάν προς κινητά θα πάω wind με την ίδια τιμή που δίνουν και κινητά.Ίδια 29,90
Με συμβόλαιο ή χωρίς;Επικοινωνία με άτομο εργαζόμενο στη Nova... Πολύ σύντομα η κυκλοφορία της EON TV.... Μάλλον 18-19/10... Και θα παίζει σε όλα τα δίκτυα..... Τιμές ακόμη υπό συζήτηση.....
Τι εννοείς; Αν θα υπάρχουν μηνιαία πακέτα;Με συμβόλαιο ή χωρίς;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.