Νέα για τη Nova

Τυχεροί θα είμαστε εάν αφήσει τις τιμές που διαφημίζει τώρα στο VDSL 100 και FullPack 47€ και Sportpack 42€ για το δορυφορικό και στην ΕΟΝ, λέω εγώ! Μακάρι βέβαια να δίνει χώρια τηλεόραση μέσω ιντερνετ άλλων παρόχων, αλλά επειδή μιλάμε για τη Nova, σίγουρα όσοι είναι στο δικό της δίκτυο ή ακόμη καλύτερα πάνε στο δικό της δίκτυο, θα έχουν καλύτερες τιμές.Παράδειγμα ότι η Wind Vision δίνει αυτή τη στιγμή τα SportPack με 17€.
Ο καιρός γαρ εγγύς που λένε και οι μορφωμένοι (ή κάπως έτσι :LOL:).

Τυχεροί θα είμαστε εάν αφήσει τις τιμές που διαφημίζει τώρα στο VDSL 100 και FullPack 47€ και Sportpack 42€ για το δορυφορικό και στην ΕΟΝ, λέω εγώ! Μακάρι βέβαια να δίνει χώρια τηλεόραση μέσω ιντερνετ άλλων παρόχων, αλλά επειδή μιλάμε για τη Nova, σίγουρα όσοι είναι στο δικό της δίκτυο ή ακόμη καλύτερα πάνε στο δικό της δίκτυο, θα έχουν καλύτερες τιμές.Παράδειγμα ότι η Wind Vision δίνει αυτή τη στιγμή τα SportPack με 17€.
Ο καιρός γαρ εγγύς που λένε και οι μορφωμένοι (ή κάπως έτσι :LOL:).

Θεωρώ ότι όσοι «κλειδώνουν» πακέτα 3play full με 100αρα , κινητά , NovaGo extra , Nova full pack στο εύρος τιμής των 37-42 ευρώ μόνο κερδισμένοι θα βγουν καθώς αποκλείεται να τους «ρίξει» με τη μετάβαση σε EON καθώς είναι οι κάτοχοι του πιο «premium» πακέτου.

Τώρα για τα μικρότερα πακέτα - υποπακέτα - πακέτα IPTV , κλπ καλό είναι να περιμένουμε καθώς μέσα στη βδομάδα λογικά θα τα μάθουμε όλα και δεν υπάρχει λόγος για σενάρια.

Πάντως έχοντας ακολουθήσει την Ελληνική αγορά για χρόνια αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά πλέον είναι ότι το group United παρότι κατά πολύ μικρότερο σε μέγεθος σε σύγκριση με DT και Vodafone μπαίνει πολύ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ στην αγορά , κλείνει δικαιώματα ως group , θα δώσει πρόσβαση σε μια κοινή πλατφόρμα που αναπτύσσεται ευκολότερα και ταχύτερα και δε βλέπει την χώρα μας ως τον ΦΤΩΧΟ συγγενή.

Είχα πολλές ελπίδες όταν έγινε μεγαλομέτοχος του ΟΤΕ η DT , το ίδιο πίστευα και για τη Vodafone.

Ότι δηλαδή αυτοί οι 2 γίγαντες θα δώσουν στην ελληνική αγορά προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουν στις βασικές τους αγορές.

Δυστυχώς διαψεύστηκα παταγωδώς.

Μακάρι να μην γυρίσει τη μπιφτεκα και η United και να συνεχίσει δυναμικά.

24μηνο θα δίνει όπως κ τώρα.
θα παίζει σε 3 συσκευές ταυτόχρονα eon box. smart tv και φορητό υπολογιστή αλλά μάλλον στο ίδιο δίκτυο δε νομίζω να παίζει εκτός σπιτιού θα μάθουμε σύντομα. το novagο θα καταργηθεί και θα μπαίνουν όλοι σε εον με τους ίδιους κωδικούς.ο καινούριος δορυφορικός δέκτης που θα δίνουν δεν θα έχει ondemand θα υπάρχει μόνο μεσω eon app

• Like
Reactions: Totti10 and Joker19
θα παίζει σε 3 συσκευές ταυτόχρονα eon box. smart tv και φορητό υπολογιστή αλλά μάλλον στο ίδιο δίκτυο δε νομίζω να παίζει εκτός σπιτιού θα μάθουμε σύντομα. το novagο θα καταργηθεί και θα μπαίνουν όλοι σε εον με τους ίδιους κωδικούς.ο καινούριος δορυφορικός δέκτης που θα δίνουν δεν θα έχει ondemand θα υπάρχει μόνο μεσω eon app
Η μετάβαση θα γίνει άμεσα για τους δορυφορικούς από το Nova Go στο app; Γνωρίζεις κάτι από τιμές;

Δεν υπαρχει καμια λογικη σε αυτο που θα κανει(αν το κανει) η νοβα.Μας καταργει δηλαδη το nova go που βλεπουμε παντου σε οποιοδηποτε δικτυο για να μας δωσει το εον για να βλεπουμε μονο μεσα στο σπιτι απο το δικτυο μας;;;Τι βλακεια ειναι αυτη;Ας μας αφησουν να κρατησουμε το nova go τοτε…Ενα βημα μπροστα και δυο πισω αν το κανουν αυτο…

• Like
Reactions: solareagle
το novago δε θα καταργηθεί σε 1 νύχτα. ταυτόχρονα 2 συσκευές εκτός σπιτιού ειδικά αθλητικά δε νομίζω να δώσουν για ευνόητους λόγους. ίσως να υπάρχουν οι περιορισμοί που ισχύουν κ τωρα. θα μάθουμε σε λίγες μέρες.οπως βλέπετε τα κινητά είναι εκτός που σημαίνει οτι δε θα παίζουν με δεδομένα

Attachments

• IMG_20211009_210233.jpg
    IMG_20211009_210233.jpg
    163.5 KB · Views: 153
το novago δε θα καταργηθεί σε 1 νύχτα. ταυτόχρονα 2 συσκευές εκτός σπιτιού ειδικά αθλητικά δε νομίζω να δώσουν για ευνόητους λόγους. ίσως να υπάρχουν οι περιορισμοί που ισχύουν κ τωρα. θα μάθουμε σε λίγες μέρες.οπως βλέπετε τα κινητά είναι εκτός που σημαίνει οτι δε θα παίζουν με δεδομένα
Δώσε και άλλες λεπτομέρειες στο λαό σου!

Οι 3001 και 5001 θα θεωρούνται eon boxes;

Για να καταλαβω…Εχω nova δορυφορικο full pack και μονο αυτο.Ιντερνετ εχω cosmote
Επισης εχω nova go extra σε δυο συσκευες που παιζουν ακομη και με δεδομενα εκτος σπιτιου
Η Νοβα θα μου δωσει προσβαση στην εφαρμογη της εον,εστω σε μια μονο συσκευη να βλεπω εκτος σπιτιου;;;

Επισης το οτι στη φωτογραφια τα κινητα εχουν Χ δε σημαινει οτι δε θα παιζουν.Λογικα εννοει οτι στη 2η κατηγορια αν παιζει λαπτοπ,δε θα παιζει ταυτοχρονα και κινητο η ταμπλετ

Αν δε το δώσει stand-alone και να παίζει σε όλους τους παρόχους θα πάει άπατο, μη το δώσει καν....
Αυτο ακριβως λεω και εγω φιλε μου.Αν εχει περιορισμο να βλεπεις μονο στο δικτυο του σπιτιου σου,ας μας αφησει με το nova go καλυτερα.Τουλαχιστον τωρα βλεπουμε σε δυο συσκευες και εκτος σπιτιου και με δεδομενα στο κινητο μας
Παντως ξαναλεω οτιβεγω την φωτογραφια του φιλου παραπανω την μεταφραζω οτι θα παιζει το eon σε 3 συσκευες ταυτοχρονα αλλα οχι ταυτοχρονα σε λαπτοπ μαζι με κινητα/ταμπλετ
Αν ειχαν σκοπο να μην παιζει καθολου σε κινητα δεν θα τα εβαζαν στη φωτογραφια.Τα βαζουν με X για να δειξουν οτι δε θα παιζει ταυτοχρονα

Εγω αυτο που καταλαβαινω απο την εικονα ειναι οτι οποιος εχει 3play θα μπορει να βλεπει σε 3 συσκευες ταυτοχρονα χωρις να αναγραφει περιορισμο αθλητικων ή δικτυου. Κανω λαθος;

Εγω αυτο που καταλαβαινω απο την εικονα ειναι οτι οποιος εχει 3play θα μπορει να βλεπει σε 3 συσκευες ταυτοχρονα χωρις να αναγραφει περιορισμο αθλητικων ή δικτυου. Κανω λαθος;
Ναι αν το 3Ρ που αναγραφει σημαινει 3play συμβολαιο,αυτο το συμπερασμα βγαινει
Το θεμα ειναι οσοι ειμαστε δορυφορικοι με full pack τι θα μας δωσει στην eon,απο τη στιγμη που παει για καταργηση το nova go

Ναι αν το 3Ρ που αναγραφει σημαινει 3play συμβολαιο,αυτο το συμπερασμα βγαινει
Το θεμα ειναι οσοι ειμαστε δορυφορικοι με full pack τι θα μας δωσει στην eon,απο τη στιγμη που παει για καταργηση το nova go
ειναι υποχρεωμενοι να το αφησουν free για τους δορυφορικους.το ιδιο κανει και η κοσμοτε.

• Like
Reactions: gagan1967
Ας μου επιτραπεί κι εμένα να συνεισφέρω στην συζήτηση :
  • Εννοείται ότι επιτρέπεται ταυτόχρονη θέαση σε τουλάχιστον 3 συσκευές (EON smart box, Smart TV {Android TV, Samsung Tizen, LG WebOS} και μία από τις τρεις φορητές συσκευές που θα έχει κατεβεί η εφαρμογή. Με εξτρα χρέωση ο πελάτης θα μπορεί να έχει 1 επιπλέον EON smart box και μια ακόμη φορητή συσκευή. Οι ταυτόχρονες δλδ θεάσεις μπορούν να φτάσουν τις 5. Οι φορητές θα παίζουν ΠΑΝΤΟΥ, εντός/εκτός σπιτιόυ, μέσω wifi/κινητής.
  • Εννοείται ότι η υπηρεσία θα δοθεί και ως standalone. Όσοι συνδρομητές άλλων παρόχων έχουν NGA υπηρεσία (50/100Mbps) θα παίρνουν το EON smart box, ενώ όσοι είναι με ADSL γραμμές θα παίρνουν τον νέο δορυφορικό δέκτη (που θα δέχεται και την επίγεια κεραία). Ο δορυφορικός δεν συνδέεται στο internet. Ακόμα κι αυτοί με τον δορυφορικό όμως θα κατεβάζουν την εφαρμογή σε Smart TV και σε φορητή συσκευή, όπου και θα έχουν catch up 7 ημερών και video on demand.
  • Το EON box έχει τετραπύρηνο ARM Cortex A-55 64bit CPU, 2GB LPDDR4 RAM και 4GB χώρο για εφαρμογές/παιχνίδια από Play Store. Εφαρμογή Netflix ή Cosmote TV δεν θα κατεβαίνει. Υποστηρίζεται cast. Πολύ καλό το bluetooth τηλεκοντρόλ με φωνητική αναζήτηση και φωτιζόμενα πλήκτρα.
  • Όλοι οι υφιστάμενοι πελάτες θα μπορούν -σύμφωνα με κανόνες που θα ανακοινωθούν- να μετατρέψουν την υπηρεσία τους σε EON πακέτο. Θα μπορούν λοιπόν να έχουν 3 ή 4 (με επιπλέον χρέωση) φορητές συσκευές καταχωρημένες (θα παίζει μία ή 2 ταυτόχρονα) + θέαση σε Smart TV. Τα credentials για αυτούς θα είναι ίδια με του NovaGo.
  • Τιμές ακόμα γιόκ, οπότε δεν αναμένεται λανσάρισμα πριν την μεθεπόμενη εβδομάδα.

Τα πακέτα με υπηρεσία τηλεόρασης θα είναι 2, EON & EON+, με μόνη διαφοροποίηση τα αθλητικά κανάλια. Το EON θα έχει τα Novasports News, Novasports Start, Eurosport 1 & 2, ενώ το EON+ θα έχει επιπλέον τα Novasports Prime και τα Novasports 1 έως 6.