Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν μηνιαίο συμβόλαιο σε λογική τιμή και να έχει μέσα τα αθλητικά.Ε ναι
Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν μηνιαίο συμβόλαιο σε λογική τιμή και να έχει μέσα τα αθλητικά.Ε ναι
Τυχεροί θα είμαστε εάν αφήσει τις τιμές που διαφημίζει τώρα στο VDSL 100 και FullPack 47€ και Sportpack 42€ για το δορυφορικό και στην ΕΟΝ, λέω εγώ! Μακάρι βέβαια να δίνει χώρια τηλεόραση μέσω ιντερνετ άλλων παρόχων, αλλά επειδή μιλάμε για τη Nova, σίγουρα όσοι είναι στο δικό της δίκτυο ή ακόμη καλύτερα πάνε στο δικό της δίκτυο, θα έχουν καλύτερες τιμές.Παράδειγμα ότι η Wind Vision δίνει αυτή τη στιγμή τα SportPack με 17€.
Ο καιρός γαρ εγγύς που λένε και οι μορφωμένοι (ή κάπως έτσι).
Η μετάβαση θα γίνει άμεσα για τους δορυφορικούς από το Nova Go στο app; Γνωρίζεις κάτι από τιμές;24μηνο θα δίνει όπως κ τώρα.
θα παίζει σε 3 συσκευές ταυτόχρονα eon box. smart tv και φορητό υπολογιστή αλλά μάλλον στο ίδιο δίκτυο δε νομίζω να παίζει εκτός σπιτιού θα μάθουμε σύντομα. το novagο θα καταργηθεί και θα μπαίνουν όλοι σε εον με τους ίδιους κωδικούς.ο καινούριος δορυφορικός δέκτης που θα δίνουν δεν θα έχει ondemand θα υπάρχει μόνο μεσω eon app
Δεν υπαρχει καμια λογικη σε αυτο που θα κανει(αν το κανει) η νοβα.Μας καταργει δηλαδη το nova go που βλεπουμε παντου σε οποιοδηποτε δικτυο για να μας δωσει το εον για να βλεπουμε μονο μεσα στο σπιτι απο το δικτυο μας;;;Τι βλακεια ειναι αυτη;Ας μας αφησουν να κρατησουμε το nova go τοτε…Ενα βημα μπροστα και δυο πισω αν το κανουν αυτο…24μηνο θα δίνει όπως κ τώρα.
θα παίζει σε 3 συσκευές ταυτόχρονα eon box. smart tv και φορητό υπολογιστή αλλά μάλλον στο ίδιο δίκτυο δε νομίζω να παίζει εκτός σπιτιού θα μάθουμε σύντομα. το novagο θα καταργηθεί και θα μπαίνουν όλοι σε εον με τους ίδιους κωδικούς.ο καινούριος δορυφορικός δέκτης που θα δίνουν δεν θα έχει ondemand θα υπάρχει μόνο μεσω eon app
Δώσε και άλλες λεπτομέρειες στο λαό σου!το novago δε θα καταργηθεί σε 1 νύχτα. ταυτόχρονα 2 συσκευές εκτός σπιτιού ειδικά αθλητικά δε νομίζω να δώσουν για ευνόητους λόγους. ίσως να υπάρχουν οι περιορισμοί που ισχύουν κ τωρα. θα μάθουμε σε λίγες μέρες.οπως βλέπετε τα κινητά είναι εκτός που σημαίνει οτι δε θα παίζουν με δεδομένα
Οι 3001 και 5001 θα θεωρούνται eon boxes;το novago δε θα καταργηθεί σε 1 νύχτα. ταυτόχρονα 2 συσκευές εκτός σπιτιού ειδικά αθλητικά δε νομίζω να δώσουν για ευνόητους λόγους. ίσως να υπάρχουν οι περιορισμοί που ισχύουν κ τωρα. θα μάθουμε σε λίγες μέρες.οπως βλέπετε τα κινητά είναι εκτός που σημαίνει οτι δε θα παίζουν με δεδομένα
Για να καταλαβω…Εχω nova δορυφορικο full pack και μονο αυτο.Ιντερνετ εχω cosmoteτο novago δε θα καταργηθεί σε 1 νύχτα. ταυτόχρονα 2 συσκευές εκτός σπιτιού ειδικά αθλητικά δε νομίζω να δώσουν για ευνόητους λόγους. ίσως να υπάρχουν οι περιορισμοί που ισχύουν κ τωρα. θα μάθουμε σε λίγες μέρες.οπως βλέπετε τα κινητά είναι εκτός που σημαίνει οτι δε θα παίζουν με δεδομένα
Επισης το οτι στη φωτογραφια τα κινητα εχουν Χ δε σημαινει οτι δε θα παιζουν.Λογικα εννοει οτι στη 2η κατηγορια αν παιζει λαπτοπ,δε θα παιζει ταυτοχρονα και κινητο η ταμπλεττο novago δε θα καταργηθεί σε 1 νύχτα. ταυτόχρονα 2 συσκευές εκτός σπιτιού ειδικά αθλητικά δε νομίζω να δώσουν για ευνόητους λόγους. ίσως να υπάρχουν οι περιορισμοί που ισχύουν κ τωρα. θα μάθουμε σε λίγες μέρες.οπως βλέπετε τα κινητά είναι εκτός που σημαίνει οτι δε θα παίζουν με δεδομένα
Αυτο ακριβως λεω και εγω φιλε μου.Αν εχει περιορισμο να βλεπεις μονο στο δικτυο του σπιτιου σου,ας μας αφησει με το nova go καλυτερα.Τουλαχιστον τωρα βλεπουμε σε δυο συσκευες και εκτος σπιτιου και με δεδομενα στο κινητο μαςΑν δε το δώσει stand-alone και να παίζει σε όλους τους παρόχους θα πάει άπατο, μη το δώσει καν....
Ναι αν το 3Ρ που αναγραφει σημαινει 3play συμβολαιο,αυτο το συμπερασμα βγαινειΕγω αυτο που καταλαβαινω απο την εικονα ειναι οτι οποιος εχει 3play θα μπορει να βλεπει σε 3 συσκευες ταυτοχρονα χωρις να αναγραφει περιορισμο αθλητικων ή δικτυου. Κανω λαθος;
ειναι υποχρεωμενοι να το αφησουν free για τους δορυφορικους.το ιδιο κανει και η κοσμοτε.Ναι αν το 3Ρ που αναγραφει σημαινει 3play συμβολαιο,αυτο το συμπερασμα βγαινει
Το θεμα ειναι οσοι ειμαστε δορυφορικοι με full pack τι θα μας δωσει στην eon,απο τη στιγμη που παει για καταργηση το nova go
Αυτο λεω εδω και καιρο,μακαρι να το κανουν οπως στην cosmoteειναι υποχρεωμενοι να το αφησουν free για τους δορυφορικους.το ιδιο κανει και η κοσμοτε.
Υποχρεωμενος δεν ειναι κανεναςειναι υποχρεωμενοι να το αφησουν free για τους δορυφορικους.το ιδιο κανει και η κοσμοτε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.