Joker19
AVClub Addicted Member
- 2 August 2020
- 1,796
Τι κινητό;Τώρα παίζει και σε εμένα. Και από κινητό και από tablet και από Chrome. Παίζει και με hdmi αλλά και με cast στην tv. Η πλάκα είναι ότι συνεχίζει να παίζει ταυτόχρονα και το Nova go.
Τι κινητό;Τώρα παίζει και σε εμένα. Και από κινητό και από tablet και από Chrome. Παίζει και με hdmi αλλά και με cast στην tv. Η πλάκα είναι ότι συνεχίζει να παίζει ταυτόχρονα και το Nova go.
Εγω βαζω τους κωδικους του Nova Go στο iPhone αλλα δεν παιζει , πως το εκανες?Αυτή τη στιγμή παίζουν τα κανάλια κανονικά σε iPhone. Το έστειλα και με chromecast στην τηλεόραση. Έχει και επιλογή για airplay
Βασικό, αφού μπείτε με κωδικούς nova go φτιάξετε πρώτα προφίλ, εμένα έτσι έπαιξε.Εγω βαζω τους κωδικους του Nova Go στο iPhone αλλα δεν παιζει , πως το εκανες?
Έτσι προσπαθούσα καί εγώ εδώ και 2 ώρες μόλις έφτιαξα προφίλ μπήκεΑς μπει πρώτα κ
Μετά κάνουμε κ προφίλ
Για να φτιάξεις προφίλ πρέπει πρώτα να μπει με τους κωδικούς... έτσι δεν είναι;Έτσι προσπαθούσα καί εγώ εδώ και 2 ώρες μόλις έφτιαξα προφίλ μπήκε
Σε τι ανάλυση τα Novasports;Βασικό, αφού μπείτε με κωδικούς nova go φτιάξετε πρώτα προφίλ, εμένα έτσι έπαιξε.
Εννοείται, προσέξτε με τους κωδικούς του nova go.Για να φτιάξεις προφίλ πρέπει πρώτα να μπει με τους κωδικούς... έτσι δεν είναι;
Μπες στο nova go κάνε αποσύνδεση από τις ρυθμίσεις και ξανά σύνδεση, αυτοί που σου βγάζει σε αυτή την οθόνη είναι οι κωδικοίΓια να φτιάξεις προφίλ πρέπει πρώτα να μπει με τους κωδικούς... έτσι δεν είναι;
Τους ξέρω τους κωδικούς και το έκανα μάλιστα αυτό που λες.....λέω μήπως είχα μπερδευτεί....δεν μπαίνει.....Μπες στο nova go κάνε αποσύνδεση από τις ρυθμίσεις και ξανά σύνδεση, αυτοί που σου βγάζει σε αυτή την οθόνη είναι οι κωδικοί
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.