Νέα για τη Nova

Ξέρουμε πόσο θα κοστίζει ένα δευτερο eon box? Θα το πληρώνεις μηνιαία; θα το αγοραζεις + κάποια συνδρομή μηνιαία; Και επίσης αν δεν έχεις eon box και έχει triple play δορυφορικό θα μπορείς να πάρεις eon box για έξτρα συσκευή;δηλαδή δορυφορικό + eon box αντί για 2 eon boxes?

έτσι δούλεψε και σε μένα τελικά τώρα.....Ευχαριστώ
Και εμενα το ιδιο,απλη αλλαγη κωδικου,ακομα και τον ιδιο να βαλεις!
Για αρχη σε Poco συνδέθηκε,σε Lg c1 θα το δοκιμάσω αργότερα (εκει εβγαζε τημ ειδοποίηση max αριθμου συσκευων)

Βλέπω ωστόσο ότι η πολιτική των συσκευών παραμένει περιορισμένη;
Υποτίθεται έχω το extra, έχω ενεργοποιήσει επί του παρόντος μόνο το κινητό, και πλέον έχω επιλογή μόνο μια ακόμη για μεγάλη οθόνη (smart tv?)
Επιλογή για μια μεγάλη οθόνη (τηλεόραση) έχουμε μια.

Αλλά έχω ενεργοποιήσει 1 PC , 1 laptop και ένα κινητό και όλα παίζουν, οπότε έχεις δικαίωμα για 3 συσκευές και 1 τηλεόραση.

Αλλά έχω ενεργοποιήσει 1 PC , 1 laptop και ένα κινητό και όλα παίζουν, οπότε έχεις δικαίωμα για 3 συσκευές και 1 τηλεόραση.
Ναι αλλά όχι ταυτόχρονα όλα μαζί.Ταυτόχρονα 1 μεγάλη οθόνη και 1 από τα (λαπτοπ, pc, κινητό), εκτός αν έχει Nova go extra που θα είναι 2 από αυτά τα 3..Αν όμως τώρα σου παιζουν όλα ταυτόχρονα τότε απλά δεν το έχουν διορθώσει ακόμα.. Πάντως έτσι όπως σου ειπα θα είναι

Σε εμένα είναι ενεργοποιημένα 1 κινητό 2 σταθεροί αλλά παίζει μόνο σε ένα από όλα αυτά.

Άρα άμα θέλουμε να βάλουμε σε δεύτερη συσκευή τηλεόρασης είναι μονόδρομος το eon box εκτός αν παίζουμε με airplay; να δούμε τιμολογιακή πολιτική για εμάς τους δορυφορικους. προσωπικά ψήνομαι για το 100αρι στα 43 έτσι και αλλιώς.

Πρώτες εντυπώσεις.

Πάρα πολύ καλό UI. Γρήγορο zapping. Εικόνα αρκετά καλή ειδικά σε κινητό.

Well done!

Ναι αλλά όχι ταυτόχρονα όλα μαζί.Ταυτόχρονα 1 μεγάλη οθόνη και 1 από τα (λαπτοπ, pc, κινητό), εκτός αν έχει Nova go extra που θα είναι 2 από αυτά τα 3..Αν όμως τώρα σου παιζουν όλα ταυτόχρονα τότε απλά δεν το έχουν διορθώσει ακόμα.. Πάντως έτσι όπως σου ειπα θα είναι
Ναι κι ετσι να ειναι όπως περιμένουμε (2 συσκευες και 1 smart tv ταυτόχρονα ) είμαι 100 % ικανοποιημένος με το eon extra.

Επειδή δεν είναι σπίτι, το δορυφορικό παίζει κανονικά όταν έχουμε τοeon?

Δηλ παίζει το δορυφορικό και έχουμε και 1 ακόμα τηλεόραση και ένα από σταθερό η κινητό tablet ?

Αν δεν βγάλουν μηνιαία πακέτα θα είναι φάουλ μεγάλο. Πολύ καλές τιμές, μακάρι να είναι ίδιες τον Αύγουστο το 2022 που θα υπάρχει το μεγάλο ενδιαφέρον συνδρομητών λόγω Premier. Αν δεν χάσει και άλλες ελληνικές ομάδες πιστεύω θα ακριβύνει τότε.

• Like
Reactions: petros_ksp
Το δορυφορικό είναι εντελώς άσχετο με το eon. Παίζει χωρίς να επηρεάζεται από το αν βλέπεις σε άλλες συσκευές όπως γινόταν και με το novago.

(Με εξαίρεση ορισμένα αθλητικά)

Στην τελική εσύ σαν υπηρεσία πληρώνεις το δορυφορικό όχι το eon.

• Like
Reactions: solareagle
Λεττε για μεγαλη οθονη μια μονο. Τα smart box xiaomi, nvidia τι θεωρουνται; Φορητες ή μεγαλη οθονη;

Οί 2500 τίτλοι του ondemand είναι παρόμοιοι με του δορυφορικού; Ειναι δηλαδή καθρέφτης του novago και του nova on demand στους δορυφορικούς δέκτες; Δεν έχει παραπάνω τίτλους; Μπορεί να το τσεκάρει κάποιος;

Κι εγώ πριν από λίγο, δορυφορικό Sports pack

1) Άλλαξα password από το nova myaccount για το EON
2) Μπήκα από κινητό με AndroidOne επιτυχώς
3) Πέρασα το app σε Nvidia Shield Pro, έβαλα τον κωδικό που μου έβγαλε στο myaccount αλλά ΔΕΝ δουλεύει καθώς μου βγάζει μήνυμα για μέγιστο όριο συσκευών.
4) Το casting από το κινητό στο Shield παίζει κανονικά αλλά η ποιότητα δεν είναι καλή (αναμενόμενο)

Θα θέλαμε μια ΞΕΚΑΘΑΡΗ επιβεβαίωση ότι το θέμα λύνεται με το EON Extra.

Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω... εγώ δίνω 30ε το μήνα για απλό δορυφορικό φουλ πακέτο. Για ποιό λόγο να το κρατήσω εφ΄οσον έχω 100άρα fiber από τον ΟΤΕ και να μειώσω κατά πάρα πολύ το κόστος συνδρομής μου;;;; Τι παραπάνω προσφέρει το δορυφορικό για τέτοια διαφορά στη τιμή;