Νέα για τη Nova

Πήρε κανένας τηλέφωνο; Απαντάνε σχετικά; Μπορούμε να πάρουμε να ρωτήσουμε για μετάβαση από δορυφορική πχ;

Μπαίνεις με pc στο novamyaccount και πηγαίνεις στις υπηρεσίες μου. Εκεί έχει επιλογή ΕΟΝ. Επιλέγεις καταχώρηση μεγάλης οθόνης και καταχωρείς τον κωδικό που αναφέρεις. Έτσι ενεργοποιείται. Ενδεχομένως να γίνεται και με άλλο τρόπο.....
αυτο καθε φορα που ανοιγω το xiaomi ή μια και τελος?

Έτσι το έκανα καο εγώ …η Ανάλυση παιδιά είναι αυτή που βλέπω μέχρι επί τέσσερα; Το έχω βάλει σε μποξάκι που έχω την Cosmote TV.. Δεν είναι η χειρότερη αλλά ούτε και καλύτερη εικόνα..έχω 100 γραμμή . Επίσης αναγκάστηκα να ενεργοποιήσω το extra go.

Έτσι το έκανα καο εγώ …η Ανάλυση παιδιά είναι αυτή που βλέπω μέχρι επί τέσσερα; Το έχω βάλει σε μποξάκι που έχω την Cosmote TV.. Δεν είναι η χειρότερη αλλά ούτε και καλύτερη εικόνα..έχω 100 γραμμή . Επίσης αναγκάστηκα να ενεργοποιήσω το extra go.
ποιο tv-box εχεις?

Μια και τέλος
Εμένα σε smart lg δεν συνδέεται η εφαρμογη…Βάζω κανονικά τον κωδικό στο myaccount αλλά δεν συνδέεται.Βγάζει μνμ ότι ξεπέρασα τις συσκευές….Αυτό που βγάζει δηλαδή στους περισσότερους…

Έκανα αίτηση στο κατάστημα Πειραιά, boxakia δεν έχουν, ούτε δυνατότητα αποστολής τους με courier αλλά θα έρθει τεχνικός λέει για την εγκατάσταση (λες και ειναι τριγωνομετρία).
Μου είπαν μάλλον από εβδομάδα.
Κάλεσα στο 11831 και μου είπαν από τέλος του μήνα θα στέλνουν boxakia και κακώς δεν μου το είπαν στο κατάσταημα.

Τιμή η γνωστή 23 € με έναν μήνα δωρεάν.

Να δούμε τώρα που θα δούμε το ντέρμπι

Αλλος άλλη εμπειρία;

Εμένα σε smart lg δεν συνδέεται η εφαρμογη…Βάζω κανονικά τον κωδικό στο myaccount αλλά δεν συνδέεται.Βγάζει μνμ ότι ξεπέρασα τις συσκευές….Αυτό που βγάζει δηλαδή στους περισσότερους…
Σε όλους το βγάζει αυτό.. Υπομονή δεν το έχουν ενεργοποιήσει ακόμα.. Εγώ το ξερω γιατι εχω δουλέψει την eon εφαρμογή όχι όμως σαν συνδρομητής Nova αλλά για του εξωτερικού.. Και επειδή είναι η ίδια ακριβώς εφαρμογή αυτό θα γίνει και εδω όταν το ενεργοποιήσουν και δεν βγάζει αυτο με τις συσκευές

• Like
Reactions: Totti10
Έκανα αίτηση στο κατάστημα Πειραιά, boxakia δεν έχουν, ούτε δυνατότητα αποστολής τους με courier αλλά θα έρθει τεχνικός λέει για την εγκατάσταση (λες και ειναι τριγωνομετρία).
Μου είπαν μάλλον από εβδομάδα.
Κάλεσα στο 11831 και μου είπαν από τέλος του μήνα θα στέλνουν boxakia και κακώς δεν μου το είπαν στο κατάσταημα.

Τιμή η γνωστή 23 € με έναν μήνα δωρεάν.

Να δούμε τώρα που θα δούμε το ντέρμπι

Αλλος άλλη εμπειρία;
απο το tablet? απο το λαπτοπ? ειπαν θα σου στειλουν κωδικους?

Μπορεί να είναι λίγο ασχετο αλλά ήθελα να το ρωτησω σχετικά με το από πάνω μήνυμα.. Αν υπογράψω νέο συμβόλαιο γιατί θα γίνει αυριο μεθαυριο λογικά μέχρι να μου συνδέσουν το ιντερνετ και την τηλεόραση και να τα φέρουν σπίτι, μπορώ να παρω τους κωδικούς από την πρώτη στιγμή για να βλέπω από τις συσκευές μου;Για να μην περιμενω δηλαδή 10 μέρες να δω τηλεόραση. Ξέρει να μου πει τι είχε γίνει κάποιος δορυφορικος όταν είχε κάνει το συμβόλαιο αν πηρε το Nova go κατευθείαν ή όχι;

@sakels Είπαν μέσω του nova my account και αν έχω πρόβλημα να παώ από εκεί. Ισως να έχει το κουτί τι να πω

Γενικά ψάχνονται ακόμη, καθώς ο υπεύθυνος του καταστήματος επικοινωνούσε με τα κεντρικά γιατί δεν του δίνει το σύστημα την επιλογή κουριερ.

Στο τηλέφωνο (αν και πριν είχα πάρει άλλην και μου είπε να πάω σε κατάστημα) η τελευταία κοπέλα ήταν ξεκάθαρη . Εμπορικά διαθέσιμη μου είπε η υπηρεσία θα είναι ουσιαστικά από τέλη του μήνα

@whiteMan αφού δεν θα έχεις ενεργή υπηρεσία πως θα γινει αυτό;

Το nova.gr είναι κάτω αυτή τη στιγμή με σφάλμα 404, ίσως περιμένουμε ανέβασμα των υπηρεσιών.

Βλέπω ότι δεν αναφέρεται πουθενα ουτε ο δορυφορικος εξοπλισμός ουτε το 24αρι ιντερνετ.. Τέλος και τα 2; είχαν πει ότι θα το κρατουσαν για την νησιωτική χώρα και επίσης ότι θα κρατουσαν και το 24αρι

Παιδιά καλησπέρα βάζω κωδικούς κ μ
Λέει ξεπέρασα συσκευές. Έχω λοιπόν νόβα γκο κανονικά στο ιπαντ κ έχω Εον σε ιφονε κ ιπαντ.. γνωρίζετε τι πρέπει να κάνω γ να δω στην τβ μου;;;