Ναι φιλε μου και τα 2 με λογισμικο Android tv οχι σκετο Android,Android tv και τα δύο σωστά?
αυτο καθε φορα που ανοιγω το xiaomi ή μια και τελος?Μπαίνεις με pc στο novamyaccount και πηγαίνεις στις υπηρεσίες μου. Εκεί έχει επιλογή ΕΟΝ. Επιλέγεις καταχώρηση μεγάλης οθόνης και καταχωρείς τον κωδικό που αναφέρεις. Έτσι ενεργοποιείται. Ενδεχομένως να γίνεται και με άλλο τρόπο.....
Μια και τέλοςαυτο καθε φορα που ανοιγω το xiaomi ή μια και τελος?
ποιο tv-box εχεις?Έτσι το έκανα καο εγώ …η Ανάλυση παιδιά είναι αυτή που βλέπω μέχρι επί τέσσερα; Το έχω βάλει σε μποξάκι που έχω την Cosmote TV.. Δεν είναι η χειρότερη αλλά ούτε και καλύτερη εικόνα..έχω 100 γραμμή . Επίσης αναγκάστηκα να ενεργοποιήσω το extra go.
Εμένα σε smart lg δεν συνδέεται η εφαρμογη…Βάζω κανονικά τον κωδικό στο myaccount αλλά δεν συνδέεται.Βγάζει μνμ ότι ξεπέρασα τις συσκευές….Αυτό που βγάζει δηλαδή στους περισσότερους…Μια και τέλος
Σε όλους το βγάζει αυτό.. Υπομονή δεν το έχουν ενεργοποιήσει ακόμα.. Εγώ το ξερω γιατι εχω δουλέψει την eon εφαρμογή όχι όμως σαν συνδρομητής Nova αλλά για του εξωτερικού.. Και επειδή είναι η ίδια ακριβώς εφαρμογή αυτό θα γίνει και εδω όταν το ενεργοποιήσουν και δεν βγάζει αυτο με τις συσκευέςΕμένα σε smart lg δεν συνδέεται η εφαρμογη…Βάζω κανονικά τον κωδικό στο myaccount αλλά δεν συνδέεται.Βγάζει μνμ ότι ξεπέρασα τις συσκευές….Αυτό που βγάζει δηλαδή στους περισσότερους…
απο το tablet? απο το λαπτοπ? ειπαν θα σου στειλουν κωδικους?Έκανα αίτηση στο κατάστημα Πειραιά, boxakia δεν έχουν, ούτε δυνατότητα αποστολής τους με courier αλλά θα έρθει τεχνικός λέει για την εγκατάσταση (λες και ειναι τριγωνομετρία).
Μου είπαν μάλλον από εβδομάδα.
Κάλεσα στο 11831 και μου είπαν από τέλος του μήνα θα στέλνουν boxakia και κακώς δεν μου το είπαν στο κατάσταημα.
Τιμή η γνωστή 23 € με έναν μήνα δωρεάν.
Να δούμε τώρα που θα δούμε το ντέρμπι
Αλλος άλλη εμπειρία;
Και σου δουλεύει τοeon? Το παίρνει κανονικά?Αυτό που δίνει η Cosmote
Βλέπω ότι δεν αναφέρεται πουθενα ουτε ο δορυφορικος εξοπλισμός ουτε το 24αρι ιντερνετ.. Τέλος και τα 2; είχαν πει ότι θα το κρατουσαν για την νησιωτική χώρα και επίσης ότι θα κρατουσαν και το 24αρι
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.