panos-
AVClub Enthusiast
- 13 January 2019
- 1,233
Μα αφου ο πανω φίλος συνδέθηκε κανονικά σε Android Tv.. Μήπως έπεσες σε υπάλληλο που δεν ξέρει τι λέει;Λοιπον δυστυχως τα νεα είναι δυσάρεστα για τους υπάρχοντες συνδρομητες δορυφορικής. Δε δικαιούμαστε να βλέπουμε σε δεύτερη μεγάλη οθόνη και ισχύει ότι ίσχυε για το nova go. Αυτό μου είπαν σε συνομιλια στο chat. Ζητησα να επικοινωνήσω με το τήμα διακοπών. Μετά από 21 χρόνια συνδρομητης αισθάονομαι ότι με υποβαθμίζουν
Εννοείς πέρα από το κινητό δεν δικαιούμαστε και πρόσβαση σε smart tv ή box? Μια συσκευή και τέλος;Λοιπον δυστυχως τα νεα είναι δυσάρεστα για τους υπάρχοντες συνδρομητες δορυφορικής. Δε δικαιούμαστε να βλέπουμε σε δεύτερη μεγάλη οθόνη και ισχύει ότι ίσχυε για το nova go. Αυτό μου είπαν σε συνομιλια στο chat. Ζητησα να επικοινωνήσω με το τήμα διακοπών. Μετά από 21 χρόνια συνδρομητης αισθάονομαι ότι με υποβαθμίζουν
Ναι φίλε επειδή το box της κοσμοτε είναι Android Tv θεωρείται μεγάλη οθόνη οπότε επιτρέπεται μόνο 1 .. Σε pc και λαπτοπ και κινητό δικαίουσαι άλλη μιαΚαλησπέρα Θα βγείτε από την εφαρμογή της Cosmote και θα πάτε στο play store.Εκεί θα πατήσετε την εφαρμογή eon tv . Θα το κάνετε install και θα το κατεβάσει. Μετά πηγαίνετε και μπαίνετε στο my account. Αν έχετε ήδη ενεργοποίηση το Nova go.. Τώρα θα ξαναγυρίσετε στην ΕΟΝ Ακολουθώ τα βήματα και θα σας βγάλει έναν κωδικό.Θα γυρίσετε μετά στο Νόβα my account και έχει επιλογή αριστερά πάνΘα γυρίσετε μετά στο Νόβα my account και έχει επιλογή αριστερά εον Θα κάνετε κλικ και έχει εκεί πέρα θέαση για μεγάλη οθόνη κάτι τέτοιο εκεί θα πατήσετε τον κωδικό που σας βγάζει το box.. Και μετά θα μπείτε αυτόματα χωρίς να γράψετε κανέναν κωδικό. Όμως εμένα με αφήνει μόνο μία συσκευή.
Μπορείτε να το δείτε σε μία συσκευή σε μία οθόνη μεγάλη μόνο με το υπάρχον πρόγραμμα σας αλλιώς για την μετατροπή θα χρεωθείτε 50 € λέει κι αν θέλετε κι άλλα 50 € για τον κωδικό ποιητήΛοιπον δυστυχως τα νεα είναι δυσάρεστα για τους υπάρχοντες συνδρομητες δορυφορικής. Δε δικαιούμαστε να βλέπουμε σε δεύτερη μεγάλη οθόνη και ισχύει ότι ίσχυε για το nova go. Αυτό μου είπαν σε συνομιλια στο chat. Ζητησα να επικοινωνήσω με το τήμα διακοπών. Μετά από 21 χρόνια συνδρομητης αισθάονομαι ότι με υποβαθμίζουν
Δεν ξερω τι να πω. Θα περιμενω την επικοινωνια με το τμήμα διακοπων.Μα αφου ο πανω φίλος συνδέθηκε κανονικά σε Android Tv.. Μήπως έπεσες σε υπάλληλο που δεν ξέρει τι λέει;
Αυτο μου ειπανΕννοείς πέρα από το κινητό δεν δικαιούμαστε και πρόσβαση σε smart tv ή box? Μια συσκευή και τέλος;
Αν έχεις άλλον πάροχο μου είπαν και 50 τους αρκούν. Το ρώτησα και τηλεφωνικά και στο κατάστημα που υπέγραψαΚάλεσα για το ΕΟΝ+ (μόνο τηλεόραση) και με ενημέρωσαν ότι το + δίνεται μόνο σε 100mbps και άνω.. Περιμένω να με καλέσουν.
Ναι αλλά εγώ τους εξήγησα ότι δεν θέλω πιάτο και μου είπαν ότι είμαι οκΣε περίπτωση μη τεχνικής διαθεσιμότητας του EON Smart Box, παρέχεται δορυφορικός εξοπλισμός.
Κλαίω !! Σωστόςγιατι ζητατε απεγνωσμενα το μποξακι της απο την στιγμη που η εφαρμογη της παιζει παντου?
ξερετε κατι που δεν ξερω?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.