Νέα για τη Nova

Δεν αναφέρεται πράγματι 3play με ΕΟΝ+ και 50mbps αλλά θεώρησα πως απλά δεν το εμφανίζουν, όπως έχουν κρύψει και τα ADSL.
Θα με καλέσουν από το αρμόδιο τμήμα (πίστευα ότι ήδη μιλούσα με το αρμόδιο τμήμα, βέβαια) και θα σας ενημερώσω..

• Like
Reactions: MATTHIAS
Λοιπον δυστυχως τα νεα είναι δυσάρεστα για τους υπάρχοντες συνδρομητες δορυφορικής. Δε δικαιούμαστε να βλέπουμε σε δεύτερη μεγάλη οθόνη και ισχύει ότι ίσχυε για το nova go. Αυτό μου είπαν σε συνομιλια στο chat. Ζητησα να επικοινωνήσω με το τήμα διακοπών. Μετά από 21 χρόνια συνδρομητης αισθάονομαι ότι με υποβαθμίζουν

• Like
Reactions: DJSTAVROS
Λοιπον δυστυχως τα νεα είναι δυσάρεστα για τους υπάρχοντες συνδρομητες δορυφορικής. Δε δικαιούμαστε να βλέπουμε σε δεύτερη μεγάλη οθόνη και ισχύει ότι ίσχυε για το nova go. Αυτό μου είπαν σε συνομιλια στο chat. Ζητησα να επικοινωνήσω με το τήμα διακοπών. Μετά από 21 χρόνια συνδρομητης αισθάονομαι ότι με υποβαθμίζουν
Μα αφου ο πανω φίλος συνδέθηκε κανονικά σε Android Tv.. Μήπως έπεσες σε υπάλληλο που δεν ξέρει τι λέει;

Εννοείς πέρα από το κινητό δεν δικαιούμαστε και πρόσβαση σε smart tv ή box? Μια συσκευή και τέλος;

Καλησπέρα Θα βγείτε από την εφαρμογή της Cosmote και θα πάτε στο play store.Εκεί θα πατήσετε την εφαρμογή eon tv . Θα το κάνετε install και θα το κατεβάσει. Μετά πηγαίνετε και μπαίνετε στο my account. Αν έχετε ήδη ενεργοποίηση το Nova go.. Τώρα θα ξαναγυρίσετε στην ΕΟΝ Ακολουθώ τα βήματα και θα σας βγάλει έναν κωδικό.Θα γυρίσετε μετά στο Νόβα my account και έχει επιλογή αριστερά πάνΘα γυρίσετε μετά στο Νόβα my account και έχει επιλογή αριστερά εον Θα κάνετε κλικ και έχει εκεί πέρα θέαση για μεγάλη οθόνη κάτι τέτοιο εκεί θα πατήσετε τον κωδικό που σας βγάζει το box.. Και μετά θα μπείτε αυτόματα χωρίς να γράψετε κανέναν κωδικό. Όμως εμένα με αφήνει μόνο μία συσκευή.
Ναι φίλε επειδή το box της κοσμοτε είναι Android Tv θεωρείται μεγάλη οθόνη οπότε επιτρέπεται μόνο 1 .. Σε pc και λαπτοπ και κινητό δικαίουσαι άλλη μια

• Like
Reactions: sgatz
Μπορείτε να το δείτε σε μία συσκευή σε μία οθόνη μεγάλη μόνο με το υπάρχον πρόγραμμα σας αλλιώς για την μετατροπή θα χρεωθείτε 50 € λέει κι αν θέλετε κι άλλα 50 € για τον κωδικό ποιητή

Τωρα πλακα μας κανουν; Σοβαρα μιλαμε; Οι δορυφορικοι τετοια υποβαθμιση; Να κρατησουν το novago για τους δορυφορικους τοτε! Απαραδεκτο

Κάλεσα για το ΕΟΝ+ (μόνο τηλεόραση) και με ενημέρωσαν ότι το + δίνεται μόνο σε 100mbps και άνω.. Περιμένω να με καλέσουν.
Αν έχεις άλλον πάροχο μου είπαν και 50 τους αρκούν. Το ρώτησα και τηλεφωνικά και στο κατάστημα που υπέγραψα

Σε περίπτωση μη τεχνικής διαθεσιμότητας του EON Smart Box, παρέχεται δορυφορικός εξοπλισμός.

Εμείς που έχουμε smart tv και 100 cosmote μπορούμε να βλέπουμε με την εφαρμογή eon;Να βάλουμε δηλαδή το πρόγραμμα με τα 10 ευρώ .

Υπαρχει καποιος που να ειναι με δορυφορικο και να εβαλε την εφαρμογη σε smart tv και να προχωρησε κανονικα και να βλεπει κανονικα σε smart tv;Να βγαλουμε επιτελους ακρη αν γινεται και να το δικαιουμαστε…
Τα παιδια που μας εδιναν πληροφοριες απο μεσα ελεγαν οτι οι δορυφορικοι θα δικαιουνται θεαση σε smart tv,ισχυει η αλλαξε κατι;Παρακολουθουν το νημα,να μας πουν τι παιζει ακριβως;;;

Η premier league για 6 χρόνια από τον Αύγουστο. Πάω να δω τα βίντεο της παρουσίασης μπας και βγάλω άκρη...

2 συσκευες και 1 smart tv ταυτόχρονα θα μπορείς να δεις αν έχεις το eon extra.
1 συσκευή και 1 smart tv αν δεν το έχεις.

Απο χθες αυτό μας λένε.

Δεν ισχύει;

Eν τω μεταξύ πας να αποκτήσεις το πρόγραμμα EON με τα 10 ευρώ και σου ζητάει να βάλεις στοιχεία για να σε καλέσουν.Γιατί δεν τα έκαναν όλα ηλεκτρονικά και απλά όπως γίνεται η ενεργοποίηση στο Netflix;Αφου η εφαρμογή ΕΟΝ είναι άψογη και υπάρχει για όλες τις smart tv.