Νέα για τη Nova

Ισχύει για υπογραφή νεου συμβόλαιου. Εμένα έχει λήξει το 24μηνο και είμαι τώρα σε αορίστου χρόνου οπότε μου είπαν πως μπορώ να διακόψω (χωρίς ποινή) το υπάρχον και να υπογράψω νέο με 24μηνη δέσμευση. Θα θεωρηθεί ως νέο και θα έχω την προσφορά που ισχύει για τα νέα. Αυτοί που έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαια που δεν έχουν λήξει δεν ξέρω αν μπορούν να το κάνουν.
Μίλησα μέσω chat μαζί τους και δεν το δέχονται αυτό. Μου δίνουν 43€ το eon+ χωρίς 3 μήνες δώρο παρόλο που έχει λήξει το συμβόλαιο μου και είναι αορίστου. Δεν ξέρω... Να δοκιμάσω να βάλω τα στοιχεία μου να με καλέσουν μήπως από το τηλ το κάνουν;

Όταν έχεις τηλεόραση που υποστηρίζει την εφαρμογή , θα πρέπει υποχρεωτικά να φορτωθείς και το μποξακι που δίνουν , έχει διευκρινιστεί αυτό γιατί έχω σκέπτομαι να βάλω , έχω 2 τηλεοράσεις μια samsung και μια sony και στης 2 εχω την εφαρμογή , αν τελικά βάλω θα μου δώσουν υποχρεωτικά και το κουτί

• Like
Reactions: kostthem
2 συσκευες και 1 smart tv ταυτόχρονα θα μπορείς να δεις αν έχεις το eon extra.
1 συσκευή και 1 smart tv αν δεν το έχεις.

Απο χθες αυτό μας λένε.

Δεν ισχύει;
Δυστυχως δεν μπορω και εγω να καταλαβω τι γινεται…Ο φιλος παραπανω ειπε οτι στην εξυπηρετηση του ειπαν οτι δεν δικαιουνται οι δορυφορικοι smart tv,τι να πω;;;Μηπως να ρωτουσαμε απευθειας στο νημα της επισημης εξυπηρετησης της nova εδω ατο φορουμ;;;

Αυτό μου είπανε πριν λίγο στο Chat της Nova:
Μέχρι στιγμής το eon έχει βγει για αντικατάσταση του novago οπότε ακόμη δεν είναι διαθέσιμο σε τηλεόραση παρά μόνο σε φορητές συσκευές όπως και το novago.

Σε ερώτηση μου για το τι ισχύει για νέους συνδρομητές ΕΟΝ η απάντηση ήταν:
Σε νέα συνδρομή θα είναι παραπάνω, 3 συσκευές. Στο box σε smart tv και φορητή συσκευή.

Τέλος, σε ερώτηση μου για το αν θα γίνει αυτό και για συνδρομητές δορυφορικού η απάντηση ήταν:
Ναι, θα γίνει κάποια στιγμή αλλά δεν μας έχουν ενημερώσει ακριβώς για να σας δώσω συγκεκριμένη ημερομηνία.

• Like
Reactions: sgatz
2 συσκευες και 1 smart tv ταυτόχρονα θα μπορείς να δεις αν έχεις το eon extra.
1 συσκευή και 1 smart tv αν δεν το έχεις.

Απο χθες αυτό μας λένε.

Δεν ισχύει;
Από ότι κατάλαβα ισχυει μόνο για νέους συνδρομητές της eon tv και όχι για υφιστάμενους δορυφορικής

Οι φορητες συσκευες θα επιτρεπεται το chromecast και το airplay στην τηλεοραση ή το box;

Αυτό μου είπανε πριν λίγο στο Chat της Nova:
Μέχρι στιγμής το eon έχει βγει για αντικατάσταση του novago οπότε ακόμη δεν είναι διαθέσιμο σε τηλεόραση παρά μόνο σε φορητές συσκευές όπως και το novago.

Σε ερώτηση μου για το τι ισχύει για νέους συνδρομητές ΕΟΝ η απάντηση ήταν:
Σε νέα συνδρομή θα είναι παραπάνω, 3 συσκευές. Στο box σε smart tv και φορητή συσκευή.

Τέλος, σε ερώτηση μου για το αν θα γίνει αυτό και για συνδρομητές δορυφορικού η απάντηση ήταν:
Ναι, θα γίνει κάποια στιγμή αλλά δεν μας έχουν ενημερώσει ακριβώς για να σας δώσω συγκεκριμένη ημερομηνία.
Εμένα μου ειπαν ότι δεν το δικαιούμαστε καθόλου. Ούτε προς το παρόν ούτε ότι θα αλλάξει κάτι. Ισχύει ότι και τώρα σε μια μόνο φορητη συσκευή

• Like
Reactions: kostas1413
Οι φορητες συσκευες θα επιτρεπεται το chromecast και το airplay στην τηλεοραση ή το box;
Βλεπω να ειναι ενεργοποιημένο το κουμπί για. cast μέσω της εφαρμογής σε live προγραμμα αλλα στην αναζητηση δεν μου εμφανίζει καμία συσκευή….

Κάποιοι να ξέρετε ότι δεν έχουμε όλοι τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας για να κατεβάσουμε το app.
Eγω πχ είμαι με μια samsumg του 2010 που την είχα ακριβοπληρώσει και δεν έχω σκοπό να την αλλάξω χωρίς λόγο

Θα περιμένω 2-3 μέρες μήπως και μάθουν και οι ίδιοι τι γίνεται να πάω στο κατάστημα να μιλήσω με κάποιον που να γνωρίζει.
Στην τελική έχω 24ρα γραμμή και πληρώνω 33ε ίσως να με συμφέρει να βάλω 100σταρα και να πληρώνω 43.

Αλλά δε θέλω να χάσω το δορυφορικό που είναι τόσο βολικό.

Δεν εμπιστεύομαι την διασκέδαση μου στο ελληνικό ίντερνετ που όποτε βρέχει κόβεται εδώ στην επαρχία.

Ποιο μυαλό μπορεί να σκέφτηκε να αποκλείσει ΟΛΟΥΣ τους υφιστάμενους συνδρομητές από το TV app;
Γιατί συνδρομητές ott ΘΑ υπάρξουν!!

Αν ισχύει αυτό μιλάμε πυροβόλησαν τα πόδια τους..

Ξαναλεω,τα παιδια που εδιναν απο μεσα τις πληροφοριες,δεν παρακολουθουν το νημα να μας δωσουν μια πληροφορια για το τι ισχυει και τι οχι;;

• Like
Reactions: giovanni79
Διαβάζω, διαβάζω , διαβάζω και δεν έχω καταλάβει κάτι. Εγώ έχω γραμμή 50άρα στον ΟΤΕ(μέχρι εκεί πάει στην περιοχή μου) όπως επίσης έχω και cosmote tv. Μπορώ να πάρω μόνο τηλεόραση νόβα μέσω ΕΟΝ tv χωρίς γραμμή τηλεφώνου και Ίντερνετ ή πρέπει να πάρω όλο το πακέτο;

Διαβάζω, διαβάζω , διαβάζω και δεν έχω καταλάβει κάτι. Εγώ έχω γραμμή 50άρα στον ΟΤΕ(μέχρι εκεί πάει στην περιοχή μου) όπως επίσης έχω και cosmote tv. Μπορώ να πάρω μόνο τηλεόραση νόβα μέσω ΕΟΝ tv χωρίς γραμμή τηλεφώνου και Ίντερνετ ή πρέπει να πάρω όλο το πακέτο;
Mπορείς με 23 ευρώ/μήνα, με βάση όσα ξέρουμε έως τώρα.

Με 24μηνη δέσμευση και το tv box.

Με βλεπω να μενω novago. Μεχρι ποτε θα υπαρχει το go ξερει κανεις; Στο go το εβαζες το προγραμμα σε οποια συσκευη ηθελες. Τωρα δεν μπορεις