Νέα για τη Nova

Εντάξει η Nova σαββατοκύριακα θα πετάει....αλλά απορώ τι θα μπορούσε να πάρει η Cosmote από πρωταθλήματα να δείχνει το Σαββατοκύριακο.... Καμιά ιδέα;
Νομίζω το μόνο κοινό που ίσως θα μπορούσαν να προσελκύσουν είναι οι παίκτες στοιχήματος . Οπότε να επένδυαν σε πρωταθλήματα όπως Αυστρία , Βέλγιο - Ολλανδία είναι στη Nova αλλά δεν ξέρω για πόσο ακόμα , Σκανδιναβικά πρωταθλήματα , Τουρκία , Ελβετία ... Λέμε τώρα βέβαια , καθώς σίγουρα το επίπεδο θεάματος και πρεστίζ πέφτει πολύ , αλλά πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο ...

Εντάξει η Nova σαββατοκύριακα θα πετάει....αλλά απορώ τι θα μπορούσε να πάρει η Cosmote από πρωταθλήματα να δείχνει το Σαββατοκύριακο.... Καμιά ιδέα;
Εγώ ξέρω ότι μέχρι πριν 1.5 χρόνο έδινα 15 ευρώ για το Sports πακέτο της Cosmote.
ΠΟΙΟΣ να διαμαρτυρηθεί αν χάθηκε το Α ή το Β πρωτάθλημα όταν έχει ακόμα τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και μεγάλο μέρος της Super League για ΠΡΩΤΗ φορά στην ιστορία της πλατφόρμας σε λογική τιμή;

Αυτό που κάνει τώρα η Cosmote (και μάλιστα με στυγνό τρόπο) είναι να προσπαθεί να εγκλωβίσει τους συνδρομητές με μέρος της Super League ώστε να διατηρήσει υψηλές τιμές σε όσους δε θέλουν ή δε μπορούν χωρίς να βλέπουν ελληνικό πρωτάθλημα τα Σαββατοκύριακα.

Να θυμίσω ότι Cosmote τόσα χρόνια διέρρεε ότι το προϊόν (Superleuage) είναι υποβαθμισμένο και ότι δεν τους ενδιαφέρει...
Και τελικά έφτασαν να βολεύονται με το ακόμα πιο υποβαθμισμένο κύπελλο ενώ φέτος μετά την πανωλεθρία σε (Αγγλία , Γερμανία Ισπανία ) αναγκάστηκαν να συρθούν σε διαπραγματεύσεις και να πληρώσουν τρελά λεφτά για ότι κορόιδευαν...

Και εγώ συνδρομητής είμαι (ακόμα) , αλλά μη μας περνάνε και για χαζούς...

Superleague 2, Α1 μπάσκετ, Αργεντίνικο και Βραζιλιανικο πρωταθλημα. Ολλανδικό, Βελγικό, Τσάμπιονσιπ αν δεν τα ανανεώσει η nova που με Αγγλία, Ισπανια, Γερμανία, Γαλλία θα της τρώνε τσαμπα κανάλια.

Superleague 2, Α1 μπάσκετ, Αργεντίνικο και Βραζιλιανικο πρωταθλημα. Ολλανδικό, Βελγικό, Τσάμπιονσιπ αν δεν τα ανανεώσει η nova που με Αγγλία, Ισπανια, Γερμανία, Γαλλία θα της τρώνε τσαμπα κανάλια.
Αν μπορέσει να χτυπήσει κάποια στιγμή και την ευρωλίγκα θα ήταν ιδανικό.

Με αυτά η συνδρομή όμως θα είναι για 13-15 ευρώ το σπορτς max.
Τα είχε και η Νόβα αυτά τα "υπέροχα" πρωταθλήματα και είδαμε που έφτασε μέχρι να τη σώσει η United..

Μαλλον δεν τους νοιαζει και πολυ οσο το ελληνικο πρωταθλημα ειναι σπασμενο σε δυο πλατφορμες. Ξερουν οτι ο αλλος θα θελει να βλεπει την ομαδα του.

Και με το ντέρμπι Αντβέρπ - Λόκερεν θα αγοράζει ο συνδρομητής νέα σύνδεση;;

Και με το ντέρμπι Αντβέρπ - Λόκερεν θα αγοράζει ο συνδρομητής νέα σύνδεση;;
Νέα συνδεση θα αγοράσουν οι οπαδοί των Ελληνικών ομάδων που έχει η cosmote οι οποίοι ταυτόχρονα θα βλέπουν και τα Ευρωπαϊκα τους ματς αν οι ομάδες αυτές μπουν στου ομίλους. Από κει και περα θα διατηρήσει κόσμο λόγω του Ιταλικου, του NBA και τον μηχανοκίνητων. Το Βελγικό και αλλά μικρότερα πρωταθληματα θα υπάρχουν περισσοτερο για να μην είναι κενά τα 9 sports.

Αν η Cosmote πάρει την κεντρική διαχείρηση στην Σουπερλιγκα ( δύσκολο καθώς κάθε ομάδα θα κάνει δικά της συμβόλαια) τότε μπορεί να σώσει την παρτίδα. Δηλαδή ουσιαστικά να έχουμε μεταστροφή από όσους οπαδούς έμεναν στην Nova για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Μόνο όμως με κεντρικη διαχείρηση όχι με σκόρπιες ομάδες.

Γιατί τι να το κάνει ο οπαδός να πληρώνει τιμή φουλ πακέτου όταν δε θα μπορεί να δει τα μισά ματς της ομάδας του όταν θα παίζει εκτός έδρας; Στα εντός στην τελική μπορεί να πάει να τα δει.

Το να πουλάς στον πελάτη ΠΑΟ-ΟΣΦΠ χωρίς όμως ταυτόχρονα να του πουλάς ΟΣΦΠ-ΠΑΟ δεν είναι το ίδιο γιατί αυτά τα δυο στο μυαλο του οπαδού πηγαίνουν πακέτο . Γι αυτό όλο το παιχνίδι θα παιχτεί στην κεντρική διαχείρηση και η Nova θα προσπαθήσει να έχει 3-4 ομάδες στο χέρι μόνο και μόνο για να μην συμβεί αυτό.

Και το πιθανότερο είναι ο Cosmote στο τέλος να αγοράσει κάρβουνο σε τιμή διαμαντιού γιατί δεν έχει άλλη επιλογή.

Ήδη με τις τιμές που έκλεισαν οι συμφωνίες η Nova θα πληρώνει 48 000 για κάθε ματς της Premier League που θα μεταδίδει ενώ αντίστοιχα η Cosmote θα πληρώνει 250 000 για κάθε ματς της Σουπερλιγκα που θα μεταδίδει χωρίς να υπολογίζεται σε αυτό το ποσό το κόστος παραγωγής και μετάδοσης που ανεβάζει τον λογαριασμό κι άλλο.

Δηλαδή το Ιωνικός- Απόλλωνας θα της κοστίζει 5 φορές όσο θα κοστίζει στην Nova το Chelsea - Liverpool ή το Everton - Westham. Ποιο θα προτιμούσες να δεις ;

Θα φτάσει να δίνει τα διπλάσια στην Σουπερλιγκα από όσα δίνει για το Champions League.

Kαι θα λέει και ευχαριστώ αν το καταφέρει.

• Like
Reactions: Mouxlalouda
Αν η Cosmote πάρει την κεντρική διαχείρηση στην Σουπερλιγκα ( δύσκολο καθώς κάθε ομάδα θα κάνει δικά της συμβόλαια) τότε μπορεί να σώσει την παρτίδα. Δηλαδή ουσιαστικά να έχουμε μεταστροφή από όσους οπαδούς έμεναν στην Nova για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Η Nova είχε πέρυσι όλες τις ομάδες της SuperLeague και όπως έχουν παραδεχτεί και κορυφαία στελέχη τους, η επένδυση δεν απέφερε τις συνδρομές που περίμεναν. Μπήκαν μέσα με λίγα λόγια. Για αυτό και δε σκίστηκαν να κρατήσουν όλες τις ομάδες.

Καλησπερα υπαρχει περιπτωση να παρει το nfl η nova? Γιατι η united στις αλλες χωρες το δειχνει

Καλησπερα υπαρχει περιπτωση να παρει το nfl η nova? Γιατι η united στις αλλες χωρες το δειχνει

Θα μπορούσε, αλλά θα έκανε τη διαφορά; Ήδη έχουν επενδυθεί σημαντικά ποσά από τη United.Τώρα είναι η στιγμή να αποδώσουν οι επενδύσεις. Προσωπικά θα έλεγα λοιπόν πως είναι μάλλον απίθανο.

Γιατί τι να το κάνει ο οπαδός να πληρώνει τιμή φουλ πακέτου όταν δε θα μπορεί να δει τα μισά ματς της ομάδας του όταν θα παίζει εκτός έδρας; Στα εντός στην τελική μπορεί να πάει να τα δει.

Το να πουλάς στον πελάτη ΠΑΟ-ΟΣΦΠ χωρίς όμως ταυτόχρονα να του πουλάς ΟΣΦΠ-ΠΑΟ δεν είναι το ίδιο γιατί αυτά τα δυο στο μυαλο του οπαδού πηγαίνουν πακέτο . Γι αυτό όλο το παιχνίδι θα παιχτεί στην κεντρική διαχείρηση και η Nova θα προσπαθήσει να έχει 3-4 ομάδες στο χέρι μόνο και μόνο για να μην συμβεί αυτό.

Και το πιθανότερο είναι ο Cosmote στο τέλος να αγοράσει κάρβουνο σε τιμή διαμαντιού γιατί δεν έχει άλλη επιλογή.

Ήδη με τις τιμές που έκλεισαν οι συμφωνίες η Nova θα πληρώνει 48 000 για κάθε ματς της Premier League που θα μεταδίδει ενώ αντίστοιχα η Cosmote θα πληρώνει 250 000 για κάθε ματς της Σουπερλιγκα που θα μεταδίδει χωρίς να υπολογίζεται σε αυτό το ποσό το κόστος παραγωγής και μετάδοσης που ανεβάζει τον λογαριασμό κι άλλο.

Δηλαδή το Ιωνικός- Απόλλωνας θα της κοστίζει 5 φορές όσο θα κοστίζει στην Nova το Chelsea - Liverpool ή το Everton - Westham. Ποιο θα προτιμούσες να δεις ;

Θα φτάσει να δίνει τα διπλάσια στην Σουπερλιγκα από όσα δίνει για το Champions League.

Kαι θα λέει και ευχαριστώ αν το καταφέρει.
Δεν υπαρχει ουτε μια στο τρις ο Ολυμπιακος να δεχτει να μπει σε κεντρικη διαχειριση για να κονομανε απο αυτον ομαδες φαντασματα χωρις οπαδους τυπου Βολος του Μπεου κτλ.....το μονο που εσωσε τη Κοσμοτε στα αθλητικα ειναι το Ιταλικο πρωταθλημα.Αμα δεν το ειχε παρει τα ΣΚ δεν θα ειχε κυριολεκτικα ΤΙΠΟΤΑ να δειχνει απο αθλητικα....

Δεν υπαρχει ουτε μια στο τρις ο Ολυμπιακος να δεχτει να μπει σε κεντρικη διαχειριση για να κονομανε απο αυτον ομαδες φαντασματα χωρις οπαδους τυπου Βολος του Μπεου κτλ.....το μονο που εσωσε τη Κοσμοτε στα αθλητικα ειναι το Ιταλικο πρωταθλημα.Αμα δεν το ειχε παρει τα ΣΚ δεν θα ειχε κυριολεκτικα ΤΙΠΟΤΑ να δειχνει απο αθλητικα....

Εντωμεταξύ αυτό με το Ιταλικό Πρωταθλημα είναι πολυ κουλό. Η νοβα το είχε και απ όσο ξέρω με λιγότερα χρήματα από όλα τα αλλά πρωταθληματα.. Όποτε πηγε και χτυπησε Ισπανικό και Γερμανικό και άφησε το Ιταλικό. Εντωμεταξύ εγώ θα προτιμουσα το Ιταλικό από το ξενερωτο Ισπανικό και θα το πληρωμε και πολυ πολυ λιγότερα. Τέλος πάντων νομίζω ότι το Ιταλικό είναι δυνατό χαρτί και απ όσο ξέρω το παιρνουν σχεδόν τζάμπα .

Εντωμεταξύ αυτό με το Ιταλικό Πρωταθλημα είναι πολυ κουλό. Η νοβα το είχε και απ όσο ξέρω με λιγότερα χρήματα από όλα τα αλλά πρωταθληματα.. Όποτε πηγε και χτυπησε Ισπανικό και Γερμανικό και άφησε το Ιταλικό. Εντωμεταξύ εγώ θα προτιμουσα το Ιταλικό από το ξενερωτο Ισπανικό και θα το πληρωμε και πολυ πολυ λιγότερα. Τέλος πάντων νομίζω ότι το Ιταλικό είναι δυνατό χαρτί και απ όσο ξέρω το παιρνουν σχεδόν τζάμπα .
100% συμφωνω μαζι σου...ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ Γερμανικο και Ισπανικο.

Το Ιταλικό δεν είχε σχεδόν ποτέ ματς Παρασκευές και Δευτέρες, όλα τα ματς ήταν ΣΚ τόσα χρόνια που το έβλεπα.
Νομίζω τελικά φέτος έβαλαν ένα ματς να γίνεται Παρασκευή.

Όσα χρόνια το είχε η Nova σχεδόν μόνο του δεν είχε ποδόσφαιρο να δείξει αυτές τις μέρες με εξαίρεση ένα γαλλικό ματς την Παρασκευή.
Πχ την Παρασκευή (29/10) η Nova έδειξε 3 ματς ( Γαλλία, Γερμανία, Τσαμπιονσιπ) ενώ η cosmote δεν είχε κανένα να δείξει.
Από του χρόνου θα έχει 4 ματς τουλάχιστον κάθε Παρασκευή στο πρόγραμμα ( Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία) και άλλα τόσα την Δευτέρα κάτι που με το Ιταλικό δεν το έχεις πάντα.

Το Αγγλικό το Ισπανικό και το Γερμανικό και το Γαλλικό σου δίνουν ένα γεμάτο τετραήμερο κάθε φορά. Αυτό ίσως μέτρησε για την επιλογή της Nova.

Αν βάλεις και τα κύπελλα που έχει και τις ενδιάμεσες αγωνιστικές συν την Ευρωλιγκα τότε έχει full πρόγραμμα για κάθε μέρα της εβδομάδας .

• Like
Reactions: Bloodsport