Δεν ηταν ποτε 23 ευρω η 50αρα, 26 εδω και τεσσερα χρονια. Προφανωϛ δεν εχειϛ εγω ομωϛ ξερω τι πληρωνα. Δεν γραφω οτι ψευδεται ο φιλοϛ που το ανεβασε εδω αλλα το σαιτ απο το οποιο πηρε την ειδηση. Και σε ρωταω ευθεωϛ εχειϛ πληρωσει 23 ευρω για 50αρα? Ειχεϛ διαβασει ποτε τουϛ τιμοκαταλογουϛ τηϛ Νοβα πριν τη δημοσιευση?
Ισχύει ότι ήμουν παλιός πελάτης από Wind, όμως επειδή εδώ και χρόνια ψαχνόμουν για αναβάθμιση της γραμμής σε 100αρα, έμπαινα συνέχεια στο σάιτ και ουδέποτε είδα αυτές τις τιμές. Μήπως ήταν κάποια προσφιορά περιοριμένου χρονικού διαστήματος ή συνδυαστικά; Εγώ μιλάω για τις στάνταρ τιμές. Και τώρα διαφημίζουν το φουλ πακέτο τηλεόρασης στα 21 Ευρώ αλλά είναι σε συνδυαστικά πακέτα. Από πότε ειναι αυτή η φωτογραφία;23 ευρώ ήταν.
Εσύ προφανώς ήσουν παλιός πελάτης από wind.
Η nova τα 50mpbs τα έδινε 23 ευρώ. Μην επιμένεις, έγιναν αυξήσεις και έχει δίκιο το παιδί που το έγραψε.
Για του λόγου το αληθές.
View attachment 239126
Η δημοσιοποίηση του άρθρου που έκανα αναφερόταν στις τιμές nova και όχι στις τιμές wind.. Φίλε "voys" έριξες φως στον μυστήριο που δημιουργήθηκε. Φίλε "thiseas" αν ισχύει το παραπάνω σενάριο, δηλαδή ότι ήρθες από wind γατί εγώ ήμουν παλιός πελάτης της nova (από fortnet) τότε:23 ευρώ ήταν.
Εσύ προφανώς ήσουν παλιός πελάτης από wind.
Η nova τα 50mpbs τα έδινε 23 ευρώ.
Όπως εξήγησα το θέμα δεν ήταν αυτό που ποσταρες αλλά η πηγή από όπου το πήρες. Επιμένω ακόμα οτι τα τελευταία αρκετά χρόνια δεν είχα δει ποτέ στον τιμοκατάλογο της Νόβα τιμή 23 ευρώ για την γραμμή που έχω. Αλλιώς θα είχα ξεσηκωθεί και δεν θα έκανα ανανέωση απαιτώντας την τιμή που διαφήμιζαν στο σάιτ. Άντε να δεχτώ ότι κάποια στιγμή έτρεξε κάποια προσφορά όμως τα 26 Ευρώ είναι η τιμή που αναγράφεται στο σάιτ εδώ και χρόνια. Οπότε καμμία αυξηση δεν έπαιξε το τελευταίο διάστημα όπως το παρουσίασαν στο συγκεκριμένο σάιτ. Διαβάζοντας και άλλα άρθρα θα δεις ότι εχουν και αντιπάθειες και πολλά άρθρα που άλλα γράφουν στον τίτλο και άλλα μέσα (καλά αυτό συμβαίνει και αλλού). Επίσης οι τιμές δεν πλησιάζουν καν σε αυτές τις cosmote για τα ίδια προγράμματα.Η δημοσιοποίηση του άρθρου που έκανα αναφερόταν στις τιμές nova και όχι στις τιμές wind.. Φίλε "voys" έριξες φως στον μυστήριο που δημιουργήθηκε. Φίλε "thiseas" αν ισχύει το παραπάνω σενάριο, δηλαδή ότι ήρθες από wind γατί εγώ ήμουν παλιός πελάτης της nova (από fortnet) τότε:
1. Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι υπήρχαν ψευδή άρθα (ιδίως σε site και κανάλια που υπάγονται σε μεγάλο επιχειρηματία όταν ξεκίνησε ο πόλεμος με το mega κλπ, όμως..
2. Αν ισχύει το πιο πάνω σενάριο τότε θα σου έλεγα να δίνεις πιο μεγάλη προσοχή στα σχόλιά γι αυτόν που το δημοσιεύει αν δεν έχεις καταλάβει που αναφέρεται.. και..
3. Αν δεν ισχύει το σενάριο που ανέφερε ό φίλος "voys", τότε το μυστήριο συνεχίζεται..![]()
Ήταν οι τιμές καταλόγου. Η φωτογραφία είναι για τις τιμές που είχαν το τελευταίο τουλάχιστον χρόνο.Ισχύει ότι ήμουν παλιός πελάτης από Wind, όμως επειδή εδώ και χρόνια ψαχνόμουν για αναβάθμιση της γραμμής σε 100αρα, έμπαινα συνέχεια στο σάιτ και ουδέποτε είδα αυτές τις τιμές. Μήπως ήταν κάποια προσφιορά περιοριμένου χρονικού διαστήματος ή συνδυαστικά; Εγώ μιλάω για τις στάνταρ τιμές. Και τώρα διαφημίζουν το φουλ πακέτο τηλεόρασης στα 21 Ευρώ αλλά είναι σε συνδυαστικά πακέτα. Από πότε ειναι αυτή η φωτογραφία;
Φίλε το πακέτο που βρήκες είναι το Fiber 300 Mbps και όντως αυτό είχε 26 ευρώ.Τι να πω? Δεν το είχα δει ποτέ και το έψαχνα συνεχώς. Δηλαδή κάπως σαν την cosmote που ζήτησα τιμή καταλόγου η οποία ήταν χαμηλότερη από όσο πληρώνω και μου είπαν ότι είναι για νέους συνδρομητές?
Βρήκα σε web archive ότι τουλάχιστον από Δεκέμβρη 2023 ισχύουν οι τιμές που λέω και που παρουσιαζει ως είδηση Σεπτεμβρίου το συγκεκριμένο σάιτ
Και το έψαξα και παλιότερα όντως είχε 23 το 2021.![]()
Προγράμμματα Σταθερού & Internet | Nova
Προγράμματα σταθερού & internet από 23€ το μήνα. Μάθε περισσότερα στη Nova.web.archive.org
Οπότε όλοι δίκιο είχαμε. Και υπήρξε τιμή 23 και οι αυξήσεις δεν έγιναν τώρα! Μεγάλο πράγμα το να μπορείς να ανατρέχεις στο παρελθόν! Και χαίρομαι που μέσα από αυτή τη διαδικασία το ανακάλυψα σήμερα!
Υποθέτω, 38 ήθελες να γράψεις...Φαντάσου αυτόν που το είχε να του πουν όταν λήξει το συμβόλαιο του ότι θα πάει στο πακέτο Fiber 50 Μbps και θα πρέπει να πληρώνει 26 ευρώ τώρα.
Όχι φίλε. Αυτός που όντως είχε 300 Mbps μέσω Nova Fiber αν του πουν να πάει στο νέο κατάλογο όταν λήξει το συμβόλαιο του θα πληρώνει 38 ευρώ.Υποθέτω, 38 ήθελες να γράψεις...
Νομιζω οτι αυτη ειναι μια εξηγηση δεδομενου οτι η Νοβα εχει περιορισμενο ιδιοκτητο δικτυο, ομωϛ η ουσια ειναι οτι εγω και χιλιαδεϛ αλλοι πληρωναμε τα 26 για την 50αρα γραμμη, και ουσιαστικα δεν εχουμε καμμια αυξηση. Οπωϛ και για την 100αρα στα 29. Σε 300αρα και 500αρα (50 και 100 στην πραγματικοητα) οπωϛ το διευκρινησαμε οντωϛ προκυπτουν μεγαλεϛ αυξησειϛ με οριζοντα προφανωϛ την κρατικη επιδοτηση. Για τα υπολοιπα δεν εχω αποψη γιατι δεν τα ειχα ψαξει. Βεβαια λογικα υπαρχει συνεργασια με cosmote αφου για το Ναυπλιο που το κοιταζα υπηρχαν μονο 50 και 100 και τωρα διαθετουν τα παντα.Φίλε το πακέτο που βρήκες είναι το Fiber 300 Mbps και όντως αυτό είχε 26 ευρώ.
Και τώρα αυτό έχει 38 ευρώ το μήνα.
Φαντάσου κάποιον που η περιοχή του καλύπτονταν από το Nova Fiber και πλήρωνε 26 ευρώ και είχε 300 Mbps να του πουν όταν λήξει το συμβόλαιο του ότι θα πάει στο τιμοκατάλογο και θα πρέπει να πληρώνει 38 ευρώ!
Η όλη σύγχυση δημιουργείται από τα μαρκετίστικα της Nova. Το πακέτο EON Fiber 300 έδινε στους περισσότερους μόνο 50 Mbps.
Υπήρχε και σκέτο πακέτο VDSL 50 Mbps, δεν είναι στη σελίδα που βρήκες, αυτή η σελίδα έχει μόνο τα πακέτα Fiber, και το πακέτο αυτό είχε 23 Mbps.
Φαντάσου αυτόν που το είχε να του πουν όταν λήξει το συμβόλαιο του ότι θα πάει στο πακέτο Fiber 50 Μbps και θα πρέπει να πληρώνει 26 ευρώ τώρα.
Η διαφορα του πακετου τηϛ 50αραϛ comote που εχει 29 ειναι οτι εχει 500 λεπτα προϛ κινητα, ενω το αντιστοιχο πακετο με αυτο τηϛ Νοβα (ολα απεριοριστα) εχει 33 δηλαδη 7 € διαφορα. Οχι οτι τα χρηιμοποιω για αυτο και τον Ιουλιο ανανεωσα στα 28,90 με cosmote. Και ειναι ενα γενικοτερο θεμα με τα σταθερα αφου πλεον η απεριοριστη ομιλια απο κινητα ειναι πολυ προσιτη.Όχι φίλε. Αυτός που όντως είχε 300 Mbps μέσω Nova Fiber αν του πουν να πάει στο νέο κατάλογο όταν λήξει το συμβόλαιο του θα πληρώνει 38 ευρώ.
Στη Cosmote το αντίστοιχο πακέτο έχει 41 ευρώ.
Αυτός που είχε 50αρα VDSL και πλήρωνε 23 ευρώ αν του πουν να πάει στο νέο κατάλογο θα πάει στα 26 ευρώ.
Στη Cosmote το πακέτο Double Play Advanced XL με 50 Mbps έχει 29 ευρώ.
Βασικά στα πάντα όλα, συνδυαστικά πακέτα, σκέτα πακέτα, οι τιμές έχουν πλησιάσει πάρα πολύ μεταξύ Nova και Cosmote.
Οι περισσότεροι που πλήρωναν 26 για 50 Mbps είναι από Wind.Νομιζω οτι αυτη ειναι μια εξηγηση δεδομενου οτι η Νοβα εχει περιορισμενο ιδιοκτητο δικτυο, ομωϛ η ουσια ειναι οτι εγω και χιλιαδεϛ αλλοι πληρωναμε τα 26 για την 50αρα γραμμη, και ουσιαστικα δεν εχουμε καμμια αυξηση. Οπωϛ και για την 100αρα στα 29. Σε 300αρα και 500αρα (50 και 100 στην πραγματικοητα) οπωϛ το διευκρινησαμε οντωϛ προκυπτουν μεγαλεϛ αυξησειϛ με οριζοντα προφανωϛ την κρατικη επιδοτηση. Για τα υπολοιπα δεν εχω αποψη γιατι δεν τα ειχα ψαξει. Βεβαια λογικα υπαρχει συνεργασια με cosmote αφου για το Ναυπλιο που το κοιταζα υπηρχαν μονο 50 και 100 και τωρα διαθετουν τα παντα.
Ποτε ειχεϛ γινει πελατηϛ? Αν θυμασαι βεβαια. Εγω ημουν στη wind απο το 2019 και μετα περασα στη Νοβα.Παιδιά όντως κι εγώ 23 έδινα στη Nova όσο ήμουν μέχρι πέρυσι το Νοέμβριο και ήταν τιμή καταλόγου. Δεν ήταν προσφορά. Αναγκάστηκα να πάω cosmote γιατί είχα προβλήματα με την ταχύτητα τα βράδια και μου κακοφανηκε που απο 23 πήγα στα 28,90. Αλλα και τότε, 23 ήταν η τιμή καταλόγου στη νοβα. Για 50ρα ταχύτητα
Συμφωνω οπωϛ το θετειϛ.Οι περισσότεροι που πλήρωναν 26 για 50 Mbps είναι από Wind.
Ναι, χιλιάδες δεν θα δουν αύξηση γιατί πλήρωναν ήδη, αλλά και χιλιάδες άλλοι που πλήρωναν 23 και είναι η πλειοψηφία από τα παλιά πακέτα Nova VDSL θα δουν αύξηση αν το θελήσει η Nova όταν λήξουν τα συμβόλαια τους.
Από τη στιγμή που για χιλιάδες κόσμου παίζει να υπάρξει αύξηση, υπάρχει αύξηση, απλά δεν είσαι εσύ σε αυτούς.
Ναι ναι. Φεβρουαριο του 22 ήταν το πρώτο συμβόλαιο.Ποτε ειχεϛ γινει πελατηϛ? Αν θυμασαι βεβαια. Εγω ημουν στη wind απο το 2019 και μετα περασα στη Νοβα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.