Μιχάλη καλό είναι να αναφέρουμε ότι το χρονικο διατημα ειναι ένος 15 λεπτου από την κατάχρηση του μυνηματος...( δικο μου τσεκαρισμα)..
Σαφώς καί γίνεται ενημέρωση μιάς πού τό Lidl πουλάει ....... καί μπαλαντέζες καί ........ εργαλεία.
Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.
Σχόλιο Νο1
Ανοιγω αυτο το νημα καθως το αλλο συνωνυμο νημα επρεπε να μετακομισει στο κατασκευαστικο κομματι καθως ταιριαζε καλυτερα εκει.
Ηδη ειχαμε ομως καποιες ερωτησεις σχετικα με εργαλεια που εγιναν στην αλλη κατηγορια, λογω ελλειψης σχετικου νηματος εδω.
Εδω λοιπον θα ειναι ο χωρος για οποιοδηποτε ειδικο η τεχνικο ζητημα που αφορα τα εργαλεια, την συντηρηση, τα προβληματατα, την καταλληλοτητα και την σωστη χρηση τους.
Επισης θα φιλοξενουνται και ερωτησεις σχετικα με τα αναλωσιμα και εξαρτηματα των εργαλειων.
Οι γενικες ερωτησεις για επιλογη εργαλειων θα συνεχισουν να γινονται στα υπαρχοντα νηματα, "Τι εργαλειο να επιλεξω.." και "Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα.."
Δέν πάει έτσι Κωστή,άν έχει 100 μέτρα μπαλαντέζα 3 Χ 1.5 mm καλώδιο,μέ φορτίο 2.2 KW,στό μοτέρ θα φτάνει τάση μόνο 197,4 volt από 220 volt δηλαδή θά έχει πτώση τάσης 22.6 volt,καί τό μοτέρ σέ λίγες ώρες θά πάει γιά τήν ανακύκλωση.
Γιά 10 μέτρα καλώδιο από 2,3 - 2,5 ΚW καί πάνω χρειάζεται καλώδιο 3 Χ 2.5 mm.
Έχεις δίκιο δεν πάει έτσι μιας και ήσουν πολύ αναλυτικός στο πως και το γιατί..
Θα εχω υποψιν μου τα όσα είπες σε ενδεχόμενη αγορά..
Νίκο πρώτη φορά η τελευταία θα είναι που θα ξεφευγει το θέμα... ;
Σε καταλαβαίνω απόλυτα καθώς χαλάει το θέμα αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι...πάει αυτόματα από μόνο του..
Ας μεταφερουν οι mods όσα μπορούν στα ανάλογα θέματα..
Ίσως ευθύνομαι και εγώ, σε ένα βαθμό, για το ξεκίνημα της συζήτησης για την μπαλαντέζα σε αυτό το νήμα, αλλά είχα στο μυαλό μου ότι την είχα αγοράσει από εκεί και ήλπιζα σε μια απάντηση του τύπου ότι θα την ξαναφέρει σε Χ "τέρμινα"..., όπως λένε και οι χαρτορίχτρες.
Η συζήτηση, όμως, αποδείχτηκε πολύ κατατοπιστική και μάθαμε αρκετά ενδιαφέροντα για το θέμα αυτό.
Αν δεν το καταλαβες αυτο εδω ειναι για εσενα ΝικοΚαι βέβαια ο κακός του έργου παραμένω εγώ... ξεκρέμαστος και εκτεθειμένος που τόλμησα να υποδείξω ότι η συζήτηση από όλους ήταν σε λάθος θέμα.
Συγνώμη Κύριοι ....δεν θα το ξανακάνω ...
Παιδια καθαρισα το θεμα του Λιντλ μεταφεροντας τα θεματα στις ερωτησεις για εραγλεια κ αναλωσιμα.
Χαιρομαι πολυ που ευαισθητοποιηθηκατε για την σωστη λειτουργια του φορουμ.
Ευχαριστω!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.