Νέα κατηγορία. Σχόλια και Προτάσεις για βελτιωση

Απάντηση: Re: Νέα κατηγορία. Σχόλια και Προτάσεις για βελτιωση

Me too. :grandpa:
Πιό πολύ μπελάς είναι παρά βοήθεια. Ούτε αυτό είναι λύση Κυριάκο, να γυρνάς και να ξετικάρεις ένα ένα τα τικαρισμένα.

Δύσκολο γιατι έχω τικαρει 3 μηνύηματα σε 3 σελίδες, οπότε πρέπει να πάω πίσω ένα σορό σελίδες για να ψάχνω τα μηνύματα.

Όταν κάνετε multi-quote πηγαίνετε στον επεξεργαστή κειμένου πατώντας το αντίστοιχο κουμπί. Μόλις ανοίξει, λίγο κάτω από το κείμενό σας θα δείτε μια σημείωση που γράφει "You have selected 2 posts that are not part of this thread. Quote these posts as well, or deselect these posts". Πατώντας την 2η επιλογή, απο-επιλέγει τις προηγούμενες παραθέσεις από το ιστορικό σας. Παραμένει βέβαια το όριο των 5 νομίζω παράλληλων παραθέσεων.

Re: Απάντηση: Re: Νέα κατηγορία. Σχόλια και Προτάσεις για βελτιωση

Όταν κάνετε multi-quote πηγαίνετε στον επεξεργαστή κειμένου πατώντας το αντίστοιχο κουμπί. Μόλις ανοίξει, λίγο κάτω από το κείμενό σας θα δείτε μια σημείωση που γράφει "You have selected 2 posts that are not part of this thread. Quote these posts as well, or deselect these posts". Πατώντας την 2η επιλογή, απο-επιλέγει τις προηγούμενες παραθέσεις από το ιστορικό σας. Παραμένει βέβαια το όριο των 5 νομίζω παράλληλων παραθέσεων.

Εδω που το δοκιμάζω στο ίδιο thread δεν βγάζει κάτι τέτοιο.
Τον επεξεργαστη κειμένου εννοείς το "Go Advanced"?

Το όριο των 5 παράλληλων παραθέσεων ξεπερνιέται με copy το κείμενο των παραθετέντων, επιλέγοντας άλλους σε άλλη παράθεση και paste τους πρώτους.

Πιστεύω πωΟ› θα επρεπε στα sticky threads να προστεθεί ενα "τρεχουσεΟ› ομαδικεΟ› αγορεΟ›" και να μπαινουν εκει τα σχετικα θεματα για να τα βρισκουν οι ενδιαφερομενοι.

Last edited by a moderator:
Ένα άλλο θέμα είναι στο τι παραλάβαμε. Συνάδελφοι καλό είναι να βάζουμε κάθε φορά link και τιμή αγοράς αν είναι διαδικτυακή η αγορά.
Το έχει αναφέρει πολλές φορές και ο Κυρ.

Όντως, μιας και το έθιξε ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ στο θέμα "Κατασκευή πολυμορφικού επίπλου για κοπτοραπτική" που άνοιξε, γιατί δεν υπάρχει το κουμπί για δημιουργία νέου θέματος στις "Κατασκευές";

Μιχάλη, στους κανόνες του θέματος κάτω κάτω υπάρχουν τα εξής:
You may not post new threads
You may post replies
You may post attachments
You may edit your posts

ενώ πχ στα Gadgets:
You may post new threads
You may post replies
You may post attachments
You may edit your posts

Άρα υπάρχει κάποιος περιορισμός για απλούς χρήστες. Κάτι θα έχει ξεχαστεί "τικαρισμένο" ίσως!

Re: Απάντηση: Νέα κατηγορία. Σχόλια και Προτάσεις για βελτιωση

Μιχάλη, στους κανόνες του θέματος κάτω κάτω υπάρχουν τα εξής:
You may not post new threads
You may post replies
You may post attachments
You may edit your posts

ενώ πχ στα Gadgets:
You may post new threads
You may post replies
You may post attachments
You may edit your posts

Άρα υπάρχει κάποιος περιορισμός για απλούς χρήστες. Κάτι θα έχει ξεχαστεί "τικαρισμένο" ίσως!

Καλημέρα. Επιβεβαιώνω κι εγώ το παραπάνω.
Προφανώς ο Μιχάλης ως διαχειριστής μπορεί να κάνει νέο νήμα....

Το μπλε κουμπί επάνω και κάτω αριστερά που λέει " + Reply to Thread " δεν δημιουργεί νέο σχόλιο στο οποίο γράφεις ότι θέλεις ή κάνω λάθος ??

& για εμένα θέλει σε αρκετά πράγματα εμπλουτισμό ή επιπλέον επεξηγήσεις, αλλαγούλες το forum.
Εμπλουτισμό π.χ. των Smiley !!!

Γράφοντας & αλλού βλέπουμε κάποιες ευκολίες να υπάρχουν οι οποίες σίγουρα θα μας βοηθούσαν & εδώ.
Όμως παρόλο που τα γράφουμε επανειλημμένως δεν βλέπω κάποια σημαντική πρόοδο, πέρα από την συγχώνευση κάποιων post μας !

Επίσης ρώτησα & στο "Καφενείο" όταν έχεις γράψει σε ένα νήμα κάποιες φορές & πλέον δεν θέλεις να το ακολουθείς ποιός είναι ο τρόπος να μην σου πρασινίζει. Κοντολογίς να μην φαίνεται σε εσένα ότι πλέον το ακολουθείς.

Κυρ Μιχάλη, κυρ Κυριάκο, κυρ Πρόεδρε (bykrie) κλπ έχουμε ελπίδες βελτιώσεων για το forum που αγαπάμε & στηρίζουμε (όλοι μας) ?

Το ότι μέσα σε ένα θέμα (Thread) δεν μπορείς να ανοίξεις άλλο θέμα είναι κάτι που το λέμε από την αρχή ...δηλαδή δεν γίνεται μέσα σε οποιοδήποτε θέμα να ξεκινήσεις κάποιο καινούργιο θέμα... σαν σχόλιο όμως (Post) μπορείς να προσθέσεις την κατασκευή σου.
Στην γενική κατηγορία " Εργαλεία Gadgets και EDC " δεν βρίσκεσαι μέσα σε θέμα αλλά σε κατηγορία οπότε μπορείς να ανοίξεις καινούργιο θέμα. Τις διάφορες κατασκευές μας τις προσθέτουμε σε συγκεκριμένα θέματα για ομαδοποίηση και εύκολη εύρεση...
Συγνώμη για την χρήση Ελληνικών λέξεων για το "Thread & Post"

Μα δεν είναι ένα απλό θέμα οι "Κατασκευές"! Ολόκληρη κατηγορία είναι. Τουλάχιστον έτσι νομίζω. Με την δεν "προβληματική" αναζήτηση του forum μας και τον "αχταρμά" που πολλές φορές υπάρχει μέσα σε διάφορα posts, θεωρώ πως ολοκληρωμένες παρουσιάσεις όπως αυτή για την ραπτομηχανή, θα έπρεπε να έχουν δικό τους θέμα (thread) και όχι να χάνονται μέσα σε μια γενική κατηγορία με χιλιάδες -πλέον- σελίδες. Και υπάρχουν πολλές τέτοιες κατασκευές πολλών μελών με καλή και αναλυτική παρουσίαση.

Επίσης ρώτησα & στο "Καφενείο" όταν έχεις γράψει σε ένα νήμα κάποιες φορές & πλέον δεν θέλεις να το ακολουθείς ποιός είναι ο τρόπος να μην σου πρασινίζει. Κοντολογίς να μην φαίνεται σε εσένα ότι πλέον το ακολουθείς.
Settings (πάνω δεξιά) -> Subscriptions (αριστερά) -> Τικ σε αυτά που δεν θες -> Κάτω δεξιά μετά τα subcriptions σου Selected Threads -> Delete Subscriptions

Τουλάχιστον αυτό φαντάζομαι οτι κάνει και θες...

Κατα την γνωμη μου, μια κατασκευη δικαιουται ξεχωριστο νημα οταν ειναι πραγματικα ιδιαιτερη (οπως η ραπτομηχανη) αλλα ΚΑΙ η διαδικασια κατασκευης να παρατιθεται λεπτομερως απο την αρχη εως το τελος ωστε ενας ενδιαφερομενος να μπορει να βοηθηθει ουσιαστικα εαν θελησει να την αναπαραξει. Η περιγραφη ομως μιας μεγαλης κατασκευης μονο στο τελικο σταδιο, οσο και λεπτομερης να ειναι, δεν ειναι το ιδιο με την σταδιακη παρουσιαση της κατασκευης, την διαδικασια του μονταρισματος, τα τυχον προβληματα και δυσκολα σημεια που απαιτουν ιδιαιτερη προσοχη και αλλες ουσιαστικες λεπτομερειες.

Περαν τουτου, η ομαδοποιηση των κατασκευων σε κατηγοριες ειναι ενα αναγκαιο 'καλο'. Αν γινουν εξαιρεσεις θα πρεπει να υπαρχουν πολυ ισχυροι λογοι αλλιως ο καθενας μας θα ζητουσε ξεχωριστο νημα για την δικη του κατασκευη-και δικαιως μαλιστα- ιδιως εαν υπαρχει μακροσκελης step-by-step περιγραφη.

Να ειναι καλα ο Γιαννης που απαντησε στον Κωστα για το θεμα του καθως εγω γνωριζω ελαχιστα απο τα τεχνικα θεματα :)

Για το κουμπι 'new thread' στην κατηγορια των κατασκευων εχω ηδη απευθυνει ερωτημα στην Διαχειριση απο χτες.

Γενικοτερα ευχαριστω ολους τους συμμετεχοντες που ενδιαφερονται για την βελτιωση της κατηγοριας μας. Σιγουρα καθε τι εχει περιθωρειο περαιτερω βελτιωσης και καθε ιδεα ειναι ευπροσδεκτη για να μελετηθει, να αξιολογηθει και να υλοποιηθει λαμβανοντας βεβαια υποψη τους τυχον τεχνικους και αλλους περιορισμους καθως και την τελικη εγκριση απο το ΔΣ του AVclub.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα κατηγορία. Σχόλια και Προτάσεις για βελτιωση

Settings (πάνω δεξιά) -> Subscriptions (αριστερά) -> Τικ σε αυτά που δεν θες -> Κάτω δεξιά μετά τα subcriptions σου Selected Threads -> Delete Subscriptions

Τουλάχιστον αυτό φαντάζομαι οτι κάνει και θες...

:a0210:

Να κάνω κι εγώ μια "παρατήρηση"-ερώτηση.

Τελικά το νήμα Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα
και το νήμα Τελικα τι εργαλειο να επιλεξω? Συζητηση περι εργαλειων απο ερασιτεχνες

μήπως τα έχουμε κάνει ένα και το αυτό;
Εγώ θεωρώ - βάση τίτλου - ερωτήσεις για πρόταση αγοράς εργαλείου πάνε στο δεύτερο νήμα κι ερωτήσεις για το πως δουλεύει ένα εργαλείο στο πρώτο.

ΥΓ
Αφορμή για την παραπάνω ΠΑΝΤΑ φιλική "παρατήρηση" είναι τα παρακάτω σχόλια
Κύριοι ψάχνω για έναν οικονομικό μεγάλο γωνιακό τροχό με ρυθμιζόμενες στροφές,που θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για λείανση-στίλβωμα.Έχετε κάτι να μου προτείνετε;
Μπορεί να μου προτείνει κάποιος κάποια καλή επιτραπέζια σέγα?
Υπάρχει κάποια καλή και πέραν απο τις Proxxon οι οποίες έχουν εξαιρετικές κριτικές ή είναι μονόδρομος?

Σωστα Γιαννη.

το νήμα Τελικα τι εργαλειο να επιλεξω? Συζητηση περι εργαλειων απο ερασιτεχνες ανοιχθηκε για να μεταφερθει εκει η αιωνια διαμαχη του γτ να αγορασω Einhell και να μην παρω Festool και το αντιστροφο και οχι για να ρωτησει καποιος αν η πριονοκρδελα ΜΑΣΤΡ 149 ειναι καλη η οχι.

Θα φωναξω το παρακατω για να γινει κατανοητο.

Η ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΝΗΜΑ.