Νέα κατηγορία. Σχόλια και Προτάσεις για βελτιωση

Re: Αναδιάρθρωση κατηγορίας των εργαλείων!!!

Αντε να μπουμε σε μια σειρα γιατι χτες εψαχνα σεγες παγκου, ποιος εχει παρει τι, και χαθηκα.

Σκεφτόμουνα τις προάλλες πόσο χρήσιμο θα ήταν να είχε καθένας στο προφίλ του ("about me") τα ηλεκτρικά εργαλεία που έχει. Θα μπορούσες έτσι να ρωτήσεις απ'ευθείας για αναλώσιμα και προβλήματα αυτόν που έχει το ίδιο με το δικό σου ή αν είναι ευχαριστημένος με αυτό που σκέφτεσαι να αγοράσεις.
Απ' την άλλη, για πολλούς εδώ μέσα είναι δύσκολο να κάνουν λίστα με όλα τα εργαλεία τους λόγω πλήθους απροσμέτρητου :drool1:

Απάντηση: Αναδιάρθρωση κατηγορίας των εργαλείων!!!

Εγωνα προσθεσω μιας και τα σχολια δειχνουν να ξεφευγουν απο το αρχικο θεματολογιο, πως θα ηταν πολυ καλο αν υπηρχε η αυτοματη συγχωνευση δυο ή και περισσοτερων δημοσιευσεων απο το ιδιο μελος.

Απάντηση: Αναδιάρθρωση κατηγορίας των εργαλείων!!!

Καθώς έψαχνα για κάποια θέματα και δεν τα έβρισκα ανακάλυψα πως έχει δημιουργηθεί στο "Εργαλεία, Gadgets και EDC" δημιουργηθεί νέα υποκατηγορία "Κατασκευές και τεχνικές" παράλληλα με το "Gadgets, Εργαλεία & EDC"
Όσοι λοιπόν έχετε χάσει τα θέματα που παρακολουθείτε, βρείτε τα εκεί μέχρι να ανακοινώσουν οι κκ διαχειριστές τις αλλάγές.

Re: Απάντηση: Αναδιάρθρωση κατηγορίας των εργαλείων!!!

Καθώς έψαχνα για κάποια θέματα και δεν τα έβρισκα ανακάλυψα πως έχει δημιουργηθεί στο "Εργαλεία, Gadgets και EDC" δημιουργηθεί νέα υποκατηγορία "Κατασκευές και τεχνικές" παράλληλα με το "Gadgets, Εργαλεία & EDC"
Όσοι λοιπόν έχετε χάσει τα θέματα που παρακολουθείτε, βρείτε τα εκεί μέχρι να ανακοινώσουν οι κκ διαχειριστές τις αλλάγές.

Τί νά πώ γερνάω καί δέν μού αρέσουν οι αλλαγές μού φαίνεται.
Προσωπικά αυτή η αλλαγή μού είναι δύσχρηστη,είχα ένα λίνκ καί έβλεπα τί "έπαιζε" κατά σειρά,τώρα πρέπει νά έχω καί δεύτερο λίνκ γιά νά βλέπω τί "παίζει" στίς κατασκευές,καί όχι μόνο.Καλό από τήν μιά γιατί βρίσκεις κάτι πού ψάχνεις,κακό από τήν άλλη πού θά πρέπει να κλικάρω δυό φορές γιά νά πάω στίς κατασκευές.Ετσι καί αλλιώς τό DIY καί οι μικροξυλοκατασκευές πάντα ήταν επάνω-επάνω στήν κατάταξη.

Δική μου άποψη είναι πως με το διαχωρισμό, αυτόματα ατονει κάπως η κατηγορία κατασκευών. Το βρίσκω εξάλλου ανούσιο ως και δύσχρηστο.
Πρέπει όμως να συνυπολιγισουμε, πως τι φόρουμ που μας φιλοξενεί- μερικοί δεν το έχουν καν "ξεφυλλίσει" - ασχολείται με εικόνα και ήχο. Καταχρηστικά λοιπόν έχουμε κατηγορία με εργαλεία, edc κλπ. Έτσι όπως το πήγαιναμε, σαν ένα μεγάλο καφενείο, με συμμετοχή συγκεκριμένων δεν ήταν φιλικό προς τον περιστασιακο επισκέπτη.
Συνοπτικά, όσο κ αν διαφωνώ, αντιλαμβάνομαι ότι οι κατασκευές ή οι λαχανοκηποι κλπ δεν αποτελούν υλικό αυτού του φόρουμ. Χωρίς να υποτιμώ την κατηγορία, στην οποία άλλωστε κ συμμετέχω.

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν εχει καμια διαφορα για εμενα απλα αλλαζει υποδιευθυνση η κατηγορια. Και μεγαλωνει κι αλλο με την νεα υποκατηγορια κατι που για εμενα ειναι θετικο και ευπροσδεκτο.

Μπραβο στα παιδια που το τρεχουν.

Θετικο ειναι παιδια καθως μεγαλωνουμε σαν κατηργορια οποτε ειναι λογικο να εχουμε περισσοτερες υποκατηγοριες για διαχωρισμο των θεματων.
Στοχος μας ειναι να προχωρησουμε σε περισσοτερες ακομη υποκατηγοριες ωστε ο χρηστης να μπορει να βρει ευκολοτερα τα θεματα που ψαχνει και τον ενδιαφερουν.

Ευχαριστιες στα παιδια της διοικησης που μας ακουν!

Μία χαρά είναι, λίγη συνήθεια είναι που θα έρθει μέσα σε λίγες μέρες. Η κατηγοριοποίηση προς όφελος θα είναι.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η μεταφορα στο Lounge επρεπε να γινει για δυο λογους.

Ο πρωτος ειναι λογω της ειδικης θεματολογιας, οπως πολυ σωστα παρατηρησε ο Νικος, και ο δευτερος ειναι οτι εχουμε μεγαλωσει αρκετα και με αυτην την κινηση μπορουμε να μεγαλωσουμε και να επεκταθουμε ακομα περισσοτερο.

Καταλαβαινω επισης το προβλημα οτι τωρα πια δεν μπορουμε να τα δουμε ολα σε μια κατηγορια οπως παλια. Το σημαντικο ομως ειναι οτι εχουμε τον δικο μας χωρο και μπορουμε να τον διαμορφωσουμε οπως βολευει καλυτερα, παντα με την συναινεση βεβαια της Διαχειρισης η οποια μας εχει βοηθησει τα μεγιστα και ειναι παντα δεκτικη στα αιτηματα μας.

Ας δουμε το νεο σχημα σαν μια καινουρια αρχη -καθε αρχη και δυσκολη-πανω στην οποια θα συνεχισουμε να χτιζουμε και να βελτιωνουμε το αγαπημενο μαστορικο μας οικοδομημα!

Μάστορας -Συλλέκτης και Ποιητής .... Μπράβο Μιχάλη :worshippy:-bye-

Ναι, ειδικα ποιητης Νικο...
Σταθερα 12 ειχα στην Εκθεση σχολειο, με καποιες εξαρσεις oπου επιανα το 14 οταν ειχε ελευθερο θεμα :))

Και νομιζα οτι με ειχαν βαλει στο ματι επειδη ημουν ατακτος, αλλα ηρθε η πικρη επιβεβαιωση των Πανελληνιων οπου δικαιωσε πανηγυρικα τους δασκαλους μου. Τουλαχιστον σταματησα να αισθανομαι αδικημενος στην Εκθεση :flipout:

Το νημα περι εγκαταστασης φυσικου αεριου αλλαξε τιτλο για να μπορεσει να φιλοξενησει ολες τις αποριες περι θερμανσης κατικοιας.

Σκεφτομαι να το κανω και Ψυξη ωστε να ενσωματωσει και τα aircon.

Έχω την εντύπωση ότι μετά την αναδιάρθρωση της κατηγορίας, η γωνία μας ερήμωσε. Διαβάζω πολύ λιγότερα ποστ, βλέπω πολύ λιγότερους συμμετέχοντες. Ελπίζω να είναι ιδέα μου.

Έχω την εντύπωση ότι μετά την αναδιάρθρωση της κατηγορίας, η γωνία μας ερήμωσε. Διαβάζω πολύ λιγότερα ποστ, βλέπω πολύ λιγότερους συμμετέχοντες. Ελπίζω να είναι ιδέα μου.

Νίκο νομίζω όλοι εδώ είμαστε οι συνήθεις ύποπτοι και μάλιστα έχουμε και νέα μέλη στην παρέα.
Επισκέπτες είναι λιγότεροι καθώς την κατηγορία lounge δεν την βλέπουν μη εγγεγραμμένοι χρήστες.

Λιγες μολις μερες μετα την αλλαγη της τοποθεσιας της κατηγοριας μας, επανηλθαμε πληρως στη προηγουμενη κατασταση.

Οπως και πριν την αλλαγη, ειμαστε σταθερα και ανα πασα στιγμη στην πρωτη τριαδα θεασης (views) μαζι με τους προβολεις και τις τηλεορασεις. Τα περισσοτερα μελη και αναγνωστες μας διαβαζουν συνηθως το βραδυ.
Μιλαω και για τις 3 υποκατηγοριες που εχουμε πλεον συνολικα. Παλια ειχαμε 2 υποκατηγοριες, εργαλεια και φακους led.

Την κατηγορια μας την βλεπουν ΚΑΙ οι μη εγγεγραμμενοι χρηστες, οπως παλια. Γενικως παμε μια χαρα και θα παμε καλυτερα.

Παιδια θερμη παρακληση.

Χρησιμοποιειτε την πολλαπλη παραθεση οταν θελετε να απαντησετε σε πολλαπλα ποστ χρηστων και οχι νεο ποστ για καθε απαντηση.

Επιπροσθετα να ξερετε πως για 10 λεπτα εχετε δικαιωμα διορθωσης στο καθε ποστ σας οποτε αν θελετε να προσθεσετε κατι απλα πατηστε "Edit post" στο ποστ σας κατω δεξια και μην δημιουργειτε νεο ποστ.

Συμβαλετε ολοι να εχουμε μια μαζεμενη ευκολοδιαβστη κατηγορια.

Σας ευχαριστω.

Παιδια θερμη παρακληση.

Χρησιμοποιειτε την πολλαπλη παραθεση οταν θελετε να απαντησετε σε πολλαπλα ποστ χρηστων και οχι νεο ποστ για καθε απαντηση.

Επιπροσθετα να ξερετε πως για 10 λεπτα εχετε δικαιωμα διορθωσης στο καθε ποστ σας οποτε αν θελετε να προσθεσετε κατι απλα πατηστε "Edit post" στο ποστ σας κατω δεξια και μην δημιουργειτε νεο ποστ.

Συμβαλετε ολοι να εχουμε μια μαζεμενη ευκολοδιαβστη κατηγορια.

Σας ευχαριστω.

Εγώ, προσωπικά, έχω θέμα με την πολλαπλή παράθεση καθώς αν την χρησιμοποιήσω 1 φορά, μετά μου την κρατάει μέχρι να διαγράψω τα cookies και μετά όπου και να κάνω απάντηση, μου φέρνει και τα παλαιά.

Απάντηση: Re: Νέα κατηγορία. Σχόλια και Προτάσεις για βελτιωση

Εγώ, προσωπικά, έχω θέμα με την πολλαπλή παράθεση καθώς αν την χρησιμοποιήσω 1 φορά, μετά μου την κρατάει μέχρι να διαγράψω τα cookies και μετά όπου και να κάνω απάντηση, μου φέρνει και τα παλαιά.

Me too. :grandpa:
Πιό πολύ μπελάς είναι παρά βοήθεια. Ούτε αυτό είναι λύση Κυριάκο, να γυρνάς και να ξετικάρεις ένα ένα τα τικαρισμένα.

Πρεπει να αποεπιλεξεις ισως τα μυνηματα που εκανες παραθεση.

Δύσκολο γιατι έχω τικαρει 3 μηνύηματα σε 3 σελίδες, οπότε πρέπει να πάω πίσω ένα σορό σελίδες για να ψάχνω τα μηνύματα.