Νέα κατηγορία. Σχόλια και Προτάσεις για βελτιωση

Συμφωνω με σχολια που αφορουν αποκλειστηκα την κατασκευη που παρουσιαζετε καθε φορα!

Αυτή είναι και η δικιά μου αποψη για το θεμα.
Μόνο διευκρινιστικές ερωτήσεις για την κατασκευή τα οποία θα αναλάβουμε να ενσωματώνουμε στην αρχική ανάρτηση.
Καθαρά θέματα εύκολα στην αναζήτηση.

Θα αναλαβουμε να ενσωματωνουμε στην αρχικη αναρτιση?? Δηλαδη θα εχουμε παλι δυο νηματα?

Μα το ζητουμενο ειναι να υπαρχει ενα νημα για συγκεκριμενα θεματα και οχι δυο, αυτος και ο σκοπος του δημοψηφισματος.

Και απο οτι ειδα σχεδον ολοι προτιμουν και σχολια (ει δυνατον σχετικα) στο ιδιο νημα.
Οπως σωστα ειπε ο Νικος αυτη ειναι και η ουσια ενος φορουμ.

Και η διευθυνση ηδη συζητα τροπο να εφαρμοστει το 'like' το οποιο θα περιορισει τα επαναλαμβανομενα 'μπραβο' κλπ.
Διοτι το προβλημα το αντιμετωπιζουμε και σε αλλες κατηγοριες. Ειμαι σιγουρος οτι συντομα θα υπαρξει εξελιξη.

Μεχρι τοτε θα σχολιαζουμε τις αναρτησεις κανονικα στο ιδιο νημα και οχι σε διαφορετικα νηματα.

Μάλλον ακόμη δεν έχει γίνει κατανοητό τι επιθυμώ προσωπικά αλλά και πολλά παιδιά από ότι ανέφεραν.
Πχ στο βήμα με τα φωτιστικά ο οποιοσδήποτε μπορεί να ποστάρει απορίες και διευκρινήσεις στο πόστ του δημιουργού.
Ο δημιουργός θα απαντάει και εγώ θα το ενσωματώσω στο αρχικό του ποστ διατηρώντας έτσι ένα νημα "καθαρο"
Όταν με το καλό μπει και το κουμπί Like θα είναι όλα καλά.

Ετσι θα εχουμε μια γνωσιακή βάση που κάποιος θα μπορεί να αναζητήσει κάτι πολύ ευκολα.

Μαλλον Κυριακο δεν εχει γινει κατανοητο οτι οι περισσοτεροι, παρ'ολες τις αδυναμιες του φορουμ, επιθυμουν ανοιχτα νηματα.
Και οποτε μπει το κουμπι like θα βοηθησει την κατασταση.

Περα απο το νημα με τα φωτιστικα, υπαρχουν και αλλα νηματα οπως αυτο με τις ευκαιριες. Δεν ειναι δυνατον να μπαινει μια ευκαιρια (η οποια εχει συντομο χρονο ληξης) και να πηγαινουμε αλλου να σχολιαζουμε.

Εαν εβγαλα λαθος συμπερασμα, οτι τα περισσοτερα παιδια θελουν ανοιχτα νηματα, παρ'ολα τα πιθανα προβληματα που αυτο επιφερει, ας το γραψουν.

Αφήστε κόσμο κ δημιουργούς να εκφράζονται ελεύθερα κ όπως θέλουν (με ευπρέπεια).

Έχουμε γεμίσει καλούπια, κανόνες κ συμβιβασμούς στην υπόλοιπη ζωή μας, τουλάχιστον ας έχουμε εδώ μια δημιουργική ελευθερία έκφρασης κ ανταλλαγής απόψεων.

Ίσως τελικά k το like να είναι (ή να γίνει) εντελώς απρόσωπο k να γίνεται "αυτόματα k μηχανικά" στις περισσότερες των περιπτώσεων.

To "Like" είναι απαραίτητο. Το έχουν όλα τα σοβαρά forum και βοηθάει να μην υπάρχει συμφόρηση στα νήματα.
Λογικά κανένα σχόλιο που δεν είναι ερώτηση-απορία για το συγκεκριμένο θέμα δεν θα γίνεται πλέον.
Θέλω να σου πω Μπράβο ...είσαι ωραίος... μάλλον κουράστηκες να το φτιάξεις .... ήταν η γάτα σου κοντά σου ?? ... και πολλά άλλα θα γίνονται με το κουμπί αυτό.
Κατά τα άλλα τα σχόλια πρέπει να είναι ελεύθερα.... εφ´όσον έχουν ουσία.
Αυτό που προτείνει ο Κυριάκος είναι ότι αν κάποιος μετά από καιρό κάνει μια ερώτηση για κάποια κατασκευή που την έχουν ακολουθήσει 5-6 άλλες κατασκευές... η ερώτηση και η πιθανή απάντηση να ενσωματώνεται στο σχόλιο της συγκεκριμένης κατασκευής έστω και μεταχρονολογημένα. Καλό αυτό αλλά προϋποθέτει παρακολούθηση και εκτέλεση από εσένα Κυριάκο.

To "Like" είναι απαραίτητο. Το έχουν όλα τα σοβαρά forum και βοηθάει να μην υπάρχει συμφόρηση στα νήματα.
Λογικά κανένα σχόλιο που δεν είναι ερώτηση-απορία για το συγκεκριμένο θέμα δεν θα γίνεται πλέον.
Θέλω να σου πω Μπράβο ...είσαι ωραίος... μάλλον κουράστηκες να το φτιάξεις .... ήταν η γάτα σου κοντά σου ?? ... και πολλά άλλα θα γίνονται με το κουμπί αυτό.
Αυτό που προτείνει ο Κυριάκος είναι ότι αν κάποιος μετά από καιρό κάνει μια ερώτηση για κάποια κατασκευή που την έχουν ακολουθήσει 5-6 άλλες κατασκευές... η ερώτηση και η πιθανή απάντηση να ενσωματώνεται στο σχόλιο της συγκεκριμένης κατασκευής έστω και μεταχρονολογημένα. Καλό αυτό αλλά προϋποθέτει παρακολούθηση και εκτέλεση από εσένα Κυριάκο.

Ναι Νίκο.
Ήδη το εφαρμόζω και ειμαι διατεθειμένος να το συνεχίσω.

Απάντηση: Re: Νέα κατηγορία. Σχόλια και Προτάσεις για βελτιωση

+++

Η καταμετρηση εγινε και αυτο που θελουν ξεκαθαρα τα μελη ειναι ανοιχτα νηματα και ει δυνατον με ουσιωδη σχολια.

Σε καμμια περιπτωση ομως δεν επικρατησε η λογικη των 'μη σχολιων' στα κλειστα νηματα και αυτο κατεγραφη σαφως.

Εαν μπει και το like τα κακως λεγομενα 'μη ουσιωδη σχολια' ισως περιοριστουν, αν και κατ'εμε τα 'μπραβο' και τα 'ευχαριστω' δεν ειναι με κανενα τροπο 'μη ουσιωδη' καθως ειναι η καλυτερη επιβραβευση του κοπου της προσπαθειας των μελων.

Εαν καποιο απο τα μελη που ψηφισε 'μη κλειστα' νηματα διαφωνει με το σκεπτικο μου, ας το αναφερει για να καταμετρηθει ως ψηφος μαζι την δικη σου και του Kωστα (Vrass). Aν και αυτο το εχω ξαναρωτησει παραπανω για να ειμαι σιγουρος.

Και του Vasilisp77.

Και συνολικα αυτο που λενε τα παιδια με το LIKE ειναι στην γραμμη του περιορισμου των σχολιων επικροτισης που απλα γεμιζουν σελιδες.

Επιπροσθετα στην διαχειριστικη ομαδα εχει τεθει το θεμα αυτο και αναμενουμε απαντηση.

Γιαυτο δεν καταλαβαινω πως παρθηκε αυτη η αποφαση.

Aς μας ξεκαθαρισει λοιπον ο Bασιλης τι ακριβως θελει καθως εγω τον ερμηνευσα οτι θελει ανοιχτα νηματα με ουσιωδη σχολια. Αυτο μετραει ως ψηφος για ανοιχτα νηματα και οχι κλειστα.
Ολοι μας επιθυμουμε ουσιωδη σχολια. Εαν επιθυμει νηματα οπως των φωτιστικων, χωρις σχολια, να το αναφερει.

Η διευθυνση μπορει να αργησει να αποφασισει εαν θα υπαρξει η οχι η επιλογη του like. Και ο λογος του προβληματισμου ειναι ακριβως αυτος, οτι το φορουμ ισως χασει την παρεϊστικη ιδιομορφια του και γινει καπως απροσωπο.

Μεχρι τοτε η κατηγορια θα τρεχει οπως ετρεχε απο τοτε που δημιουργηθηκε, χωρις κλειστα νηματα.

Nαι εγω ψηφισα "ανοιχτα σε ουσιωδη σχολια παντα επι της καθε προσφορας.

Αναδιάρθρωση κατηγορίας των εργαλείων!!!

Αποφασίσαμε να μεταφέρουμε τα θέματα των εργαλεία στην Lounge ως κατηγορία με τίτλο:
"Gadget, Εργαλεία και Κατασκευές"

και τις ακόλουθες υποκατηγορίες:
- Εργαλεία, Gadgets και EDC
- Κατασκευές και τεχνικές
- Φακοί LED

Όπως βλέπετε θα έχουμε μια ακόμη υποκατηγορία για καλύτερη διαχείριση του όγκου των θεμάτων της κατηγορίας μας!!!

Οι αλλαγές θα ενεργοποιηθούν σύντομα!

Re: Αναδιάρθρωση κατηγορίας των εργαλείων!!!

Ευχαριστούμε Γιώργο !!!
Ο Μιχάλης να μας το αναλύσει ...που θα γράφουμε και τι ...και να μου πει κάποιος τι σημαίνει αυτό το "EDC" -bye-

Everyday Carry= Αυτα που κουβαλαμε πανω μας καθε μερα.

Αντε να μπουμε σε μια σειρα γιατι χτες εψαχνα σεγες παγκου, ποιος εχει παρει τι, και χαθηκα.

Να ευχαριστησω εκ μερους ολων των παιδιων το ΔΣ για την αποφαση και ειδικα τον Γιωργο Κυριακαρακο που στηριξε την κατηγορια μας απο την πρωτη στιγμη!

Η προσπαθεια για την περαιτερω βελτιωση της δομης και οργανωσης της κατηγοριας μας θα συνεχιστει. Και εις ανωτερα :)

Πολυ θετικη εξελιξη.

Αρχη για περεταιρω οργανωση της κατηγοριας μας φυσικα με την συνεργασια ολων μας.

Και εις ανωτερα.