Νέα κατηγορία. Σχόλια και Προτάσεις για βελτιωση

Re: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Αγάπη, ωραία σκέψη αλλά καθώς είναι δύσκολο, η αμέσως επόμενη λύση είναι η αναζήτηση σε δύο στάδια. Πρώτο στάδιο, βρίσκεις το θέμα, δεύτερο στάδιο, βρίσκεις τη δημοσίευση μέσα στο θέμα (από το πεδίο επάνω δεξιά από το πρώτο post της κάθε σελίδας.

Είναι αρκετά αποδοτικό, αρκεί να τηρούνται δύο προϋποθέσεις:
α) οι χρήστες να χρησιμοποιούμε λέξεις κλειδιά (με όσο γίνεται σωστή ορθογραφία γιατί κι αυτό παίζει το ρόλο του στην αναζήτηση) στις "καλές" μας δημοσιεύσεις (με τον όρο καλές εννοώ ουσιώδεις, όπως πχ αυτή που έβαλες ως παράδειγμα) και
β) να θυμάσαι αυτές τις λέξεις κλειδιά.

Οι όροι "κατσαβίδι" & "κροκόδειλος" πχ δουλεύουν τέλεια. :award:

ΥΓ: αντιλαμβάνομαι ότι ενδεχομένως εσύ τα γνωρίζεις ήδη αυτά ως κομπιουτερού (ατςςς), αλλά τα γράφω όπως και να έχει για όλους μας. :ernaehrung004:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σα να μπαίνεις σε ένα βιβλιοπωλείο, με έναν πωλητή που έχει γνώσεις περι βιβλίων (και όχι ένα 17χρονο) και να τον ρωτάς 5-10 πράγματα. Μόλις καταλήξεις στο βιβλίο μετά τη κουβέντα και θες να το δεις, αυτός θα πετάξει το χέρι του στο ράφι και θα σου πιάσει το βιβλίο που θες :)
Αν τα είχε όλα σε μία στοίβα θα έκανε ανασκαφή και ας ήξερε απο βιβλία :)

Εκτός κι αν πασάρει σε όλους το ίδιο βιβλίο χαχαχα!

Αγάπη κάτι είπα και εγώ κάποτε εδώ http://avclub.gr/forum/showthread.php/113719-%CE%9D%CE%AD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%A3%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B2%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B9%CF%89%CF%83%CE%B7/page9 ...αλλά ξέρεις ...τα μαστόρια δεν τα πιάνουν και εύκολα ... :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Έλεγα ότι θα γινόταν διάλογος προκειμένου να γίνω κατανοητός (γιατί είναι πολύ εύκολο αυτό που εννοούσα) χωρίς να χρειάζονται δικαιώματα και επεκτάσεις αλλά ....

Βγήκαν οι βουλευτές για δικαιολογία :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::ernaehrung004:
Πάντως το ευρετήριο δεν έχει καμία σχέση με υποκατηγορίες ...

Βγήκαν οι βουλευτές για δικαιολογία :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::ernaehrung004:
Πάντως το ευρετήριο δεν έχει καμία σχέση με υποκατηγορίες ...

Δωσε λινκ ενος φορουμ που δουλευει με λινκς οπως τα οραματιζεσαι :))

Απάντηση: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Δεν μπορούμε δηλαδή να αποκτήσουμε υποκατηγορίες λόγω κάποιου τεχνικού θέματος?

Χωρίς να ξέρω τα ενδότερα του φόρουμ, εδώ http://avclub.gr/forum/archive/index.php φαίνεται ότι υπάρχει σε χρήση τουλάχιστον μία ακόμη κατηγορία βάθους στο φόρουμ.

Πριν πολλά χρόνια σε ένα άλλο φόρουμ που είχε αρχίσει να έχει συναφές πρόβλημα με εδώ, τεράστια ποσότητα πληροφορίας που ουσιαστικά χανόταν η λύση βρέθηκε εκ των έσω....κάποιο μέλος ήταν γκουρού σε κώδικες, φόρουμς και προγραμματισμό ήταν από τα τζιμάνια της Forthnet εκεί κάπου στο 2000-2002, οι διαχειριστές λοιπόν τον έκαναν διαχειριστή και αυτός σε 2 ΣΚ έλυσε όλα σχεδόν τα θέματα του φόρουμ.

Και όχι μονο Σωτήρη , απο ότι νομίζω-ξέρω (...;...) τα παιδιά που ειναι στην εδω διαχείρηση δεν έχουν 100% την επεξεργασία-διαχείρηση της γωνίας μας . Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει ο Μιχάλης ή ο Κυρ .

Δωσε λινκ ενος φορουμ που δουλευει με λινκς οπως τα οραματιζεσαι :))

Μιχάλη νομίζω ότι κάτι τέτοιο προτάθηκε:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=56571
Μέσα σε υποκατηγορία, έγινε μόνιμο ένα θέμα με links προς τα post. Βέβαια, μιλώντας ειλικρινά, θέλει πολύ χρόνο και δουλειά απ' τα παιδιά της διαχείρισης, χωρια που εδώ μάλλον απαιτούνται περισσότερες υποκατηγορίες.

Γνωριζω ελαχιστα απο προγραμματισμο, παντως να κανουμε υποκατηγοριες στην υποκατηγορια μας δεν μου φαινεται εφικτο στο vBulletin.

Επισης δεν γνωριζω αν το AVClub, σαν αμιγως ΑudioVisual φορουμ θα μπορουσε η θα ηθελε να δημιουργησει μια νεα κατηγορια (Εργαλεια και Μαστορεματα πχ) εντελως ασχετη με το κυριο θεμα της.

Εχω επαναλαβει πολλες φορες οτι αισθανομαι τυχερος και συναμα υποχρεος που η διοικηση μας εχει παραχωρησει εν καιρω ενα βαρβατο βημα και μια ξεχωριστη υποκατηγορια για τα εργαλεια.

Δεν ξερω ποιες ειναι οι διαθεσεις της διοικησης που μεχρι τωρα ειναι οντως ευνοικες και βοηθητικες παρα το 'off topic' της κατηγοριας μας σε σχεση με την δεσποζουσα θεματολογια.

Θα δουμε. Until then, let's all enjoy our tool show :)))

Και όχι μονο Σωτήρη , απο ότι νομίζω-ξέρω (...;...) τα παιδιά που ειναι στην εδω διαχείρηση δεν έχουν 100% την επεξεργασία-διαχείρηση της γωνίας μας . Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει ο Μιχάλης ή ο Κυρ .

Αυτοδιαχειριζομενη ειναι η υποκατηγορια μαστρο Ηλια!

Μιχάλη νομίζω ότι κάτι τέτοιο προτάθηκε:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=56571
Μέσα σε υποκατηγορία, έγινε μόνιμο ένα θέμα με links προς τα post. Βέβαια, μιλώντας ειλικρινά, θέλει πολύ χρόνο και δουλειά απ' τα παιδιά της διαχείρισης, χωρια που εδώ μάλλον απαιτούνται περισσότερες υποκατηγορίες.

Να σαι καλα Θαναση, σε ευχαριστω.

Προσωπικα δεν μου αρεσει, χωρια που σωστα το λες απαιτουνται δεκαδες περισσοτερες υποκατηγοριες και απιστευτα μεγαλος χρονος για καθημερινη διαχειριση και προσαρμογη των θεματων.

Εγω δεν ειμαι διατεθειμενος να μπω σε τετοια αεναη και full time διαδικασια που εν τελει θα καταληξει να εχει απειρα links τα οποια μετα απο λιγο καιρο θα ειναι παρωχημενα.

Λυση ειναι ξεχωριστη κατηγορια με οσες υποκατηγοριες θελουμε. Ετσι το ειχα οραματιστει πριν καν δημιουργηθει το νημα 'Τα εργαλεια κανουν τον μαστορα' σαν απλο νημα μεσα στην υποκατηγορια των φακων led!

Απάντηση: Re: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Ο admin εδώ είναι κανονικά admin, βασιλιάς στην ενότητά του...απλά υπάρχουν και ανώτεροι admins, κάτι σαν τον Πούτιν φαντάσου.

Γνωριζω ελαχιστα απο προγραμματισμο, παντως να κανουμε υποκατηγοριες στην υποκατηγορια μας δεν μου φαινεται εφικτο στο vBulletin.

Επισης δεν γνωριζω αν το AVClub, σαν αμιγως ΑudioVisual φορουμ θα μπορουσε η θα ηθελε να δημιουργησει μια νεα κατηγορια (Εργαλεια και Μαστορεματα πχ) εντελως ασχετη με το κυριο θεμα της.

Εχω επαναλαβει πολλες φορες οτι αισθανομαι τυχερος και συναμα υποχρεος που η διοικηση μας εχει παραχωρησει εν καιρω ενα βαρβατο βημα και μια ξεχωριστη υποκατηγορια για τα εργαλεια.

Δεν ξερω ποιες ειναι οι διαθεσεις της διοικησης που μεχρι τωρα ειναι οντως ευνοικες και βοηθητικες παρα το 'off topic' της κατηγοριας μας σε σχεση με την δεσποζουσα θεματολογια.

Θα δουμε. Until then, let's all enjoy our tool show :)))
Εάν δεις στο index
http://avclub.gr/forum/archive/index.php
θα δεις ότι για παράδειγμα

upload an image
έχει μία υποκατηγορία ακόμη

Ο admin εδώ είναι κανονικά admin, βασιλιάς στην ενότητά του...απλά υπάρχουν και ανώτεροι admins, κάτι σαν τον Πούτιν φαντάσου.

Εάν δεις στο index
http://avclub.gr/forum/archive/index.php
θα δεις ότι για παράδειγμα

upload an image
έχει μία υποκατηγορία ακόμη

Ποιος ειναι admin απο εμάς εδω ; Δεν γνωρίζω να ειναι καποιος..

Να του δώσω πλάνο δομής-πρόταση Σωτήρη .

Ο Γιωργος ο Κυριακαρακος. Ειναι στην λιστα μαζι με τους συντονιστες της υποκατηγοριας μας, με μπλε γραμματα.

Μιχάλη αν το δώσω σε εσένα μπορείς να το προωθησεις ;
Βαση αρχών ..

Ηλια,ο Μιχαλης και ο Κυριακος..

Άλλο ο admin και άλλο ο moderator Νικόλα .