Να σαι καλα Θαναση, σε ευχαριστω.
Προσωπικα δεν μου αρεσει, χωρια που σωστα το λες απαιτουνται δεκαδες περισσοτερες υποκατηγοριες και απιστευτα μεγαλος χρονος για καθημερινη διαχειριση και προσαρμογη των θεματων.
Εγω δεν ειμαι διατεθειμενος να μπω σε τετοια αεναη και full time διαδικασια που εν τελει θα καταληξει να εχει απειρα links τα οποια μετα απο λιγο καιρο θα ειναι παρωχημενα.
Λυση ειναι ξεχωριστη κατηγορια με οσες υποκατηγοριες θελουμε. Ετσι το ειχα οραματιστει πριν καν δημιουργηθει το νημα 'Τα εργαλεια κανουν τον μαστορα' σαν απλο νημα μεσα στην υποκατηγορια των φακων led!
Μιχάλη αν το δώσω σε εσένα μπορείς να το προωθησεις ;
Βαση αρχών ..
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Άλλο ο admin και άλλο ο moderator Νικόλα .
Ναι Ηλια,βιαστηκα,με συγχωρεις.
θα φτιαξουμε το νημα με τις προσφορες οπως υπαρχει στην γενικοτερη δομη του σαιτ.
Sticky και χωρις να επιτρεπονται σχολια απο κατω με μονο αναφορα προιοντος καταστηματος τιμης μαζι με το λινκ.
Επισης για το σχολιασμο θα ανοιχθει δευτερο νημα απο κατω.
Σκοπος ειναι να μην χανεται στα σχολια η προσφορα απο καποιον που ενδιαφερεται.
Παιδια θελω την προσοχη σας πριν ανοιχθει ενα νεο τοπικ τσεκαρετε παντα αν υπαρχει αλλο αντιστοιχο στο οποιο μπορειτε να δημοσιευσετε.
Παραδειγμα εχουμε 3 διαφορετικα τοπικ για αγορα δισκοπριονου χειρος!!!
1. Thread: τι προτεινεται για δισκοπριονο χειρος
2. Thread: Δισκοπρίονο αλλά τί ?
3. Thread: Επιλογή δισκοπρίονου χειρός
Ολα με το ιδιο αντικειμενο.
Επισης εχουμε νημα με θεμα Βοηθεια γιοα την αγορα πριονοκορδελας και επιτραπεζιας σεγας απο 01-10-2014 και παρολα αυτα ανοιξαμε νεο θεμα.
Εχουμε φτασει 12 σελιδες με τοπικς πολλα απο τα οποια ειναι για το ιδιο αντικειμενο.
Επισης για να εχουμε τις ερωτησεις μαζεμενες εχουμε ανοιξει το Αποριες μαστορων οποτε οτι ερωτηση εχετε που δεν σχετιζεται με τα ανοιχτα θεματα παρακαλω να την κανετε εκει.
Εκει θα μεταφερθει και η απορια του φιλου Saradis για την αγορα απο Αγγλια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.