Νέα κατηγορία. Σχόλια και Προτάσεις για βελτιωση

Καλορίζικος! :smile:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και μιας και έγραψα και εδώ μετά από μία "βελτίωση της κατηγορίας", έχω να προτείνω άλλη μία.

Μαζέψτε τουλάχιστον 10 άτομα για τα γενέθλια στις 3/10 για να μη συζητηθεί στο ΔΣ το κλείσιμο της κατηγορίας! :smash:

Εντάξει, δεν το λες βελτίωση αλλά σε κάποιες περιπτώσεις, no news, good news! :p

Re: Απάντηση: Νέα κατηγορία. Σχόλια και Προτάσεις για βελτιωση

Αντε βρε μαστορια να κανονισουμε τιποτα να γνωριστουμε και απο κοντα!

Eδω ειναι μιας πρωτης ταξεως ευκαιρια οπως ειπε και ο Κυριακος παραπανω!! Δυστυχως φετος θα λειπω λογω εργασιας.

http://avclub.gr/forum/showthread.php/144509-9-Χρόνια-AVClub!!!

Το έχω στην υπογραφή μου αλλα οταν γράφω απο κινητο δεν μου την βγάζει , δεν ξέρω πως μπορω να το φτιάξω...

Χαιρετίζω την παρέα το ξέρω έχω μαζέψει πολλές απουσίες αλλά ας όψεται με έφαγε η φωτογραφία (τρελό κόλλημα την πάτησα) και μετακόμισα στο διπλανό τραπέζι :bigcry:

Στο θέμα μας όμως, από κινητό πως μπαίνετε; Εγώ χρησιμοποιώ tapatalk και μπαίνει κανονικά υπογραφή όταν ποστάρω, εάν δεν το έχετε δοκιμάσει πάντως αξίζει ο κόπος να του ρίξετε μια ματιά αλλάζει τελείως τον τρόπο παρακολούθησης του φόρουμ.

Κατι το οποίο εχει ειπωθει ξανα. Θα μπορούσαμε να πινάρουμε εως 5 βασικά θέματα τα οποία πρέπει να τα κάνουμε ανασκαφή κάθε φορα που τα ψάχνουμε.

Για παράδειγμα οι προσφορές εργαλείων πρέπει να ειναι pinned διότι δεν ειναι απο τα θέματα που μένουν πάντα στην πρώτη σελίδα και κάποιος που εχει μια προσφορά να ποστάρει δεν το βρίσκει πολλές φορές εύκαιρο.

Το ίδιο συμβαίνει και σε μερικά θέματα ακόμη.

Δεν λέω να πιναρουμε το θέμα του LIDL ή το Τα εργαλεία κανουν τον μάστορα, διότι ειναι θέματα που βρίσκονται πάντα στην κορυφή.

Ουτε να φτάσουμε στο άλλο άκρο να πινάρουμε 20 θέματα και δημιουργήσουμε μια σελίδα pinned.

Επίσης ενα πολύ βασικό πραγματικα θέμα, η ειδοποιήση οταν απαντάμε με παράθεση σε ενα χρήστη. Δεν φαντάζεστε πόσο πρακτικό και βολικό ειναι αυτό. Η ειδοποίηση οτι πόσταρε κάποιος στο θέμα δεν ειναι το ίδιο σε καμία περίπτωση.

Δεν χάνεις πότε καμια απάντηση. Εχει τύχει πάρα πολλές φορές να γράφεις κάτι να μπαίνεις μετα απο 6 ώρες και να σου έχει απαντήσει κάποιος.
Ελα μου όμως που η απαντηση μπορεί να έχει θαφτεί ή να εχεις ξεχάσει οτι έχεις γράψει κάτι.
Αποτέλεσμα να μην του εχεις απαντήσει και να μη δεις τι σου έγραψε κιόλας.

Ακόμη και σε 1 φόρουμ να γράφεις ειναι τόσα πολλά τα θέματα που μπορεί να εχεις σχολιάσει που ειναι αδύναντο να θυμάσαι που και πότε.

Εγώ γράφω σε 3-4 φόρουμ ανα ημέρα.

Θοδωρη αυτη η ειδοποιηση που λες νομιζω δεν ειναι εφικτο να γινει.

Αυτο που μπορεις να κανεις εσυ και ειναι πολυ ευκολο ειναι να πατας το πρασσινο κλικ που σε παει στο πρωτο αδιαβαστο μυνημα και οχι το κοκκινο που σε παει στο τελευταιο μυνημα της συζητησης.
Ετσι οταν μπεις στο θεμα θα πας στο πρωτο ποστ που δεν εχεις διαβασει εστω και αν απο τοτε εχουν δημοσιευτει 50 η 100 μυνηματα.
Αντιθετα με το κοκκινο πας στο τελευταιο στην τελευταια σελιδα.
111.jpg

Κυριάκο ειναι ενδιαφέρον αυτο που λές αλλά λέμε διαφορετικό πράγμα. Διότι ακόμη και να με πάει στο πρώτο αδιάβαστο μπορεί να εχω να ψάξω 3 σελίδες μέχρι να βρώ απάντηση.

Εγώ μιλάω για ειδοποίηση στην παράθεση ενος δικου μου μηνύματος .

Να στο θέσω απλά . Με την ειδοποίηση είτε πάνω στα notification είτε μεσω email μπαίνεις απευθείας σε αυτο που σου έχουν γράψει και δεν ψάχνεσαι.

Πιο βασικό επίσης ειναι οτι μπορεί να έχεις γράψει κάτι σε μια ενότητα να περιμένεις μια απάντηση αλλά να ξεχαστείς και να μην μπείς ποτε σε αυτη την ενότητα . Ειδικά στις ενότητες που δεν παρακολουθείς συχνά.

Τωρα ίδεα το έριξα απο το γειτονικό φόρουμ αλλά δεν ξέρω κατα πόσο ειναι ευκολο να γίνει. Μπορεί να υπάρχουν περιορισμοί που να μην το επιτρέπουν.

Προς το παρών θα κοιτάξω αυτο που παρέθεσες πιστεύω θα βοηθήσει .

Το tapatalk (android) υποστηρίζει αυτή την ειδοποίηση πάντως. Δε νομίζω να γίνεται μέσω της πλατφόρμας του forum (vBulletin) όμως.

Θοδωρή για κοίταξε αυτό στα general της καρτέλας σου:
Default Thread Subscription Mode:
When you post a new thread, or reply to a topic, you can choose to automatically add that thread to your list of subscribed threads, with the option to receive email notification of new replies to that thread.

Θοδωρή για κοίταξε αυτό στα general της καρτέλας σου:
Default Thread Subscription Mode:
When you post a new thread, or reply to a topic, you can choose to automatically add that thread to your list of subscribed threads, with the option to receive email notification of new replies to that thread.
Νίκο το εχω κάνει και αυτό αν και δεν μου λειτουργησε ποτέ σωστά. Θα το ξαναδοκιμάσω.