Σκέφτομαι την αναβάθμιση κεφαλής σε πικαπ Project RPM9 με βραχίονα 9c.
Phono Clearaudio basic+.
Είχα Clearaudio Maestro που είναι ΜΜ και σκέφτομαι να πάω σε MC.
Επειδή οι Clearaudio MC είναι ακριβές καλοβλέπω τις ortofon π.χ. Rondo Bronze ή Cadenza red. Μέχρι εκεί μπορώ να ξοδεψω.
Πιστεύω ότι θα είναι μια καλή αναβάθμιση άπό αυτή που έχω.
Μια απορία έχω μόνο. Θα υπάρχει συνέργεια των ortofon με το Clearaudio basic+ γιατί αυτό δεν έχει ρυθμίσεις
και στα χαρακτηριστικά του λέει: Input impedance: 800 Ohm/270pF (MC) - 47 kOhm / 270 pF (MM)
Ενώ π.χ. για την Rondo Bronze αναφέρει στο site της ortofon
Recommended load resistance between 500 and 100 Ohm depending on personal preference of openness. Higher load resistance will always tend to more liveliness and space in sound-image.
Θα ήθελα τη γνώμη σας.
Phono Clearaudio basic+.
Είχα Clearaudio Maestro που είναι ΜΜ και σκέφτομαι να πάω σε MC.
Επειδή οι Clearaudio MC είναι ακριβές καλοβλέπω τις ortofon π.χ. Rondo Bronze ή Cadenza red. Μέχρι εκεί μπορώ να ξοδεψω.
Πιστεύω ότι θα είναι μια καλή αναβάθμιση άπό αυτή που έχω.
Μια απορία έχω μόνο. Θα υπάρχει συνέργεια των ortofon με το Clearaudio basic+ γιατί αυτό δεν έχει ρυθμίσεις
και στα χαρακτηριστικά του λέει: Input impedance: 800 Ohm/270pF (MC) - 47 kOhm / 270 pF (MM)
Ενώ π.χ. για την Rondo Bronze αναφέρει στο site της ortofon
Recommended load resistance between 500 and 100 Ohm depending on personal preference of openness. Higher load resistance will always tend to more liveliness and space in sound-image.
Θα ήθελα τη γνώμη σας.