-Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

kostas101

Established Member
24 April 2008
109
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα , ύστερα απο μήνες μελέτης και αναμονής αποφάσισα να αγοράσω την A656 στις 46 ιντσες. Πήραμε λοιπόν σβάρνα χθες με τη γυναίκα μου τα γνωστότερα 5-6 μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη. Τελικά γυρίσαμε σπίτι με άδεια χέρια και αυτό για τους εξείς λόγους: 1) Σε όσους ζήτησα να μου δώσουν μια τιμή για πληρωμή μετρητά με κοιτούσαν έκλπηκπτοι και μου έλεγαν οτι η τιμή ειναι ΜΙΑ. Είτε ντούκου είτε με δόσεις 2200 Ε περίπου !!! Μόνον σε ένα απο τα δύο expert που ρώτησα μου την κατέβασαν στα 2100 !!! Στο Πλαίσιο μάλιστα μου είπαν να τους πάω γραπτή προσφορά απο άλλο κατάστημα για να μου δώσουν την ίδια τιμή. Φοβερά πράγματα. anyway... 2) και σημαντικότερο για μένα. Δυστηχώς διαπίστωσα σε κάποια μοντέλα (όχι σε όλα) αυτο γι το οποίο γκρινιάζουν στα γερμανικά forum για την σειρά 6. Στις σκοτεινές σκηνές το μαύρο της τηλεόρασης δείχνει να μπλεδίζει (μοβίζει) και μάλιστα πολύ έντονα. Κοιτώντας δε υπο μικρή γωνία το μαύρο είναι πλέον μωβ κανονικό!!! Το ίδιο παρατήρησε και η γυναίκα μου. 'Οπως έγραψα και πιο πάνω ,υπήρξε και μια tv που δεν παρατήρησα το συγκεκριμένο πρόβλημα. Μάλιστα στο media markt είχαν δίπλα δίπλα μια 40F86 και μια 40Α656 όπου η διαφορά στο μαύρο ήταν πολυ έντονη.
Στην Γερμανία η Samsung είδη άλλαξε το συγκεκριμένο μοντέλο με την A659 η οποία είναι ουσιαστικά η 656 χωρίς το πρόβλημα του μωβ μαύρου και με λίγο καλύτερο contrast.
Δεν ξέρω αν το πρόβλημα ωφείλεται στα διαφορετικά πάνελ που αναφέρεστε αλλά είναι το θεωρώ απαράδεκτο για μια τηλεόραση των 2000+ ευρώ που κατα τα άλλα είναι εξαιρετική. Αυτά !
Σας κούρασα αλλα έπρεπε να βγαλω τον πόνο μου

GeoGeoGeo

Supreme Member
28 March 2007
3,497
Ακριβως αυτο,το διαπιστωσα και αυτο την προηγουμενη βδομαδα οταν την ειδα,απο την αλλη απ οτι φαινεται μονο η γερμανια θα παρει Α659

akren

Supreme Member
8 June 2007
4,266
Ηρακλειο
Απάντηση: Re: -Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

ίδια τιμή. Φοβερά πράγματα. anyway... 2) και σημαντικότερο για μένα. Δυστηχώς διαπίστωσα σε κάποια μοντέλα (όχι σε όλα) αυτο γι το οποίο γκρινιάζουν στα γερμανικά forum για την σειρά 6. Στις σκοτεινές σκηνές το μαύρο της τηλεόρασης δείχνει να μπλεδίζει (μοβίζει) και μάλιστα πολύ έντονα. Κοιτώντας δε υπο μικρή γωνία το μαύρο είναι πλέον μωβ κανονικό!!! Το ίδιο παρατήρησε και η γυναίκα μου. 'Οπως έγραψα και πιο πάνω ,υπήρξε και μια tv που δεν παρατήρησα το συγκεκριμένο πρόβλημα. Μάλιστα στο media markt είχαν δίπλα δίπλα μια 40F86 και μια 40Α656 όπου η διαφορά στο μαύρο ήταν πολυ έντονη.
Στην Γερμανία η Samsung είδη άλλαξε το συγκεκριμένο μοντέλο με την A659 η οποία είναι ουσιαστικά η 656 χωρίς το πρόβλημα του μωβ μαύρου και με λίγο καλύτερο contrast.
Δεν ξέρω αν το πρόβλημα ωφείλεται στα διαφορετικά πάνελ που αναφέρεστε αλλά είναι το θεωρώ απαράδεκτο για μια τηλεόραση των 2000+ ευρώ που κατα τα άλλα είναι εξαιρετική. Αυτά !
Σας κούρασα αλλα έπρεπε να βγαλω τον πόνο μου

ε..χμ .....κατι ηξερε ο παλιος αλλα δεν την εχω δει απο κοντα και νομιζα οτι το προβλημα δεν ηταν τοσο εντονο.

fits79

Banned
22 January 2008
2,389
Μπορεί στην ελλαδα απλά να βγάλουν κάποιο firmware για την Α656 και να διορθωθεί το πρόβλημα.

-Γιώργος-

Supreme Member
19 June 2007
8,441
37°54'25''N-23°45'24''E

Πλεον κανεις δε φτιαχνει με βαση τα S-IPS panels? Στις οθονες υπολογιστων παντα τα θεωρουσα την πιο ισορροπημενη επιλογη

S-IPS φτιάχνει η LG.Displays και τα φοράνε LG και Philips.

Βασισμένα στην ίδια τεχνολογία είναι και τα IPS-Alpha που φοράνε οι Panasonic και κάποιες Toshiba.

fits79

Banned
22 January 2008
2,389
Γιατί είναι αδύνατο να διορθωθεί με firmware?

Υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει και το μοντέλο Α659 που είναι διορθωμένο αυτό το πρόβλημα και στην ελλαδα.

GeoGeoGeo

Supreme Member
28 March 2007
3,497
ειναι θεμα του πανελ δεν ειναι θεμα ηλεκτρονικων για να διορθωθει.Οσον αφορα την Α659 μακαρι να ρθει αλλα δεν το βλεπω

fits79

Banned
22 January 2008
2,389
Δηλαδη η σειρά 7 στης 42 και 46 ίντσες δεν έχει αυτό το πρόβλημα?
Και τέλος σε τι τιμές παίζουν τα μοντέλα 7

GeoGeoGeo

Supreme Member
28 March 2007
3,497
καμια πληροφορια περι τιμης για τη σειρα 7.απ οτι φαινεται απο αμερικη κανα 300Ε

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,475
BVR (Beyond Visual Range)
Την ειδα και εγω προχθες αλλα ηταν η 40αρα και δεν παρατηρησα αυτο που λετε.

Κατα τ'αλλα μιλαμε για καταπληκτικη τηλεοραση. Ισως και η καλυτερη LCD που εχω δει ποτε. Με οποιοδηποτε σημα φυσαει. Με BluRay δε , νομιζω οτι μονο με καμια Kuro LX μπορει να συγκριθει.:SFGSFGSF:

mezzanine

AVClub Enthusiast
19 June 2006
745

Κατα τ'αλλα μιλαμε για καταπληκτικη τηλεοραση. Ισως και η καλυτερη LCD που εχω δει ποτε. Με οποιοδηποτε σημα φυσαει. Με BluRay δε , νομιζω οτι μονο με καμια Kuro LX μπορει να συγκριθει.:SFGSFGSF:

Συμφωνώ οτι είναι η κορυφαία LCD αυτή την στιγμή, καμία σχέση όμως με την Kuro. Στις εκθέσεις δεν φαίνεται εύκολα η διαφορά αλλά στο καθιστικό σου αν τις βάλεις δίπλα δίπλα και χαμηλώσεις τα φώτα ακόμα και η A656 δεν έχει αληθινό μαύρο αλλά πολύ σκούρο γκρι.

Περιμένουμε για Led backlights για να πάμε σε αληθινό μαύρο.

Γιώργος.Χ

Moderator
Staff member
23 June 2006
5,880
Αττική

Συμφωνώ απόλυτα.. Ποτέ δεν εχω κολλήσει τόσο πολύ με κάποια LCD... :a0210:

apostolosz

Senior Member
29 November 2007
392
38°3'N 23°47'E

Κατα τ'αλλα μιλαμε για καταπληκτικη τηλεοραση. Ισως και η καλυτερη LCD που εχω δει ποτε. Με οποιοδηποτε σημα φυσαει. Με BluRay δε , νομιζω οτι μονο με καμια Kuro LX μπορει να συγκριθει.

Συμφωνώ απόλυτα.. Ποτέ δεν εχω κολλήσει τόσο πολύ με κάποια LCD...

Μπας και τα πέρνετε από την Samy? :ROFLMAO::ROFLMAO:
Και το μωβ που περιγράφει ο φίλος από την Θεσσαλονίκη? Και τότε γιατί η αλλαγή σε 659??
Τον επόμενο μήνα θα έχω αγοράσει τηλεόραση και πρέπει να γνωρίζω μην παίζεται με τα λεφτά μου!!!!!!!!!! :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

akren

Supreme Member
8 June 2007
4,266
Ηρακλειο

Μπας και τα πέρνετε από την Samy? :ROFLMAO::ROFLMAO:
Και το μωβ που περιγράφει ο φίλος από την Θεσσαλονίκη? Και τότε γιατί η αλλαγή σε 659??
Τον επόμενο μήνα θα έχω αγοράσει τηλεόραση και πρέπει να γνωρίζω μην παίζεται με τα λεφτά μου!!!!!!!!!! :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

οχι,οι αλλοι τα παιρνουν απο την sony:ROFLMAO::ROFLMAO:

Αποστολε, πηγαινε δες την