kostas101
Established Member
Καλησπέρα , ύστερα απο μήνες μελέτης και αναμονής αποφάσισα να αγοράσω την A656 στις 46 ιντσες. Πήραμε λοιπόν σβάρνα χθες με τη γυναίκα μου τα γνωστότερα 5-6 μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη. Τελικά γυρίσαμε σπίτι με άδεια χέρια και αυτό για τους εξείς λόγους: 1) Σε όσους ζήτησα να μου δώσουν μια τιμή για πληρωμή μετρητά με κοιτούσαν έκλπηκπτοι και μου έλεγαν οτι η τιμή ειναι ΜΙΑ. Είτε ντούκου είτε με δόσεις 2200 Ε περίπου !!! Μόνον σε ένα απο τα δύο expert που ρώτησα μου την κατέβασαν στα 2100 !!! Στο Πλαίσιο μάλιστα μου είπαν να τους πάω γραπτή προσφορά απο άλλο κατάστημα για να μου δώσουν την ίδια τιμή. Φοβερά πράγματα. anyway... 2) και σημαντικότερο για μένα. Δυστηχώς διαπίστωσα σε κάποια μοντέλα (όχι σε όλα) αυτο γι το οποίο γκρινιάζουν στα γερμανικά forum για την σειρά 6. Στις σκοτεινές σκηνές το μαύρο της τηλεόρασης δείχνει να μπλεδίζει (μοβίζει) και μάλιστα πολύ έντονα. Κοιτώντας δε υπο μικρή γωνία το μαύρο είναι πλέον μωβ κανονικό!!! Το ίδιο παρατήρησε και η γυναίκα μου. 'Οπως έγραψα και πιο πάνω ,υπήρξε και μια tv που δεν παρατήρησα το συγκεκριμένο πρόβλημα. Μάλιστα στο media markt είχαν δίπλα δίπλα μια 40F86 και μια 40Α656 όπου η διαφορά στο μαύρο ήταν πολυ έντονη.
Στην Γερμανία η Samsung είδη άλλαξε το συγκεκριμένο μοντέλο με την A659 η οποία είναι ουσιαστικά η 656 χωρίς το πρόβλημα του μωβ μαύρου και με λίγο καλύτερο contrast.
Δεν ξέρω αν το πρόβλημα ωφείλεται στα διαφορετικά πάνελ που αναφέρεστε αλλά είναι το θεωρώ απαράδεκτο για μια τηλεόραση των 2000+ ευρώ που κατα τα άλλα είναι εξαιρετική. Αυτά !
Σας κούρασα αλλα έπρεπε να βγαλω τον πόνο μου
Στην Γερμανία η Samsung είδη άλλαξε το συγκεκριμένο μοντέλο με την A659 η οποία είναι ουσιαστικά η 656 χωρίς το πρόβλημα του μωβ μαύρου και με λίγο καλύτερο contrast.
Δεν ξέρω αν το πρόβλημα ωφείλεται στα διαφορετικά πάνελ που αναφέρεστε αλλά είναι το θεωρώ απαράδεκτο για μια τηλεόραση των 2000+ ευρώ που κατα τα άλλα είναι εξαιρετική. Αυτά !
Σας κούρασα αλλα έπρεπε να βγαλω τον πόνο μου