-Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

+1000 στον gmak! "Δυναμικές" αντιθέσεις ειναι ολες αυτες. Οι πραγματικές με το ζόρι ξεπερνάνε τις 5.000.

Απ'οσο ξέρω, καλό μαύρο σε LCD θα δεις αν ειναι PVA ή ακόμα καλύτερα αν ειναι S-PVA το panel. Αλλα κι αυτα πιανουν πραγματικό μαύρο γυρω στα 3000. Οχι παραπάνω.

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέο μέλος στο forum και κάπως αρχάριος σε αυτά τα θέματα. Έψαχνα να βρώ ένα τέτοιο forum και επιτέλους σας βρήκα.

Σκέφτομαι να μετακομίσω από το πατρικό μου σπίτι στις αρχές του 2009 σε νέο διαμέρισμα και θα χρειαστώ την βοηθειά σας στην αγορά νέας τηλεόρασης η οποία μάλλον θα είναι LCD με LED οπίσθιο φωτισμό. Σκέφτομαι σοβαρα τότε να χτυπίσω την LE55A956D1M. Μπαίνω δηλαδή κατευθείαν στα βαθιά. Η τηλεόραση με ενδιαφέρει κυρίως για σύνδεση με HTPC και HD ταινείες και όχι τόσο το τηλεοπτικό σήμα.
1) Εσείς τι λέτε αξίζει να την παρω για τα λεφτά της; Λογικά μόλις βγει θα κοστίζει γύρω στα 3500-4000 ευρώ. Λογικά με το νέο χρόνο θα πέσει η τιμη της
2) Με προβληματίζει πάντως αυτό που λέτε με την γωνία θέασης. Πάντως πήγα την παρασκευή από τον Κωτσόβολο στο Mall και είδα την
LE52F96B η οποιά είναι και αυτή LED και την κοίταξα σε μεγάλη γωνία και πραγματικά δεν κατάλαβα διαφορά από τις άλλες LCD τηλεοράσεις.

Ελπίζω πάντως να την φέρουν να την δούμε στην έκθεση ήχος και εικόνα στο τέλος οκτωβρίου.

Στις 55" πιστεύω ότι η Samsung LE55A956D1M είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις αυτή τη στιγμή.

Ήθελα να βάλω και την Sony KDL 55X4500, άλλα απ' ότι φαίνεται θα ξεπερνάει το budget σου. Και Pioneer θα άξιζε, αλλά κι αυτή δε παίζει στο μέγεθος που ζητάς.

Άν σκεφτείς ότι η Sony θα είναι κατά 1χιλιάρικο περίπου πιο ακριβή (θεωρώ..μπορεί να κάνω λάθος), τότε σίγουρα αξίζει τα λεφτά της η Samsung. Άλλωστέ η εταιρεία αυτή πάντα μας έδινε προϊοντα με λιγότερο φουσκωμένες τιμές...σε σχέση με άλλες εταιρείες (Sony, Philips, Pioneer).

Έγω λέω, για τη χρήση που έχεις κατά νου, χτύπα την, και ξέχνα το θέμα γωνίας θέασης. Όντως μπορεί να είναι πρόβλημα, όπως λένε σε κάποια sites. Άλλα έχε υπόψιν σου ότι σε τέτοια προϊοντα ψάχνουν το παραμικρό ελλάτωμα και το διογκώνουν. Για παράδειγμα μπορεί κάποιος ειδικός να βρει 100 στραβά σε μία Lamborghini Gallardo, αλλά παρ'όλα αυτά να βγει το καλύτερο αυτοκίνητο της κατηγορίας του, και εσύ αν το οδηγούσες να μην έβλεπες κανένα απολύτως ελλάτωμα. Κάτι παροόμοιο θα ισχύει θέλω να πιστεύω και με την LE55A956D1M.

Αλλά, ανεξάρτητα από τα παραπάνω την τηλεόραση την αγοράζεις για σένα, κι εσύ πάντα θα φροντίζεις να έχεις την καλύτερη θέση.....όσο για τους άλλους........ αδιαφόρησε....και απόλαυσε την καλύτερη εικόνα σε HD.

:award:

Καλώς ήρθες στο φόρουμ φίλε aiolos13.

Ακόμα είναι λίγο νωρίς να αξιολογήσουμε τα νέα μοντέλα με LED backlight. Αφού δεν βιάζεσαι για αγορά ... stay tuned -bye-

Απάντηση: Re: -Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

Καλώς ήρθες στο φόρουμ φίλε aiolos13.

Ακόμα είναι λίγο νωρίς να αξιολογήσουμε τα νέα μοντέλα με LED backlight. Αφού δεν βιάζεσαι για αγορά ... stay tuned -bye-
Νωρις;;;Α δεν τα εμαθες τα νεα .Εγιναν πλεον οι top της αγορας.
Τα σεβη μου-bye-

σιγα μην φτασαν και τις pioneer.Ας περιμενουμε να τις δουμε,για να αξιολογησουμε τα εως τωρα προβληματα που εχουν βγει

Απάντηση: Re: -Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

σιγα μην φτασαν και τις pioneer.Ας περιμενουμε να τις δουμε,για να αξιολογησουμε τα εως τωρα προβληματα που εχουν βγει
Σωστος ο Χρηστος,πρωτα βλεπουμε , μετα συγκρινουμε,και στο τελος κρινουμε.:a0210:

Ρε παιδιά κάποιες διευκρινιστικές ερωτήσεις για να δω ποια θα προτιμήσω(Τα Χριστούγεννα που θα αγοράσω μια 46 ή 52 τηλεόραση).

1. Το αντίστοιχο μοντέλο της LE46A656 ποιο είναι και τι διαφορές έχει με αυτήν που λέω.
2. Σε τι τιμή θα κυμαίνετε και ποτέ θα έρθει Ελλάδα.