-Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

Δεν εχω διαβασει ολο το νημα, εχω μια ερωτηση:

Ποια ειναι η καλυτερη σαμσουνγ που κυκλοφορει αυτην την στιγμη ανεξαρτητου τεχνολογιας (πλασμα, lcd, oled) σε 50+ ιντσες, και σε ποια τιμη ?

Ευχαριστω προκαταβολικως

Θεκνκς.
Ειναι καλη, πολυ καλη, ή παρα πολυ καλη.

Κανε μου αν θες μια εκτιμιση, σε σχεση, πχ με την 5090 της pio.

Με βάση τα σημερινά δεδομένα είναι πάρα πολύ καλή και μια από τις κορυφαίες LCD.

Σε θέμα εικόνας οι Kuro είναι εκτός συναγωνισμού, αλλά η Samsung έχει στα υπέρ της τις +5''.

Ξανα θενκς.
Και αν μπορω να εχω την σαμσουνκ με περι τα 2400, μαλλον γινεται ακομη ποιο ελκυστικη...

Ξανα θενκς.
Και αν μπορω να εχω την σαμσουνκ με περι τα 2400, μαλλον γινεται ακομη ποιο ελκυστικη...

Επειδή από όσο γνωρίζω είσαι καλομαθημένος στην μεγάλη των Pioneer σχόλη, καλό θα είναι πριν την αγορά να την δεις κάπου να παίζει.

Επίσης αν η αγορά γίνει από εξωτερικό ο εδώ διανομέας θα αρνηθεί την υποστήριξη του προϊόντος αν χρειαστεί.

Επειδή από όσο γνωρίζω είσαι καλομαθημένος στην μεγάλη των Pioneer σχόλη, καλό θα είναι πριν την αγορά να την δεις κάπου να παίζει.

Επίσης αν η αγορά γίνει από εξωτερικό ο εδώ διανομέας θα αρνηθεί την υποστήριξη του προϊόντος αν χρειαστεί.

Αγορα απο Ελλαδα, εννοειται.

Το θεμα ειναι να δωσω 3000+ (pioneer) ή 2400- (samsung), δεδομενου οτι η TV θα ειναι "βοηθητικη", για λιγο τηλεοραση που και που, μιας και για ταινιες την δουλεια θα την κανει ο προβολεας....

Ντίνο μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο, αλλά ο καθένας μας έχει τα δικά του κριτήρια. Με βάση τα δικά μου και οι δύο τηλεοράσεις είναι υπερβολή για την χρήση που λες.

Το καλό με την επιλογή της Samsung είναι πως η τιμή είναι χώμα και στην χειρότερη που κάτι δεν σε ικανοποιεί θα μπορέσεις να την δώσεις χωρίς να χάσεις.

Το κακό με την επιλογή της Kuro είναι πως μπορεί να σου αχρηστεύσει τον προβολέα (ρώτα και τον Μπάμπη :D).

Ντίνο τον ξέρεις τον δρόμο ..

χώρια που, το να κάνεις "εκπτώσεις" για κάτι που αργότερα θα μετανιώσεις δεν είναι κι ότι καλύτερο.

τέλος, να είσαι σίγουρος οτι θα την ανοίγεις περισσότερο απ' ότι φαντάζεσαι (ρώτα και τον Μπάμπη να σου πει. )

Ρε παιδιά μια τελευταία απορία πριν παραγγείλω την Α956.....
Ίσως ακουστεί αρκετά 'αρχάρια' η ερώτηση μου αλλα...
Στην ίδια τηλεόραση, στον ίδιο ακριβός τύπο...κωδικό...μπορεί να παίζει καλύτερα η 55´ από την 46´ ή το ανάποδο..? :2in1:

Θα μπορούσε να συμβεί, αν έχουν διαφορετικά ηλεκτρονικά ή διαφορετικής τεχνολογίας πάνελ ή άλλα φίλτρα κλπ. Συμβαίνει σε αρκετές σειρές, αρκετών κατασκευαστών.

Στην προκειμένη περίπτωση το μόνο που μπορεί να διαφέρει είναι ο αριθμός των LEDs, αλλά κι αυτό δεν είναι σίγουρο γιατί η Samsung δεν έχει δώσει επίσημα στοιχεία.

Ρε παιδιά μια τελευταία απορία πριν παραγγείλω την Α956.....

Εννοείται ότι αν το κάνεις :adore: (νομίζω θα είσαι ο πρώτος), θα μας κάνεις μια εκτενή αναφορά :lehrer: , υπάρχουν κι’ άλλοι που θέλουν αλά :afraid: δεν τολμούν!

Πόσο συνετή είναι η αγορά τηλεόρασης με LED τεχνολογία στην παρούσα φάση? Γνωρίζω ότι η όποια τεχνολογία ποτέ δεν ωριμάζει μιας και συνεχώς εξελίσσεται απλά έχω την αίσθηση ότι για LED παρά είναι νωρίς.
Υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστεί στους επόμενους 6 μήνες ή ένα χρόνο LED που να είναι βελτιωμένη κατά 100% και πολύ φθηνότερη από ότι τώρα?

Πόσο συνετή είναι η αγορά τηλεόρασης με LED τεχνολογία στην παρούσα φάση? Γνωρίζω ότι η όποια τεχνολογία ποτέ δεν ωριμάζει μιας και συνεχώς εξελίσσεται απλά έχω την αίσθηση ότι για LED παρά είναι νωρίς.
Υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστεί στους επόμενους 6 μήνες ή ένα χρόνο LED που να είναι βελτιωμένη κατά 100% και πολύ φθηνότερη από ότι τώρα?

Τα κύρια κριτήρια επιλογής μιας τηλεόρασης είναι απόδοση της οπτικά και η σχέση απόδοσης με τιμή. Οι LED αυτή τη στιγμή πες τις Samsung/Philips/Sony έχουν κορυφαία απόδοση σε εικόνα και ειδικά η Samsung βρίσκεται σε δελεαστική τιμή.

Γι' αυτό αν τύχον βγει κάτι σε 6 μήνες που είναι 100% βελτιωμένη και πολύ φθηνότερη να είσαι σίγουρος ότι θα είναι η καλύτερη τηλεόραση που θα έχει βγει ποτέ. :flipout:

Αλλά αμφιβάλλω κάτι τέτοιο να είναι εφικτό ποτέ, τουλάχιστον στο θέμα απόδοσης. Στην τιμή ίσως ναι, αλλά και 6 μήνες έιναι πολύ μικρό διάστημα. Αυτό που μπορείς να περιμένεις σε 6 μήνες είναι να έχουν γίνει φθηνότερα τα LED μοντέλα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.

Απάντηση: Re: -Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

Τα κύρια κριτήρια επιλογής μιας τηλεόρασης είναι απόδοση της οπτικά και η σχέση απόδοσης με τιμή. Οι LED αυτή τη στιγμή πες τις Samsung/Philips/Sony έχουν κορυφαία απόδοση σε εικόνα και ειδικά η Samsung βρίσκεται σε δελεαστική τιμή.

Γι' αυτό αν τύχον βγει κάτι σε 6 μήνες που είναι 100% βελτιωμένη και πολύ φθηνότερη να είσαι σίγουρος ότι θα είναι η καλύτερη τηλεόραση που θα έχει βγει ποτέ. :flipout:

Αλλά αμφιβάλλω κάτι τέτοιο να είναι εφικτό ποτέ, τουλάχιστον στο θέμα απόδοσης. Στην τιμή ίσως ναι, αλλά και 6 μήνες έιναι πολύ μικρό διάστημα. Αυτό που μπορείς να περιμένεις σε 6 μήνες είναι να έχουν γίνει φθηνότερα τα LED μοντέλα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.

+1