-Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

Re: Απάντηση: Re: -Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

οχι,οι αλλοι τα παιρνουν απο την sony:flipout::flipout:

Αποστολε, πηγαινε δες την
Την είδα ρε συ αλλά τι να καταλάβω από το άθλιο σήμα που μοιράζεται σε τόσες τηλεοράσεις.. Οι γνώμες σας είναι πολύτιμες μιας και έχετε ασχοληθεί πολύ με το θέμα..:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: -Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

Παιδια η εικονα που εχει η 656 σε ΗD ειναι πραγματικα απιστευτη. Ισως βοηθαει και αυτο το καλυμα που ειναι σαν τζαμι μπροστα αλλα ειδα ενα demo της Samsung με κατι σαυρες και νομιζα οτι θα κανω το χερι μου να τις πιασω. Μιλαμε για απιστευτη 3D εικονα.

Απο το μαυρο απο οτι ειδα δεν εχω παραπονο. Καμια σχεση με γκρι σκουρο κτλ. Ισα ισα που μου φανηκε και καλυτερο απο την PX80 στις συνθηκες του καταστηματος.

Tην W4000 δεν μπορεσα να την επεξεργαστω τοσο πολυ γιατι επαιζε μια ταινια απο BluRay αλλα και αυτη ηταν πολυ καλη.

Να σημειωσω εδω οτι πολλα καταστηματα που πηγα δεν ειχαν ουτε μια πλασμα οπως το electroworld.

Απόστολε

Ισχυρισμοι περί πάρε & δώσε δεν εχουν καμμία θέση εδώ ούτε για αστείο :argue: Αν τα παιρναμε από την Sammy η την Sony θα αγοράζαμε ... KURO

Εγώ και ο Γιάννης λέμε απλά την άποψή μας με βάση αυτά που έχουμε δεί και εχουμε διαβάσει σε σοβαρά φόρουμς.. Προσωπικά αυτό που έχω δει στην Samsung με κάνει να λέω οτι εδώ και τώρα είναι η LCD που θέλω να αγοράσω με δεύτερη επιλογή την Sony W4000.

Ειναι σημαντικό να γνωριζουμε οτι

Ενα πρόβλημα που έχει εμφανιστεί σε μια παρτιδα εκατοντάδων μοντέλων στο εξωτερικό δεν σημαινει οτι θα εμφανιστεί οπωσδήποτε στην Ελλάδα.. Εχω βαρεθει να βλέπω πόστ από fanboys να λενε οτι οι Samsung στο εξωτερικό εχει εμφανισει αυτό και εκείνο και να μην τις παρετε γιατι δεν εχουν ποιότητα κατασκευής, ενώ στην Ελλάδα αν ψάξετε τις γνώμες των χρηστών τους θα δείτε οτι ειναι από πολύ θετικές και πάνω...

Με λιγα λογια , επειδή και για εμας τα χρήματα ειναι σημαντικά και δυσεύρετα

α) Πας και τις βλεπεις οπου μπορείς και ζητάς (απαιτείς) να τις δεις και με σήμα από DVD/BR.. Ισως τώρα με το χαμο του Euro να μην σε εξυπηρετήσουν αλλά εαν μπορείς να περιμενεις 25 μέρες νασαι σιγουρος οτι θα βρείς αυτό που θέλεις - ισως και φθηνότερα

β) Μώβ χρώματα, πράσινα άλογα, ροζ φιδια και πορτοκαλί γαλιάντρες μπορεί να τυχουν και στις καλύτερες οικογένειες. Δεδομενου οτι μιλάμε για καινούργια μοντέλα ο μπνος τρόπος να προστατευτεις ειναι μια εταιρεία με σοβαρό service. Δυστυχώς εδώ και η Sony και η Samsung ειναι for the donkey riding...

γ) Το γυαλιστερό πάνελ μπορεί να μην σου αρέσει ή να σου αρέσει αλλά δεν παιζει κανενα ρόλο στην ποιότητα απεικονισης..

δ) ΕΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΕΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ (ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ). Αυτό ισχύει για οτιδήποτε αγοράζουμε οπως θα ξέρεις, με λιγα λόγια κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί οτι τα λεφτά σου θα πιάσουν τόπο όποια τηλεόραση και εαν πάρεις...

ε) TRUST YOUR EYES

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: -Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

Την είδα ρε συ αλλά τι να καταλάβω από το άθλιο σήμα που μοιράζεται σε τόσες τηλεοράσεις.. Οι γνώμες σας είναι πολύτιμες μιας και έχετε ασχοληθεί πολύ με το θέμα..:ernaehrung004:

να σου πουμε μια γνωμη μπορουμε αλλα να σε υποκαταστησουμε ....δεν μπορουμε.

εαν επαιρνα εδω και τωρα, συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει:w4000 και ας μην ειναι 100hz

Γιώργο δεν χρειάζεται να νευριάζεις, δεν είχα σκοπό να σε θίξω αυτό μας έλειπε. Το είπα υπό μορφή αστεϊσμού. Αν και αυτό σε θίγει ανακαλώ.
Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Θα σας ενημερώσω όταν πρώτα ο Θεός γίνει η αγορά ή αν θα έχω και κάποια ακόμα απορία :)

Νο1 στις LCD παγκοσμιως -> Samsung
No2 στις LCD παγκοσμιως -> Sony

Aν δεν προτεινουμε τις δυο κορυφαιες τι θα προτεινουμε?

ΥΓ. Η Samsung ειναι και δευτερη στις πωλησεις πλασμα για το 2008 μετα την LG.

εννοεις σε πωλησεις ετσι?ναι σωστα μιας και πριν λιγο καιρο βγηκαν τα στοιχεια πωλησεων απο κεινο το link

εννοεις σε πωλησεις ετσι?ναι σωστα μιας και πριν λιγο καιρο βγηκαν τα στοιχεια πωλησεων απο κεινο το link

Σε πωλησεις και οχι μονο.

Αν δεις πχ. το Αμερικανικο CNET τα μοντελα με την κορυφαια βαθμολογια ειναι ολα των συγκεκριμενων δυο εταιρειων.

Μονο η Pioneer εχει καταφερει να σπασει το κατεστημενο.

εαν ειχε καποια εστω και με >9.5,το καταλαβαινω αλλα για εαν βαθμο διαφορα δεν εχει νοημα να μην κοιταμε και τις 7.6.

αδιαβαστο σε πιανω-bye-

εγω απλα λεω οτι δεν μπορουμε να αποκλεισουμε αυτες που ειναι κατω απο το οχτω διοτι απλα η διαφορα στην βαθμολογια ειναι πολυ μικρη.

ποια ειπες οτι ειναι η καλυτερη ολων...δεν ακουσα:Banane0::Banane0:

Re: Απάντηση: Re: -Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

Σε πωλησεις και οχι μονο.

Αν δεις πχ. το Αμερικανικο CNET τα μοντελα με την κορυφαια βαθμολογια ειναι ολα των συγκεκριμενων δυο εταιρειων.

Μονο η Pioneer εχει καταφερει να σπασει το κατεστημενο.

αυτο δεν χωραει αμφιβολια μιλαω μεταξυ των δυο τωρα...

"Η καλυτερη ολων" ειναι πολυ σχετικο πραγμα.

Προσωπικα το θεωρω απιθανο να ειναι καλυτερη απο τις Kuro.-bye-

ε......οχι να μας λες οτι πηρε καλη βαθμολογια,την υψηλοτερη πηρε!!

την καλυτερη ολων συμφωνα με το cnet.

μην γραφουμε οτι θελουμε οταν σχολιαζουμε κατι,και σε αυτην την περιπτωση το cnet.

οσο για τις kuro λογικο ειναι περνωντας ο καιρος να βγουν καλυτερα μοντελα,δεν σταματησε η εξελιξη σε αυτες.

τεσπα.

δεν είναι λίγο υπερβολή να βγάζουν την 50PZ800 ως καλύτερη ever όταν την ίδια στιγμή την έχουν κατηγορίσει για flickering και ενώ τυνχάνει να είναι και ολοκαίνουριο πολυαναμενόμενο μοντέλο ???

...κάτι μου βρωμάει εδώ εμένα πάντως

δεν είναι λίγο υπερβολή να βγάζουν την 50PZ800 ως καλύτερη ever όταν την ίδια στιγμή την έχουν κατηγορίσει για flickering και ενώ τυνχάνει να είναι και ολοκαίνουριο πολυαναμενόμενο μοντέλο ???

...κάτι μου βρωμάει εδώ εμένα πάντως

Είναι όντως απαράδεκτο που βάλανε μόνο δυο Sony στις 15 καλύτερες.