Nεα Nikon D7000

εμείς φίλε μου στη επαρχία (Ρόδος) πως θα μπορέσουμε να δούμε για μεταχειρισμένα? Υπάρχει τρόπος και ποιος θα μας εγγυηθεί ότι θα είναι όλα ΟΚ?

εμείς φίλε μου στη επαρχία (Ρόδος) πως θα μπορέσουμε να δούμε για μεταχειρισμένα? Υπάρχει τρόπος και ποιος θα μας εγγυηθεί ότι θα είναι όλα ΟΚ?

Χιωτης ειμαι, Mike, και οταν μενω στη Χιο αγοραζω παντα με αντικαταβολη απο Αθηνα. Ακομα και οταν μενω Αθηνα παλι αντικαταβολη τα αγοραζω.
Ποτε δεν ειχα προβλημα με τα 3-4 μαγαζια του κεντρου. Ποτε. Η μοναδικη εξαιρεση ηταν με τον μεταχειρισμενο φακο επειδη ηταν πρωτη φορα που αγοραζα δευτερο χερι.
Αν υπαρξει αλλη φορα για μεταχειρισμενο, θα εμπιστευτω το μαγαζι και τη γνωμη τους. Οπως μου τα ελεγε ετσι και ηταν. Δεν μπορουν να ρισκαρουν τη φημη τους καποιοι που ειναι χρονια στην πιατσα και σε τετοια ανταγωνιστικη αγορα. Καλοριζικη η D7000!!

Last edited:
Σε ευχαριστώ φίλε Χιώτη, αν και δεν την έχω πάρει ακόμη στα χέρια μου. Σε 1-2 βδομάδες θα την έχω (απ ότι μου είπαν). Αν μπορείς στείλε μου τα μαγαζάκια αυτά να τα έχω υπ' όψη μου...

http://www.skroutz.gr/c/591/fakoi-fotografikwn-mhxanwn.html?keyphrase=nikon+35mm

Παραπανω ειναι μια λιστα που τους εχει ολους μαζεμενους.
Εγω κυριως αγοραζω απο τον τεταρτο και πεμπτο κατα σειρα. Ο τριτος και ο πεμπτος (ιδιο μαγαζι ουσιαστικα) εχουν και μεταχειρισμενους.

Μόλις με πήραν τηλέφωνο από το κατάστημα που την παρήγγειλα ότι ήρθε!!

Μετράω τα λεπτά για να πάω να την παραλάβω!!
Άντε να δούμε...................................................................

Μόλις με πήραν τηλέφωνο από το κατάστημα που την παρήγγειλα ότι ήρθε!!

Μετράω τα λεπτά για να πάω να την παραλάβω!!
Άντε να δούμε...................................................................

μπράβο συγχαρητήρια!!! Πόσο θα σου στοιχίσει;

Ευχαριστώ Βλάση.
800 σε έως 12 άτοκες (δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν ή πόσες θα βάλω) μαζί με τσάντα και μνήμη.

Μόνο το σώμα. Φακός υπάρχει ο Tamron 17-50.

καλοριζικη φιλε θα την ευχαριστηθεις τρομερη μηχανη και πολυ καλη τιμη.

Ευχαριστώ παίδες.

Έχοντας στην κατοχή μου με τη σειρά D60, D90 και τώρα D7000, έχω να πω ότι η αναβάθμιση από μοντέλο σε μοντέλο στο AF (ένα από τα σημεία που τσεκάρω πριν πάρω μια μηχανή) είναι εκπληκτική....

Επίσης με καλύπτει (για τα δικά μου δεδομένα και χρήση) η συμπεριφορά της στα ψηλά ISO.

Άσχημα ξεκινήσαμε.

Μόλις πήρε το μάτι μου αυτό: https://nikoneurope-el.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/52336

Η κουταμάρα είναι ότι το σέρβις του Δαμκαλίδη ανοίγει στις 07/01 και εγώ τη θέλω τη μηχανή 12/01 απαραίτητα.
θα τραβήξω 1000-1100 φωτογραφίες μέσα σε 5-7 ώρες. Λέτε να υπάρξει πρόβλημα??

Χρησιμοποίησε τη κανονικά. Κάνεις μετά την αλλαγή.

Ναι, αυτό θα κάνω.

Μόλις παρήγγειλα μια καινούρια και θα χρησιμοποιήσω αυτή πρώτη οπότε θα μείνει για λίγες φώτο στο τέλος η δεύτερη.