Νέα reference ταινία;

Τι να σε φτιάξω? Το λένε οι Ρώσσοι καθαρά στις οδηγίες...

SVP is a high quality program for Frame Intepolation that works perfectly in any system.

Known bugs:

Babis K's HTPC.

:flipout:

Έχω βάλει την καινούρια version την τελευταία που το έχει λύσει το θέμα. Θα πρέπει όμως να σβύσω απ´τη registry κάτι τηλεφωνικές οδηγίες
που μου έδωσαν πριν λίγο καιρό γιατί κάπου "χτυπάει" :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα reference ταινία;

Για την κίνηση, το κατάστημα διαθέτει πλέον και αντικειμενικά benchmarks... :p

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/90074-AVClub-Motion-Test-The-HD-Generation

Αυτό το διάστημα που "έλειπα" έχουν συμβεί αρκετά πράγματα στην κατηγορία, απ´ότι βλέπω έχω μείνει πολύ πίσω...
Βέβαια έχω μείνει και σ´άλλα πράγματα πίσω, εγώ είμαι λίγο της παλιάς σχολής...
Εγώ θέλω να βλέπω τον Van Helsing να περπατάει, την Maserati να τουμπάρει, το τραίνο να περνάει... Θέλω παρέα, θέλω καφέ, θέλω μπούρου-μπούρου... Μόνος μου δε λέει... Αυτό που σ'αρέσει να το κάνεις μόνος σου το έχω κόψει από μικρός... :chinese:
Καλό είναι το πατερνάκι αλλά πολύ κρύο πράμα ρε παιδί μου. Ότι και να μου πεί ο εγκέφαλος αν δεν βγώ με τα αυτοκίνητο στο δρόμο... Άλλη αίσθηση, τι να λέμε τώρα;

Last edited:

Αυτό το διάστημα που "έλειπα" έχουν συμβεί αρκετά πράγματα στην κατηγορία, απ´ότι βλέπω έχω μείνει πολύ πίσω...
Εγώ θέλω να βλέπω τον Van Helsing να περπατάει, την Maserati να τουμπάρει, το τραίνο να περνάει... Θέλω παρέα, θέλω καφέ, θέλω πούρου-μπούρου... Μόνος μου δε λέει... Αυτό που σ'αρέσει να το κάνεις μόνος σου το έχω κόψει από μικρός... :chinese:
Καλό είναι το πατερνάκι αλλά πολύ κρύο πράμα ρε παιδί μου. Ότι και να μου πεί ο εγκέφαλος αν δεν βγώ με τα αυτοκίνητο στο δρόμο... Άλλη αίσθηση, τι να λέμε τώρα;

Πες τα ρε Μπαμπινο!
(και εμείς που ήμασταν εδώ, χαμπάρι δεν πήραμε για το pattern) :D

Εγώ θέλω να βλέπω τον Van Helsing να περπατάει, την Maserati να τουμπάρει, το τραίνο να περνάει... Θέλω παρέα, θέλω καφέ, θέλω πούρου-μπούρου... Μόνος μου δε λέει... Αυτό που σ'αρέσει να το κάνεις μόνος σου το έχω κόψει από μικρός... :chinese:

Το πατερνάκι είναι για το judder, Μπάμπη!!! Δεν εξετάζει όλες τις παραμέτρους τις εικόνας, όμως, σαφώς μας βοηθάει πολύ να κρίνουμε αν και κατά πόσο έχουν γίνει π@π@τζες στις ταινίες που βλέπουμε ή αν φταίει το μέσο μας, τα κλειδώματά του, η ανανέωσή του κ.λ.π....

Πόσες φορές δεν έχεις δει ταινίες με gamma κουκουρούκου ή ανεπαρκείς φωτισμούς ή σκηνοθετικές ''απόψεις'' που καίνε την εικόνα ή, ή, ή...τα πατερνάκια, καλώς ή κακώς, είναι η αναφορά μας. Τώρα, αν τσιμπάμε και σε καμμιά ταινία το brightness και το contrast δεν χάλασε ο κόσμος. Αλλά, αν τα δυο παραπάνω πλήκτρα έχουν σημάδια από συνεχή χρήση, μάλλον προσπαθούμε να ρυθμίσουμε το μέσο μας με ανορθόδοξο τρόπο.-bye-

ΥΓ

Αν ρύθμιζα το rgb και τα χρώματα στα θρίλερ-αστυνομικά (έτσι δεν τα λέγαμε παλιά??) όπως πρέπει βάσει της ταινίας, τότε η κλίμακα του γκρι θα γινόταν κατακόκκινη μιας και για να βγάλω το καταραμένο κίτρινο φίλτρο (τα πάντα όλα είναι κίτρινα) θα έπρεπε να τερματίσω το κόκκινο gain.

Ο "Van Helsing" πέθανε... Ζήτω "The Three Musketeers"

Χθές το βράδυ είδα στην τηλεόραση του 3 σωματφύλακες (Mkv 720p 4,33 GB) κι έπαθα πλάκα με την εικόνα. Έχει και κάτι ημι-σκοτεινές σκηνές, ειδικά στο ξεκίνημα, που υποψιάζομαι οτι οι προβολάκηδες θα τις λατρέψουν. Είναι και στην πλειοψηφία της ψηφιακή και γίνεται κόλαση!
Ευρωπαϊκή παραγωγή, στα Γερμανικά Studios Babelsberg που, αφού απέφυγαν τη χρεωκοπία, φαίνεται να εξελίσονται σε Ευρωπαϊκό Hollywood με απίθανες παραγωγές που δεν έχουν να ζηλέψουν απολύτως τίποτε από αντίστοιχες, πολύ πιό ακριβές, Αμερικάνικες.
Δεν ξέρω πως θα δείχνει στον προβολέα άλλά αν η ματροσκούλα των 4,33 GB άχει τέτοια εικόνα το Blu-Ray τι θα έχει;

Τελικα το είδα σε 3D Bluray (German 2d/3d edition). Οντως η εικόνα κρύσταλλο και τα σκοτεινα πλανα, εντυπωσιακά..
Αν δεν ήταν και τόσο φέσι η ταινία...Απορω πραγματικά, τόσο ακριβή παραγωγη, μεγάλο cast, εντυπωσιακά σκηνικά και δώσαν σε ένα 5χρονο να γράψει το σενάριο..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα reference ταινία;

Εγώ θέλω να βλέπω τον Van Helsing να περπατάει, την Maserati να τουμπάρει, το τραίνο να περνάει... Θέλω παρέα, θέλω καφέ, θέλω μπούρου-μπούρου... Μόνος μου δε λέει... Αυτό που σ'αρέσει να το κάνεις μόνος σου το έχω κόψει από μικρός... :chinese:

Πες τα ρε Μπαμπινο!
(και εμείς που ήμασταν εδώ, χαμπάρι δεν πήραμε για το pattern) :D

Pulldown έδειξε το τεστ; :flipout:

Λοιπόν, είδα χθες για λίγο το νέο Tin-Tin και βρήκα την απολυτη σκηνη για τεστάρισμα κίνησης:
Chapter 2 εκεί που ο ΤενΤεν βλέπει ένα μοντέλο πλοίου σε μια γυάλινη προθήκη και η κάμερα κάνει κάτι pannings γύρω από το πλοίο.
Πραγματικό torture test για την ομαλότητα της κίνησης του προβολέα σας!