Νεα σειρα Panasonic Viera για το 2007.

Δε μου λέτε παιδιά έχει δει κανένας την panasonic 32lxd70 σε σύγκριση με την philips 32pf9731 και τι λέει γενικότερα σαν οθόνη.Ξέρουμε ποιά είναι η τιμή της;

Μπορεις να δεις ενα τεστ της 32LXD70 εδω:

http://www.hdtvtest.co.uk/Panasonic-TX32LXD70/

Εξηγουν και για το πανελ IPS-Alpha για το οποιο σας εχω ηδη πει οτι ειναι απο τα κορυφαια (μαζι με τα SPVA της Sony-Samsung):

In 2004, Hitachi, Toshiba and Matsushita concluded a joint venture to manufacture new panels under IPS Alpha Technology Ltd, with Hitachi holding the 50% lion's share. Production went into full swing in early 2005. In a bid to keep up with competitors, IPS Alpha established a new production facility in Czech Republic, anticipating the huge demand for flat panel TVs over the coming years.

On their website, IPS Alpha proclaims several benefits of the tech, but it's a real job trying to decipher all the hieroglyphics there. So here you go, in plain English:

* Lower power consumption
* Higher contrast ratio
* Wide viewing angle, while maintaining color purity and contrast.
* Less motion blur (through a combination of overdrive and black frame insertion)

I can easily vouch for the wide viewing angle up to 120 degrees, although I feel that it is comparable to S-PVA panels.

Με λιγα λογια οι ανθρωποι ειναι πολυ διαβασμενοι. Μετα απο αυτα αντε να διαβασω παλι κριτικες του Hi Tech που οι ανθρωποι δεν ξερουν που παν τα τεσσερα και γραφουν ολο ανακριβειες (οχι ολοι βεβαια για να ειμαστε δικαιοι).

Last edited:
Πραγματι φιλε stephane από ότι διαβάζω πρόκειται για κορυφαίο μοντέλο μένει να δούμε πόσο θα την κοστολογήσουν στην Ελλάδα!Αλλά πρέπει να την δω και από κοντά!Αν πράγματι η μόνη που συγκρίνεται με την panasonic είναι η philips τότε πιστεύω πως τα λεφτά που ζητάει η philips μόνο ως κλέψιμο μπορεί να χαρακτηριστεί!

Πραγματι φιλε stephane από ότι διαβάζω πρόκειται για κορυφαίο μοντέλο μένει να δούμε πόσο θα την κοστολογήσουν στην Ελλάδα!Αλλά πρέπει να την δω και από κοντά!Αν πράγματι η μόνη που συγκρίνεται με την panasonic είναι η philips τότε πιστεύω πως τα λεφτά που ζητάει η philips μόνο ως κλέψιμο μπορεί να χαρακτηριστεί!

:grinning-smiley-043 :worshippy:
Και εγώ αυτό λέω..
Κανα 1500άρι την βλέπω!

Αν η τιμή της κυμανθεί στα 1500 θα είναι μια χαρά για μια τηλεόραση που θα είναι η κορυφαία της αγοράς.Μένει μόνο να δούμε τι θα λένε και τα καινουρια μοντέλα της sony που θα έρθουν το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο!

Ναι την είδα απο κοντά στη Photovision και στο ΜΜ Μαρούσι που την είχαν ένα διάστημα!

Καλή είναι αλλά κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είχε μεγαλύτερη ανάλυση για είναι ακόμα καλύτερη γιατι 1920x1080 σε 103" θα φαίνεται λίγο χάλια!

Mετα απο τηλεφωνο στην αντιπροσωπεια μου ειπαν τα εξης:

Τελος μηνα ερχεται στην Ελλαδα η TX-32LX70F στα 1199 ευρω (τιμη αντιπροσωπειας) ...

Η διαφορα της με την TX-32LXD70 που λεμε πιο πανω ειναι ο ψηφιακος δεκτης που προφανως το ελληνικο κομματι δεν θα εχει και δεν προκειται να το εισαγουν προς το παρον.....

Δεν μπορω να τους καταλαβω.....

Last edited:
Μαλλον μας περναει για Μαο-Μαο η αντιπροσωπια. Μηπως επειδη στην Αφρικη δεν υπαρχουν ψηφιακα καναλια νομιζουν οτι δεν υπαρχουν και εδω?:slapface:

Δυστυχως στην Ελλαδα του 2007 καποιοι εχουν ακομη την νοοτροπια του 1980.

Παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο η τιμη ειναι πολυ καλη.

Και να σκεφτει κανεις οτι αυτη ειναι τιμη αντιπροσωπειας....Οποτε τα 1100 ευρω δεν ειναι κατι το απιθανο.

Απο την αλλη δεν μπορω να εχω εξωτερικο ψηφιακο αποκωδικοποιητη με εξτρα καλωδια ρευματος, συνδεσεις , και εξτρα τηλεκοντρολ με την τηλεοραση που να μπλεκουν ακομη περισσοτερο με τα ηδη αρκετα καλωδια....σε ενα ηδη φορτωμενο ντουλαπι

Νομιζω οτι μονο και μονο γι αυτο θα κοιταξω αλλου ή θα περιμενω

Last edited:
Δηλαδή με συγχωρείτε η 32lxd70 δεν θα έχει ψηφιακό αποκωδικοποιητή;Αν γίνει αυτό τότε όλοι είναι για σφαλιάρες!!

Δες στο site τους και θα δεις οτι κανενα μοντελο LCD δεν εχει ψωηφιακο αποκωδικοποιητη...
Ετσι η 100Hz 32αρα τους λεγεται 32LX70F και οχι 32LXD70 που σημαινει θα χε ψηφιακο αποκωδικοποιητη........

Μεχρι στιγμης και κατα τα λεγομενα της αντιπροσωπειας ΟΧΙ...

Μονο οι Plasma Panasonic εχουν αποκωδικοποιητη απ οτι ειπαν στην αντιπροσωπεια κι ελπιζω συντομα ν αλλαξουν γνωμη

Παντως η TH-42PX70E που πηρα εγω εχει ψηφιακο αποκωδικοποιητη!

Την φερνουν υποχρεωτικα με τον ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει αντιστοιχο μοντελο που να μην τον εχει (οπως συμβαινει με την LCD).
Kαι οταν λεμε ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη μην παει το μυαλο σας σε κατι πολυπλοκο.Ουσιαστικα ενα τσιπακι ειναι που κανει ολη την δουλεια και ειναι παμφθηνο σε μαζικη παραγωγη να ενσωματωθει σε μια τηλεοραση.