Παιδια καλησπερα.Εδω και 4 χρονια ψαχνω το θεμα αγορα τηλεορασης και τελικα καταληγω στο να το αναβαλω.Ειμαι κατοχος τηλεορασης 32" Philips HD Ready του 2005,η οποια δεν αντιμετωπιζει καποιο τεχνικο προβλημα αλλα πλεον θεωρειται τουλαχιστον απαρχαιωμενη.Δεν εχει καν δεκτη Mpeg 4.Σε βαθος χρονου λοιπον απο το 2009 αρχικα εστιασα στις Ιντσες,να παρω μια Μεγααλη τηλεοραση, εν συνεχεια κολησα με το 3D,μετα στην συνδεσιμοτητα και τις Σμαρτ λειτουργιες,τωρα μου μπηκε το μικροβιο του 4 Κ.Ε ετσι οπως φενεται Ποτε δε θα ειναι καταληλη στιγμη για αυτα που προσφερει η τεχνολογια να συμπεσουν με αυτα που θελω σε συνδιασμο με την Τιμη.Γιατι θα ηθελα η νεα μου TV να αντεξει 5 χρονια τουλαχιστον και αντ'αυτου βλεπω οτι ολοι συμφωνουν οτι η 4 κ τεχνολογια ειναι αχρηστη για 2 χρονια και οι συκευες χειροτερες απο αυτες με Full HD ενω ταυτοχρονα λενε οτι σε 4 χρονια θα εχουμε 8 κ......Νομιζω οτι οσο το ψαχνεις τοσο περισσοτερο μπερδευεσαι.Στην θεση μου λοιπον τι θα προτεινατε?Επειδη ΘΕΛΩ 4 κ και πιθανοτατα δεν θα με βγαλει η τηλεοραση μου αλλα 2 χρονια.Για αποσταση θεασης 3 μετρα (48-55αρα)...900-1000 ευρω.