Γεια σας παιδια κι απο μενα με την πρωτη δημοσιευση μου στο φορουμ παροτι το παρακολουθω εδω και καιρο κι εχω αντλησει αρκετες χρησιμες πληροφοριες απο αυτο!
Σημερα αγορασα κι εγω τη συγκεκριμενη Samsung 40C653 απο το Saturn με επιφυλαξη και το λεω αυτο επειδη ψαχνωντας λιγο τις διαφορες με την 40C650 ειδα πως ΔΕΝ υποστηριζει Jpeg απο φλασακι (νομιζω καποιο λαθος γινεται εδω στη σελιδα της Samsung, το θεωρω απιθανο) και προπαντων μια τεραστια διαφορα βαρους μεταξυ της 650 και 653 με την πρωτη να ζυγιζει 32,7 κιλα με τη βαση της (28,1 σκετη) και τη δευτερη που ειναι αυτη που πηρα 17 κιλα με τη βαση της (13,5 σκετη), αυτα ολα μεσα απο τη σελιδα της Samsung καθως ακομη δε μου παραδοθηκε η τηλεοραση σπιτι για να ξερω ποσο ζυγιζει!
Και ρωτω λοιπον εκτος απο τη διαφορα χρωματος στον κατω φωτισμο πλαστικων που ειναι και η βασικη διαφορα αναμεσα στις σειρες C650,1,2,3,4 ειναι δυνατον κατασκευαστικα να εχουν τοσο χαωδη διαφορα βαρους, τι πλαστικα εχει η πρωτη και τι η δευτερη;
Με καποιο firmware update υπαρχει περιπτωση να υποστηριζει εγγραφη σε φλασακι;
Επισης ξερει κανεις απο οσους την εχουν αγορασει ποιο πανελ φοραει η συγκεκριμενη τηλεοραση;
Καποια στιγμη πηρε το ματι μου μια εκτενη αναφορα απο μελος που ανελυε τι σημαινει το καθε αλφαριθμητικο στον τιτλο του μοντελου αλλα δε θυμαμαι μετα το 6 τι υποδηλωνουν τα υπολοιπα συμβολα.
Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις!