Νέα τηλεόραση.. Οι έμπειροι τις προτάσεις σας..

τελικα νομιζω θα κατσει για 32αρα...

http://www.fullhd.gr/articles/tech/2848-2009-12-22-15-18-04.html

...μιας και περισσοτερο θα δουλευει με τηλεοπτικο παρα σε ταινιες..οταν θα ερχεται η ωρα για τις ματροσκες στην τελικη μπορει να πηγαινει και ο καναπες λιγο πιο μπροστα..

Αν είναι έτσι, οκ, αν και έχω δει την 46C8000 να απεικονίζει τηλεοπτικό σήμα σε φίλο μου απο τα 2,5μ και δεν υπήρχε πρόβλημα...

Νέο μέλος, καλώς σας βρήκα...

Απορία τώρα, για την εκθεσιακή 42s20 που έχει το πλαίσιο στα 599.
Βρήκατε κάποιο κατάστημα να έχει και boxed κομμάτια?
Είχα ρωτήσει στο κατάστημα Γλυφάδας και μου είπαν ότι είχαν αλλά φύγανε.

@Yperion
Είχες βγάλει μια προσφορά από you.gr πριν κάτι εβδομάδες.
Αν προκύψει κάτι παρόμοιο, είμαι στα χαρακώματα να ξέρεις :smile:

Μάλλον κλείνω για sam 46c650, να ρωτήσω όμως πια η διαφορά με τις 46sam c750, και sony 46ex710. Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κουράζω.

Oι δυο Samsung ειναι κλασσικες CCFL LCD , η μια στα 100 Hz και η αλλη στα 200 Hz με κυρια διαφορα την ακομη καλυτερη διαχειριση την κινησης και μειωσης του judder ("σπασιματα") στην 750.

Η 710 ειναι side LED που δεν σημαινει τιποτα ομως εκτος του μειωμενου παχους.

Πρακτικα θα ελεγα οτι ειναι καπως ετσι ... C750>ΕΧ710>C650 αλλα μιλαμε για διαφορες μικρες που μονο εμπειρο (και υποψιασμενο για την φιλοσοφια εικονας καθε κατασκευαστη) ματι μπορει να διακρινει.

τελικα μαλλον κλεινω προς την panasonic u20 στις 42 ιντσες..
την βρισκω στα 500 ευρω..
το μονο που με φρεναρει ειναι η μη υπαρξη του IFC, οπως διαβαζω στο αντιστοιχο νημα της..

αν και δεν εχω την εμπειρια να αντιληφθω αν αυτο ειναι κατι σημαντικο, θα εχω μικροπροβληματα στο τηλεοπτικο σημα..?

βοηθηστε με, μηπως αποφασισω τελικα..

Εξαρταται ποσο απαιτητικος εισαι.

Επειδη εχει μια 50U20 ενας φιλος μου μια χαρα δειχνει κατα την γνωμη μου και χωρις IFC.

Τωρα αν θελεις να τα βλεπεις ολα τα τρειλερ "ομαλοποιημενα" τοτε οντως θα εχεις προβλημα.

Ρε παληκάρια, επειδή ψήνομα για μια Plasma Panasonic 46S20 τι εννοείται με το στρώσιμο και τα λογοτυπα των καναλιών που θέλουν προσοχή τον πρώτο καιρό? Μένει κανένα σημάδι αν δε χρησιμοποιείται κάποια περιοχή της οθόνης?

Το πρόβλημα υφίσταται μόνο με στατικές εικόνες...δηλαδή να αφήσεις ένα κανάλι να παίζει σε 4/3 πχ για 5 ώρες...ή να πατήσεις pause σε ένα παιχνίδι.

ειδα σημερα πολλες απο κοντα..
μεγαλη εντυπωση μου εκανε η 40αρα c650.. διπλα σε πλασμα πανασονικ δεν παρατηρησα καμια διαφορα..
εντυπωσιακη εικονα ειδα και απο αρκετες led..
παρολα αυτα θα ακολουθησω τις προτασεις πολλων εδω για πλασμα..
ελπιζω να πραξω ορθως.. αλλιως αλοιμονο σας....

την u20 την βρηκα στα 500 και την s20 στα 650.. στις 42 παντα ιντσες..
αξιζουν τα 150 παραπανω..?
η s20 περα απο το ifc εχει κατι σημαντικο επιπλεον..?

Ναι..αντιανακλαστική επιφάνεια.Δηλαδή θα μπορείς να δεις και με φως αναμμένο και την ημέρα με αρκετό φως.

ειδα σημερα πολλες απο κοντα..
μεγαλη εντυπωση μου εκανε η 40αρα c650.. διπλα σε πλασμα πανασονικ δεν παρατηρησα καμια διαφορα..
εντυπωσιακη εικονα ειδα και απο αρκετες led..
παρολα αυτα θα ακολουθησω τις προτασεις πολλων εδω για πλασμα..
ελπιζω να πραξω ορθως.. αλλιως αλοιμονο σας....

την u20 την βρηκα στα 500 και την s20 στα 650.. στις 42 παντα ιντσες..
αξιζουν τα 150 παραπανω..?
η s20 περα απο το ifc εχει κατι σημαντικο επιπλεον..?

Χοντρικα...

S20>C650>U20

Αν μπορεις να παρεις την S20. Κερδιζεις αντιανακλαστικο φιλτρο , IFC για τηλεοπτικο , Smooth film για ταινιες bluray και ενα επιπλεον HDMI.

τελικα η αποφαση παρθηκε για την samsung le40c653 (λογω της νεας προσφορας απο saturn..)

αν και θα ηθελα να παω στην s20 θα επρεπε να σκασω 700 + 100 για media player..
τωρα την c653 την αγοραζω με την προσφορα στα 580 και γλυτωνω το εξτρα 100αρι..

θα επιχειρησω την τριτη να παω saturn και ελπιζω να την βρω (στην ουσια αυριο ειναι η 1η μερα της προσφορας..)

μια σημαντικη ερωτηση.. επειδη δεν εχω αυτοκινητο, αναλαμβανει την αποστολη το καταστημα στο σπιτι? παω δηλαδη πληρωνω και μου την στελνουν μετα σπιτι? εχει καποιος εμπειρια?

μια σημαντικη ερωτηση.. επειδη δεν εχω αυτοκινητο, αναλαμβανει την αποστολη το καταστημα στο σπιτι? παω δηλαδη πληρωνω και μου την στελνουν μετα σπιτι? εχει καποιος εμπειρια?

Ναι θα στην φέρουν σπιτι.

Γεια σας παιδια κι απο μενα με την πρωτη δημοσιευση μου στο φορουμ παροτι το παρακολουθω εδω και καιρο κι εχω αντλησει αρκετες χρησιμες πληροφοριες απο αυτο!

Σημερα αγορασα κι εγω τη συγκεκριμενη Samsung 40C653 απο το Saturn με επιφυλαξη και το λεω αυτο επειδη ψαχνωντας λιγο τις διαφορες με την 40C650 ειδα πως ΔΕΝ υποστηριζει Jpeg απο φλασακι (νομιζω καποιο λαθος γινεται εδω στη σελιδα της Samsung, το θεωρω απιθανο) και προπαντων μια τεραστια διαφορα βαρους μεταξυ της 650 και 653 με την πρωτη να ζυγιζει 32,7 κιλα με τη βαση της (28,1 σκετη) και τη δευτερη που ειναι αυτη που πηρα 17 κιλα με τη βαση της (13,5 σκετη), αυτα ολα μεσα απο τη σελιδα της Samsung καθως ακομη δε μου παραδοθηκε η τηλεοραση σπιτι για να ξερω ποσο ζυγιζει!

Και ρωτω λοιπον εκτος απο τη διαφορα χρωματος στον κατω φωτισμο πλαστικων που ειναι και η βασικη διαφορα αναμεσα στις σειρες C650,1,2,3,4 ειναι δυνατον κατασκευαστικα να εχουν τοσο χαωδη διαφορα βαρους, τι πλαστικα εχει η πρωτη και τι η δευτερη;
Με καποιο firmware update υπαρχει περιπτωση να υποστηριζει εγγραφη σε φλασακι;
Επισης ξερει κανεις απο οσους την εχουν αγορασει ποιο πανελ φοραει η συγκεκριμενη τηλεοραση;

Καποια στιγμη πηρε το ματι μου μια εκτενη αναφορα απο μελος που ανελυε τι σημαινει το καθε αλφαριθμητικο στον τιτλο του μοντελου αλλα δε θυμαμαι μετα το 6 τι υποδηλωνουν τα υπολοιπα συμβολα.

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις!

αν δεν κανω λαθος δεν υπαρχει καμια διαφορα και τα μεγεθη εχουν λαθος στο σαιτ (διορθωστε με αν κανω λαθος)

φιλε εμαθες αν εχει μεγαλο αποθεμα το saturn? ποτε σου ειπαν θα στην παραδωσουν και ποσο πληρωσες γι αυτο εξτρα?

Βρηκα τις διαφορες τελικα, το 3 στο τελος απλα υποδηλωνει τη σχεδιαση με την 653 να ειναι πιο απλη με γκρι φοντο και οχι οπως η 650 με χειλος στο κατω μερος του καδρου που εχει κοκκινο φωτισμο, λεπτομερεις εννοειται!

Το Saturn στις 12 που μιλησα ειχε μεγαλο αποθεμα παροτι νομιζα πως δε θα τη βρω και με δεδομενο οτι το Σαββατο σε αλλο καταστημα τους οι περισσοτερες τηλεορασεις του φυλλαδιου ειχαν εξαντληθει, δυστυχως δε μπορω να βοηθησω στο θεμα της μεταφορας γιατι ως κατοικος Θεσσαλονικης εστειλα κουριερ για να την παρει και χρεωθηκα φυσικα καμποσα επιπλεον για να μη χασω την προσφορα που τρεχει μονο στο συγκεκριμενο καταστημα!