Nέα tv 40-42'' 700-900e max

Re: Nea tv 40-42'' 700-900e max

Το κολλημα το παθα γιατι τις ειδα διπλα διπλα κ η εικονα ειναι πιο ζωντανη!συγκεκριμενα επαιζε τραιλερ ταινιων και ειχε το REsident evil το καινουριο,σε μια σκηνη που ειναι σε ενα δωματιο ολα ασπρα εβλεπες την led k elabe ενω οι lcd και πλασμα ηταν ενα μουντο γριζοασπρο.

παρτε κ το εν λογω τραιλερ

http://www.youtube.com/watch?v=9dc5iiT0f1s

δε ξερω αν κανουνε καποιο παραπλανατικο τρικ με φωτισμο η με τις συσκευες αναπαραγωγης των εν λογω τραιλερ (δλδ ειναι φτιαγμενα ετσι ωστε να φαινονται καλητερα τα σιγκεκριμενα σποτακια σε led i ldc tv αναλογα) ,αλλα στο πλαισιο πειραια (περιορισμενος φωτισμος) ,παλι τελεια φενοντουσαν οι led ,,

εφυγα για σατουρν να δω τα μοντελα που μου προτεινατε φιλοι κ επιστρεφω με εντυπωσεις.. :D

Πες τους να σου βάλουνε το ίδιο τηλεοπτικό κανάλι και στις δύο tv για καλύτερη σύγκρηση. Πολλά μπορούν να παίξουν με τα trailer. Στην LED το βιντεάκι του trailer μπορεί να είναι καλύτερης ποιότητας.

Καλησπέρα k πάλι... αρρώστησα k δεν μπόρεσα να κάνω από κοντά την ερευνα αγοράς μου απο κοντα, αλλα μετά από εκτεταμένη ερευνα πάλι σε sites k reviews από ξένα(cnet.co.uk kuriws) κατέληξα σε 3 μοντέλα : Samsung LE40C750 40'' - Samsung UE40C6500 40"(με την 6510 ουσιαστική διαφορα?) - SAMSUNG UE40C6000 40'' και με δανεικά (που λένε) την LCD LE40C750 .

Γέρνω προς Samsung γενικότερα γιατί καλύπτει τις απαιτήσεις μου ως προς gaming (ποδοσφαιράκι,fps), ταινίες ,2ο monitor pc , k ως design...δυστηχώς ξεφεύγουμε από το όριο των 850 euro που είχα βάλει όμως αρχικα , το ακριβό είναι και φθηνό ομως ,οπως λέγανε και οι παλιοί ...

Last edited:

Καλησπέρα k πάλι... αρρώστησα k δεν μπόρεσα να κάνω από κοντά την ερευνα αγοράς μου απο κοντα, αλλα μετά από εκτεταμένη ερευνα πάλι σε sites k reviews από ξένα(cnet.co.uk kuriws) κατέληξα σε 3 μοντέλα : Samsung LE40C750 40'' - Samsung UE40C6500 40"(με την 6510 ουσιαστική διαφορα?) - SAMSUNG UE40C6000 40'' και με δανεικά (που λένε) την LCD LE40C750 .

Γέρνω προς Samsung γενικότερα γιατί καλύπτει τις απαιτήσεις μου ως προς gaming (ποδοσφαιράκι,fps), ταινίες ,2ο monitor pc , k ως design...δυστηχώς ξεφεύγουμε από το όριο των 850 euro που είχα βάλει όμως αρχικα , το ακριβό είναι και φθηνό ομως ,οπως λέγανε και οι παλιοί ...

Η 750 όντως,είναι καλή,οι άλλες δεν αξίζουν τα χρήματα τους.

Μετά από πολλή ψάξιμο, κόπο και ιδρώτα κατέληξα στην αγορά τις LCD LE40C750 ,ξεφεύγω λίγο από τον προϋπολογισμό αλλα χαλάλι, δεν είδα πουθενά ούτε ένα ουσιαστικό αρνητικό σχόλιο για την συγκεκριμένη.

Οποτε από Δευτερα ερευνα αγοράς skroutz k όχι μονο για την καλύτερα προσφορα,αν γνωρίζετε ήδη για κάπου, προτάσεις δεκτες.

P.s θα ήθελα αν ήταν δυνατό τυχόν συμβουλές για απαραίτητες ρυθμίσεις και όχι μονο για μεγιστη απόδοση για να αρχίσω να ετοιμάζομαι σιγά σιγά :D

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, θα ρωτήσω εδώ.
Θα ήθελα να μου προτείνετε μία TV Γύρω στα 700-800 το πολύ αν αξίζει πραγματικά πολύ 900.
Φυσικά όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο και φυσικά Full HD.

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/SAMSUNG-LE40C530-LCD-TV-40.htm

Η παραπάνω, λέει τίποτα?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169426

Αυτή είναι καλή επιλογή?
Από τη δική μου όπως βλέπω από τα Specs φαίνεται καλύτερη.

Λογικά και σαν εικόνα δεν θα είναι καλύτερη?

Θέλει αυτή που έχω η γιαγιά μου και μου είπε να πάρω μία άλλη.

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα φίλε. Καταρχήν τη tv τη προορίζεις για κάτι συγκεκριμένο, ταινίες, games, tv, μεταδόσεις για τί ακριβώς? Εκτός κι αν για δικούς σου λόγους έχεις αποκλείσει τις plasma.

Να σου πω πως έχει η κατάσταση.

Έχω αυτή της υπογραφής μου, από την οποία είμαι υπέρ ευχαριστημένος.

Η νέα που θα πάρω θα ήθελα να είναι τουλάχιστον ίδια ή και καλύτερη από αυτή που έχω τώρα.

Η γιαγιά μου απλά θέλει να βλέπει μεγάλα τα γράμματα, επειδή όπως καταλαβαίνεις λόγω ηλικίας με την 21" CRT ζορίζεται.
Οπότε μου είπε να πάρει αυτή που έχω τώρα και να κρατήσω εγώ τη καινούρια.

Έρχομαι λοιπόν και ρωτάω ποια?

Θέλω να βλέπω ταινίες HD, Full HD, από το PC (mkv) ή από το PS3 (blu ray), πολλά παιχνίδια στο PS3 και πολλά παιχνίδια στο PC που το βάζω στη TV.

Οπότε αποκλείουμε τις plasma θα έλεγα. Με βάση το budget σου θα πρότεινα αυτή:

http://www.skroutz.gr/s/264717/Samsung-LE40C650-40''.html

Είναι 100Hz και αυτό λέει πολύ στα games, κάνει τη διαφορά.

Για κάτι φθηνότερο αυτή του πλαισίου που πρότεινες ο ίδιος θα ήταν ό,τι πρέπει. Προσωπικά δε μου αρέσουν οι LG LCD.
Οι παραπάνω σίγουρα είναι καλύτερες απ'τη αυτή που έχεις αφού είναι καινούργια μοντέλα.
Αν τελικά θέλεις να ανέβεις ίντσες θα σου πρότεινα να ανοίξεις νέο θέμα με διαφορετικό τίτλο. Ελπίζω να βοήθησα σχετικά.

Απάντηση: Nea tv 40-42'' 700-900e max

Αφού είχες την 40Μ86 και είσουνα υπέρ ευχαριστημένος με την 40C650 θα είσαι ... υπέρ ευτυχισμένος! Μην το σκέφτεσαι, σε LCD είναι μονόδρομος, ό,τι καλύτερο σε αυτή την κατηγορία! :award:

Αφου στα παιχνιδια χρειαζονται τα 100 Hz γιατι στο game mode τα απενεργοποιουν οι κατασκευαστες?

Δεν είπα ακριβώς πως χρειάζονται. Υποθέτω όμως πως καλό είναι να υπάρχει το motion plus ως επιλογή στο gaming. Και το game mode δε νομίζω να είναι απαραίτητο για να παίξεις σωστά παιχνίδι, οπότε πάει μακριά η βαλίτσα με τους κατασκευαστές. Δεν είμαι ειδικός στα games πάντως.

Η καλυτερη τηλεοραση για gaming ειναι αυτη που εχει το λιγοτερο lag.

Αν αρχισουμε με 100/200 Hz και αλλες επεξεργασιες εικονας τοτε το lag αυξανει τοσο που τα παιχνιδια απλα δεν παιζονται. Στριβεις πχ. το αμαξι και αυτο αποκρινεται 50-100 ms αργοτερα.

Ασε και τα τεχνουργηματα ("ουρες" , "νερα" κτλ) που στις LCD ειναι πολυ ενοχλητικα.

Τότε μπορεί να πάει και στην 46C530 δηλαδή...πιο μεγάλη αλλά φθηνότερη από 40C650. Όχι ψέμα ακριβώτερη είναι.

Απο 40" παλι σε 40" ομως? Αυτο δεν ειναι αναβαθμιση.
Ναι, έχεις δίκιο. Αυτό σκέφτομαι και εγώ και στο μυαλό μου περνάει και η περίπτωση να αγοράσω μία λίγο μεγαλύτερη. Έστω και 42". Από εκεί και πάνω όμως οι τιμές ανεβαίνουν γεωμετρικά...
Όπως και να έχει όμως, είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και αν είναι δυνατόν να μη περάσουμε τα 800Ευρώ.

Η καλυτερη τηλεοραση για gaming ειναι αυτη που εχει το λιγοτερο lag.
Πάμε σε πολύ βαθιά νερά αν αρχίζουμε και ψάχνουμε το Input Lag στις TV.
Θεωρείς δηλαδή, ότι αυτή που έχω τώρα έχει λιγότερο?
Δεν με απασχολεί και τόσο αυτό όμως αυτό, γιατί αν τη πάρω και δω ότι δεν μπορώ να παίζω παιχνίδια θα κρατήσω αυτή που έχω.

http://www.skroutz.gr/s/264716/Samsung-LE46C650-46''.html

Eιναι κριμα να βλεπεις ταινιες σε 40" , δηλαδη 37" με τις μαυρες μπαρες.
Πολλά λεφτά...
Ξεφεύγουμε πολύ, αλλά σίγουρα είναι φοβερή.

Λοιπόν, οι γιορτές ήρθαν και μαζί τους η αγορά νέας TV.
Έχουμε κάτι καλό?
(Πάντα μιλάμε να είναι καλύτερη από αυτή που έχω τώρα από την οποία είμαι υπέρ-ευχαριστημένος).