νεα TV 40 OR 46

jarule

New member
20 March 2011
21
για σας

Η αλήθεια ειναι οτι διαβάζοντας τα διάφορα post αντι να με βοηθήσουν να διαλέξω τηλεόραση μπερδεύτηκα χειρότερα!!!
Τα data εχουν ως εξής.
Εχω μια philips ambilight 32inc 2005.
Απόσταση τα 3 μέτρα,βλέπω ταινιες και ντοκιμαντέρ, λίγη μπάλα αλλά τα περισσότερα είναι σε πολύς καλής ποιότητας οπότε η καλή εικόνα είναι απαρετητη.
θα ήθελα να πάρω μεγαλύτερη τηλεόραση, 40 η 46?
το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι ως 1400.

σας ευχάριστω

Καλύτερα να πας προς τις 46 ίντσες.Εάν θέλεις να κάνεις άμεση αγορά δες την 46C750 της Samsung ή αλλιώς από τις καινούριες την 50G30 της Panasonic μέχρι τέλος του μήνα θα που θα είναι διαθέσιμη.

Όχι,σε κάθε περίπτωση καλύτερα να είναι μεγάλη παρά μικρή.Ίσα ίσα που ταιριάζει καλύτερα στην απόσταση θέασης σου κατά την προβολή BD ειδικά.

μάλιστα! ανάμεσα σε 46c750 kai 46c7000, πια είναι η γνώμη σου?την panasonic που μπορώ να τη δω online?

βρε παιδια το να παρω plasma απαιτεί LEAP OF FAITH να το κανω? θα κρατησω την tv μια πενταετια με 5, 6ωρες την μερα

βρε παιδια το να παρω plasma απαιτεί LEAP OF FAITH να το κανω? θα κρατησω την tv μια πενταετια με 5, 6ωρες την μερα

1,500 μελη του forum εχουν πλασμα , δεν κανεις και καμια ριψοκινδυνη κινηση.

Παρολα αυτα αν για καποιον λογο (διαφημιση , design κτλ.) θελεις να παρεις LED LCD κοιτα και αυτην...

http://www.skroutz.gr/s/326361/Sony-KDL-46EX720-46.html?keyphrase=46Ex720

καλήμερα ξανά!! η βοήθεια σας εχει αποδειχτεί πολύτιμη!!! σας ευχαριστώ.
θα πάρω τελικά plasma panasonic! άπλα θέλω να σας ρωτήσω αν αξίζει τον κόπο να πάρω την gt30 που έχει 3D, και αν εχει καλό media player η panasonic. της samsung είναι φοβερό!!!!! έχω βέβαια ενα media player wd άλλα δεν παίζει τα πάντα.

πολύ καλη επιλογή.
ο φετινός player στα στα χαρτιά φαίνεται να είναι βελτιωμένος (αναπαραγωγή mkv). τώρα για εξωτερικούς / ελληνικούς υπότιτλους άγνωστο. δε νομίζω να είναι καλύτερος σε καμμία περίπτωση από τo wd. σε σχέση με την g30 η gt30 είναι κατά 600- ευρώ ακριβότερη και δεν έχει και γυαλιά άρα επιπλέον κόστος. στο ίδιο δίλλημα είμαι και εγώ αλλά μου φαίνονται υπερβολικά τα παραπάνω χρήματα που ζητάει. βέβαια ακόμη δεν έχουμε δει reviews ούτε της g30 ούτε της gt30. δεν ξέρω αν στο 2d έχουν ίδια απόδοση (καλύτερη στο 2d η gt30).

ναι εχω την εντύπωση ότι αν είναι να πας σε 3d καλύτερα να παρω tp42vt30 ειναι μικρότερη για τα 3 μετρα αλλα ειναι καλύτερη και δίνει και τα γυαλιά, σιγά θα παω τον καναπέ μου πιο κοντα!!!!! έξαλλου βλέπω 6 χρόνια σε 32.
αθτο που με απασχολεί είναι απο που να την αγοράσω. ζω στης Κυκλάδες οπότε θα πρεπει να την παρω απο το ιντερνετ!! Το progressive.gr φαίνεται καλό!! καμία πρόταση?

ναι εχω την εντύπωση ότι αν είναι να πας σε 3d καλύτερα να παρω tp42vt30 ειναι μικρότερη για τα 3 μετρα αλλα ειναι καλύτερη και δίνει και τα γυαλιά, σιγά θα παω τον καναπέ μου πιο κοντα!!!!! έξαλλου βλέπω 6 χρόνια σε 32.
αθτο που με απασχολεί είναι απο που να την αγοράσω. ζω στης Κυκλάδες οπότε θα πρεπει να την παρω απο το ιντερνετ!! Το progressive.gr φαίνεται καλό!! καμία πρόταση?

ακριβώς αυτούς τους υπολογισμούς κάνω τώρα και εγώ και αυτή η σκέψη γυρνοβολάει στο μυαλό μου όμως για μικρότερη απόσταση από εσένα 2.5m με την τηλεόραση κολλημένη όσο παίρνει προς τον τοίχο. και μιλάμε για το ίδιο μοντέλο. σε εμένα το έπιπλο έχει βάθος 70-80 πόντους και μπορεί να παίξει η θέση τοποθέτησης της tv.

είδα τώρα την τιμή της: 1680 χμμ αλμυρούτσικη είναι για 42

Last edited:
ναι ειναι, αλλα επειδή ήμουν σχεδόν έτοιμος πριν βρω αυτό το απίστευτο forum, να πάρω μια philips ambilight 40 3d με 2000 euro του 2010 αυτη μου φαίνεται καλύτερη και λίγο σαν ευκαιρία
το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουν πότε θα έρθει στην Ελλάδα.

Kαι την "super" 42αρα να παρεις παντα θα ειναι χειροτερη απο μια 46" εφοσον στα 3 μετρα με την δευτερη θα βλεπεις και 3D και 2D πολυ καλυτερα.

Το οτι τωρα βλεπεις σε 32" δεν παιζει ρολο , και εγω απο 32" ξεκινησα αλλα πλεον βλεπω σε 50" και μου φαινεται και μικρη (ειδικα σε HD).

Καλα οι 32αρες πλεον μου φαινονται σαν οθονες κινητου!

ναι ειναι, αλλα επειδή ήμουν σχεδόν έτοιμος πριν βρω αυτό το απίστευτο forum, να πάρω μια philips ambilight 40 3d με 2000 euro του 2010 αυτη μου φαίνεται καλύτερη και λίγο σαν ευκαιρία
το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουν πότε θα έρθει στην Ελλάδα.

Ποια ευκαιρια? Εγω παλι οταν ακουω 2000 ευρω για 40" νομιζω οτι πας με το ζορι να πιαστεις κωτσος.

Εχω δει την 40PFL8605 (αν λες αυτη) σε σπιτι και η εικονα ηταν πολυ μετρια. Κανονικα δεν θα επρεπε να εχει ουτε 800 ευρω.

Last edited:
κάνουν οι 4 ίντσες τόση μεγάλη διαφορά?μήπως είμαστε λίγο υπερβολικοί? θα είναι 2,50 μέτρα τελικά και θα παίζω και λίγο playstasion 2, 3 άρες τη ήμερα αραιά και που.
ειναι ok για plasma?

Το θεμα δεν ειναι πλασμα vs LCD ,το θεμα ειναι να παρεις καλη τηλεοραση. Κυκλοφορουν μοντελα που τα πληρωνεις "χρυσα" χωρις κανενα λογο.

Αν σε αγχωνουν οι πλασμα και θελεις LED LCD θα σου προτεινα αυτην (ειτε σε 40" ειτε σε 46")...

http://www.skroutz.gr/s/326362/Sony-KDL-40EX720-40.html?keyphrase=40EX720

Επισης μπορεις να περιμενεις τις νεες Samsung...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=71740&page=13

Γενικα σε LED/LCD κοιτα Samsung, Sony και LG με την σειρα που τις αναφερω.

Οι υπολοιπες μαρκες λιγο εως πολυ ειναι στο περιθωριο.

μπορεί να φαίνεται μικρή η διαφορά στη διαγώνιο αλλά είναι 20% παραπάνω επιφάνεια στη 46.

http://www.displaywars.com/42-inch-16x9-vs-46-inch-16x9

τα βλέπω πολλά τα φράγκα της 42vt30. συμφωνώ με τον yperion ότι καλύτερα στα χρήματα αυτά 46gt30. άλλωστε τα γυαλιά τι να τα κάνεις τώρα.

yperion, plasma θα παρω, αυτο τελειωσε.για τη philips 40pfl9705h ελεγα, και κανει 1880 τωρα.