Νέα TV στα 50+

Την VT20 ενοείται...και δεν νομίζω να βασιστείτε στα διαφημιστικά τρίκ...

UNTITLED.jpg

UNTITLED.jpg

Δεν ξερω για ποιο Αmazon λες , εγω βλεπω πραγματικη αντιθεση (ANSI) 5850:1 στην μια και 261:1 στην αλλη.

Η διαφορα ειναι απλα χαοτικη. Tα υπολοιπα διαβασε τα μονος σου στις δοκιμες...http://www.fullhd.gr/

Νομίζω ότι καταλάβατε και οι 2 λάθος τηλεόραση :-) . Ο φίλος , dionysis11 , αναφέρθηκε στην πλάσμα PS50C7000 για Ευρώπη ή 8000 για Αμερική .
Αν και δεν έχω την ίδια αίσθηση ότι δηλαδή είναι ισάξια της VT20

@Yperion . Αυτή που αναφέρεις στα συγκριτικά του FullHD.gr είναι η LED .

Αυτό που μου κάνει εμένα εντύπωση είναι ότι σχεδόν όλοι μιλάνε για καλύτερο μαύρο στην G20 από ότι στην V20 που έχει καλύτερο "στα χαρτια" φίλτρο ( έχει το Pro αντί του απλού ).

Το θέμα με το 4/3 έχω θα προσπαθήσω να το αλλάξω . Απο εχθές άλλαξα format ώστε να δω εάν αντέχω . Μου φαίνεται χάλια αλλά θα αφήσω να περάσουν 10 ημέρες και βλέπουμε .

Δεν ξέρω για τις άλλες LCD ( ευχαριστώ για την ενημέρωση ) αλλά όπως σας έγραψα η Toshiba παίζει 4/3 20 μήνες τώρα για 2-3 ώρες την ημέρα ( καθημερινές ) και 5-6 ώρες ( Σαβατοκύριακα ) και δεν έχει το παραμικρό θέμα προκύψει.

Από ότι διαβάζω ( και διαβάζω πολύ εδώ και 3 ημέρες ) όλες έχουν τα θεματάκια τους και πρέπει να βρείς το χρυσό συμβιβασμό .

Δεν ισχυει αυτο.

Η V20 εχει 0.009 cd/m2 , G20/S20 εχουν 0.02 cd/m2 , δηλαδη διπλασιο.

Το πανελ των V20/VT20 επισης ειναι διαφορετικο ως προς την λειτουργια του και εχει και λιγοτερα phosphor trails λογω διαφορετικου φωσφορου.

afterglow.jpg

Το διαγραμμα παντως εχει λιγο παραφουσκωθει για λογους μαρκετινγκ οποτε μην το λαμβανετε και τοσο υποψην.

Στις μετρήσεις των διάφορων site δεν προκύπτει αυτό .
Ειδικά το 0,009 μου φαίνεται υπεραισιόδοξο .... κάνω λάθος ? Ασε που οι μετρήσεις κάτω απο το 0,01 δεν ξέρω πώς γίνονται .... :chinscratch:
Στα περισσότερα που διάβασα είδα 0,02 και στις 2 .

Προς θεού δεν είπα ότι είναι άσχημο ... lol ... το αντίθετο μάλιστα .... Αλλά να είχε λίγη φωτεινότητα παραπάνω .... = ( πλεονέκτης :D )

Επειδή έχουμε ξεφύγει κατά πολύ,κατά την γνώμη μου η 50V20,υπερκαλύπτει τις ανάγκες σου.

@dermitzakis : Όχι όλες όπως θα έχεις διαβάσει ....

@Yperion : To HDTV δεν είναι και ότι πιο αντικειμενικό για την Panasonic . Δεν νομίζω να διαφωνείς σε αυτό .
Αν και με βλέπω να καταλήγω στην V20 . Η τιμή της όμως με σταματάει .
Ξέρουμε αν παίζει καμία προσφορά ?

Μπα...δεν νομίζω να την βρείς σε προσφορά,ήδη οι plasma έχουν πολύ χαμηλές τιμές.Ενοώ υπερκαλύπτει τις ανάγκες σου σαν ποιότητα εικόνας πάντα...το 4/3 ότι και να πάρεις πρέπει να το αποφύγεις...μπορεί η Toshiba να μην έχει πάθει τίποτα αλλά δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με αυτήν την λογική.Υπάρχει και το letterbox mode...κόβει λίγο από πάνω και λίγο από κάτω...δηλαδή widescreen zoom όπως το αποκαλεί και η Samsung,μετατρέπει 4/3 σε 16/9 χωρίς να χρειάζεται να έχει μπάρες δίπλα.

@dermitzakis : Όχι όλες όπως θα έχεις διαβάσει ....

@Yperion : To HDTV δεν είναι και ότι πιο αντικειμενικό για την Panasonic . Δεν νομίζω να διαφωνείς σε αυτό .
Αν και με βλέπω να καταλήγω στην V20 . Η τιμή της όμως με σταματάει .
Ξέρουμε αν παίζει καμία προσφορά ?
Σε βλέπω ( διαβάζω ) όλες αυτές τις μέρες, και αναριωτιέμαι; Αφού τελικά με αυτά που ζητάει, θα πάει σε αυτό που του πρότεινα αμέσως μόλις ρώτησες, τι ταλαπωρήτε; Είναι η καλλύτερη επιλογή, η 50v20. Συνήθησε και το 16:9 και θα δεις οτι θα είναι τέλεια. Και μη νομίζεις οτι έχω αυτή, αλλά την γνωρίζω καλά. Για αυτά που θέλεις ( εκτός το 4:3 ) είναι άριστη.
Προχώρα και μη βασανίζεσαι άλλο. Διαφορετικά θα είσαι μπρος πίσω στην απόφαση, και αυτό δεν είναι καλός σύμβουλος. Εν τέλει εμπιστέψου και λίγο το ένστικτό σου και βεβαίως και τα μάτια σου. Έχεις πάρεις αρκετές γνώμες τώρα πια . Προχώρα στη 50v20 γιατί πολύ σύντομα θα τη θες και δε θα τη βρίσκεις.
Πολύ φιλικά πάντα.........
icon7.gif

sprsk γιατί εισαι τοσο δύσπιστος ?

Το HDTV στο Web ειναι απο τα ελάχιστα που κανουν σοβαρά reviews σε TV και εχουν εξοπλισμό να μετρήσουν σωστό μαύρο
(Απο τους λίγους που καταφέραν να μετρήσουν την 5090)

Ακόμα και αν δεν τους πιστεύεις πήγαινε δες απο κοντά δίπλα δίπλα την g20,v20 Η g20 φτάνει 0.02 και με γυμνό ματι η v20 εχει πιο βαθύ μαύρο το οποίο δεν θα το βρείς σε καμμία άλλη TV

Υ.Γ Αν θυμάμαι καλά την Toshiba θες να την αλλάξεις γιατι δεν ειχε μαύρο-bye-

Γιατί να μην είμαι ? . Μπαίνεις σε ένα σίτε και έχει διαφήμιση της Panasonic . Βραβεύει πάντα της Panasonic . Δεν θέλει πολύ για να παρεξηγηθεί ....
Ναι ζητάω Μαύρο καλύτερο αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν θέλω να χάσω ότι έχω. Λογικό έτσι .

Τώρα στα νέα .

Πήγα στο Media Markt Πειραιά και Άλιμο .

Δεν υπάρχει πουθενά η G20 ούτε η V20 . Μόνο η V20 με παραγγελία αλλά σε τιμή κοντά στα 2200 ( είναι τρελοί οι άνθρωποι ).
Σκέψου ότι πουλάνε την VT20 με 2 ζευγάρια γυαλιά 3D στα 2400 ... ????
Το ίδιο ισχύει για την PS50C7000 . Δεν υπάρχει και δεν ξέρουν αν θα παραλάβουν.

Εντύπωση 1η .
Απορώ πώς ο κόσμος αγοράζει TV όταν τις βλέπει να παίζουν σε αυτό το χάλι . Αίσχος τα SD από όλες ανεξαιρέτως τις TV .

Εντύπωση 2η .
Οι πωλητές είναι άσχετοι . Άκουσα τά κουλά αλλά δεν θα σας κουράσω.

Είδα την TX50VT20 και την PS50C6900 .
Εντύπωση 3η .
Αντανακλάσεις είχαν και οι δύο . όμως καλύτερα σε αντανάκλαση τα κατάφερνε η VT20
Το ίδιο και στο χρώμα . Παίζοντας με τις ρυθμίσεις ειδικά στο THX setup η VT20 απόδωσε καλύτερα χρώματα . Πιο φυσικά . Αλλά απ' την άλλη και οι 2 με αυτή την ρύθμιση ( THX ) ήταν χάλια με τόσο φωτισμό .
- Επίσης Δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα με την λεπτομέρεια και την σαφήνεια τις εικόνας - Σαν να έχαναν και οι δύο σε αυτό το κομμάτι .
Στο μαύρο . Εντύπωση μου έκανε ότι η VT20 έδειχνε μαύρο παρότι ήταν όπως προείπα σε φωτεινό κατάστημα ( ξέρετε πόσα φώτα έχει) .
Κάτι μου λέει ότι το βράδυ θα είναι απόλαυση . Αντίθετα η Samsung μου άφησε μία Γκρίζα εντύπωση όχι μαύρο. Κάτι σαν την αντίστοιχη απόδοση της LG.
Βέβαια 2400 δεν τα δίνω ... καταμεσής τις κρίσης :smileJap: θα κάνω τον Κινέζο αν δεν βρω κάτι στα 1500 + - 100 .

Εντύπωση 4η .
Παραδίπλα είχε μία Samsung LE52B750. Πρέπει να σας πω ότι με εντυπωσίασε . Είχε μαύρο . Δεν ξέρω που το βρήκε αλλά είχε .... ( δεν παίρνω όρκο για το τι θα δείξει σε περιβάλλον δωματίου χωρίς φωτισμό ) . Το δείγμα το έδινε 1899 euro ( πώς σας φαίνεται ??????? )

Εντύπωση 5η.
Δίπλα από αυτή μία Sony 52ΕΧ1 επίσης προσφορά στα 1600 ( ούτε που την είχα δει ποτέ στα line up ) . Από εμφάνιση ήταν super . Δεν μπορώ να πω το ίδιο για την εικόνα της .

Εντύπωση 6η .
Είδα την samsung 50PK550 και την αντίστοιχη LG . ( ούτε με σφαίρες ) απορώ πώς σε κάποιες κριτικές έχουν προταθεί . Και μου λες μετά να εμπιστευθώ ... lol

έκατσα κάνα μισάωρο , έπαιξα με τις ρυθμίσεις ( όπως όλοι ) και έφυγα .

Εντύπωση 7η . ( σαν τις ημέρες τις εβδομάδας )
Οι δύο κορυφαίες Plasma που αναφέρω πιο πάνω μου άφησαν κάκιστη εντύπωση από την πλευρά στο λευκό χρώμα . Όσο και αν προσπάθησα όσο και αν έπαιξα ότι ρύθμιση και να έβαλα Λευκό δεν είδα. Δεν ξέρω γιατί . Κάθε απάντηση καλοδεχούμενη.

Συμπέρασμα .
Πρέπει να πάω σε κάποιο κατάστημα από τα σωστά που να έχει την V20 και κάποιο αντίπαλο μοντέλο να δω σε πραγματικές συνθήκες τι παίζει .

Αυτά μέχρι τώρα ...... η αναζήτηση του δισκοπότηρου θα συνεχιστεί . Οπως είπα deadline το τέλος του μήνα .

...... η αναζήτηση του δισκοπότηρου θα συνεχιστεί . Οπως είπα deadline το τέλος του μήνα .

Φίλε μου αμα ψάχνεις το δισκοπότηρο σε λαϊκές τύπου Media Markt άστο καλύτερα...
Πήγαινε εκει που σου είπε ο Yperion και θα καταλάβεις

Δεν μπορεί τα review να κάνουν λάθος και να είμαστε όλοι τυφλοί
Ολοι ειχαμε κάποτε LCD...

Καλή επιτυχία -bye-

Στο media markt όντως είναι λίγο ...πανάκριβα,δες στο skroutz,και εάν αποφασίσεις,τότε απλά επωφελήσου κάποιας προσφοράς του internet.

Θα πάω φυσικά .... δεν υπάρχει περίπτωση να διαλέξω διαφορετικά .
Είμαι λιγάκι ψείρας βλέπεις .

Μόλις τις δώ θα σας πώ εντυπώσεις .

Αλήθεια η B750 τι έλεγε ... όχι ότι θα την πάρω αλλά όντως είχε τόσο καλό μαύρο όσο είδα ή μου φάνηκε ?

Θα πάω φυσικά .... δεν υπάρχει περίπτωση να διαλέξω διαφορετικά .
Είμαι λιγάκι ψείρας βλέπεις .

Μόλις τις δώ θα σας πώ εντυπώσεις .

Αλήθεια η B750 τι έλεγε ... όχι ότι θα την πάρω αλλά όντως είχε τόσο καλό μαύρο όσο είδα ή μου φάνηκε ?

Έχει καλό μαύρο,αλλά είναι περσινή και δεν υποστηρίζει dts.(Σε ξεγελάει και το Ultra clear panel)