sprsk πως πάει η εμπειρία του του ξεχειλωμένου 4:3; Έχω ακριβώς το ίδιο κόλλημα εσένα. Ζαλίζομαι. Και μάλιστα προχθές πήρα τον καινούριο HD αποκωδιοποιητή της NOVA ο οποίος (λόγω HDMI σύνδεσης) δεν δείχνει 4:3. Tουλάχιστόν στην δικιά μου TV. Άρα θέλοντας και μη με βλέπω να συνηθίζω αυτό τον παραλογισμό, Πάντως ασχέτως του ξεχειλώματος, η απόλυτη ξεφτίλα μας (ως χώρα) ήταν σήμερα στο ματς του Παναθηναϊκού. Και δεν αναφέρομαι στην 5άρα αλλά στο πόση εικόνα βλέπαμε...
Στο θέμα μας τώρα, ετοιμάζομαι και εγώ για νέα TV αλλά δυσκολεύομαι να πάω σε κορυφαίες υλοποιήσεις (βλ. V20) λόγω ταυτόχρονης αγοράς προβολέα. Για LG 60PK550 με κόβω
Η μέγιστη ξεφτίλα.Υπήρξαν φάσεις φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή,και στο πλάνο δεν υπήρχε ούτε τέρμα,ούτε τερματοφύλακας. :guitarist: :guitarist: :guitarist:
Ελα ρε συ........και εγω νομιζα οτι εισαι 50+ ετων![]()
LG - 50PK550 - 1171mm περίπου 750 euro ( τζάμπα βγαίνει )απτη στιγμη που παιρνης πλασμα παρε μια φτινη μη κλαις τα λεφτα σου
ετση κι αλιος για ολα αυτα που θες παλη με τη Toshiba 47 Z3030DG.θα παιξης μπαλα
η αλη ειναι μονο για κανα σηριαλ η για να πιανη μπουγιο μεσα στο σπιτη
για μενα πηγεναι σε κανενα φιλο σου να δης πως παιζουν η πλασμα και μετα ξανα ποφασιζης τη να κανης
για να μη κουραστη του το ιπα να περνη το ασανσερ :firstprize:Από την 50V20 στην PK550...δεν υπάρχουν σκαλιά διαφορά..αλλά σκάλες!:furious3:
LG - 50PK550 - 1171mm περίπου 750 euro ( τζάμπα βγαίνει )απτη στιγμη που παιρνης πλασμα παρε μια φτινη μη κλαις τα λεφτα σου
ετση κι αλιος για ολα αυτα που θες παλη με τη Toshiba 47 Z3030DG.θα παιξης μπαλα
η αλη ειναι μονο για κανα σηριαλ η για να πιανη μπουγιο μεσα στο σπιτη
για μενα πηγεναι σε κανενα φιλο σου να δης πως παιζουν η πλασμα και μετα ξανα ποφασιζης τη να κανης
δεν απαντάω σε υποθετικές ερώτησηςΚαι εάν του αρέσει όπως θα παίζει;
Χωρίς να θέλω να σας κουράσω ...
Βρήκα αυτή την προσφορά .
http://www.pixmania.gr/gr/gr/043062...DtQYXJ0ZW5haXJlPXNrcm91dHomQ29kZVByb21vPW91aQ
από ότι έχω καταλάβει δεν τρελαίνονται πολλοί για την Sharp σε αντίθεση με τα πρώτα χρόνια των LCD αλλά από ότι διαβάζω στις κριτικές γράφουν καλά λόγια . Πάντα σε σύγκριση με value ....
Τι λέτε ?
hmmδεν το είχα καταλάβει αυτό . Τι παίζει δεν είναι Ευρωπαϊκή η εγγύηση ?
Εδώ το review που βρήκα http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1267795029
Αλλά αν είναι να μπλέξω άστο καλύτερα ....
Χωρίς να θέλω να σας κουράσω ...
Βρήκα αυτή την προσφορά .
από ότι έχω καταλάβει δεν τρελαίνονται πολλοί για την Sharp σε αντίθεση με τα πρώτα χρόνια των LCD αλλά από ότι διαβάζω στις κριτικές γράφουν καλά λόγια . Πάντα σε σύγκριση με value ....
Τι λέτε ?
Ψάξε ψάξε και θα την βρείς ......
Η Panasonic 50V20 είναι εδώ και 6 μέρες στο σαλόνι μου ......
1 λέξη .
Απίστευτη ..... !!!!!!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.