Νέα TV στα 50+

DTS ? ( το φορμάτ ήχου εννοείς ? )

Τι να το κάνω ? .... Παίζω από media player PC ..

Πίστεψε με...θα προτημίσεις τον media player της τηλεόρασης...είναι πολύ πιο πρακτικός...βγαίνει σε 55άρα η B750;Δεν νομίζω....

sprsk πως πάει η εμπειρία του του ξεχειλωμένου 4:3; Έχω ακριβώς το ίδιο κόλλημα εσένα. Ζαλίζομαι. Και μάλιστα προχθές πήρα τον καινούριο HD αποκωδιοποιητή της NOVA ο οποίος (λόγω HDMI σύνδεσης) δεν δείχνει 4:3. Tουλάχιστόν στην δικιά μου TV. Άρα θέλοντας και μη με βλέπω να συνηθίζω αυτό τον παραλογισμό, Πάντως ασχέτως του ξεχειλώματος, η απόλυτη ξεφτίλα μας (ως χώρα) ήταν σήμερα στο ματς του Παναθηναϊκού. Και δεν αναφέρομαι στην 5άρα αλλά στο πόση εικόνα βλέπαμε...

Στο θέμα μας τώρα, ετοιμάζομαι και εγώ για νέα TV αλλά δυσκολεύομαι να πάω σε κορυφαίες υλοποιήσεις (βλ. V20) λόγω ταυτόχρονης αγοράς προβολέα. Για LG 60PK550 με κόβω

Last edited:
Απάντηση: Re: Νέα TV στα 50+

sprsk πως πάει η εμπειρία του του ξεχειλωμένου 4:3; Έχω ακριβώς το ίδιο κόλλημα εσένα. Ζαλίζομαι. Και μάλιστα προχθές πήρα τον καινούριο HD αποκωδιοποιητή της NOVA ο οποίος (λόγω HDMI σύνδεσης) δεν δείχνει 4:3. Tουλάχιστόν στην δικιά μου TV. Άρα θέλοντας και μη με βλέπω να συνηθίζω αυτό τον παραλογισμό, Πάντως ασχέτως του ξεχειλώματος, η απόλυτη ξεφτίλα μας (ως χώρα) ήταν σήμερα στο ματς του Παναθηναϊκού. Και δεν αναφέρομαι στην 5άρα αλλά στο πόση εικόνα βλέπαμε...

Στο θέμα μας τώρα, ετοιμάζομαι και εγώ για νέα TV αλλά δυσκολεύομαι να πάω σε κορυφαίες υλοποιήσεις (βλ. V20) λόγω ταυτόχρονης αγοράς προβολέα. Για LG 60PK550 με κόβω

Η μέγιστη ξεφτίλα.Υπήρξαν φάσεις φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή,και στο πλάνο δεν υπήρχε ούτε τέρμα,ούτε τερματοφύλακας. :guitarist: :guitarist: :guitarist:

Ελα ρε συ........και εγω νομιζα οτι εισαι 50+ ετων :flipout:
:flipout:

@manosm Δυστυχώς φίλε μου και εγώ δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι ζούμε σε ΜΠΑΝΑΝΙΑ

Αχ τι είπες τώρα ... προβολέα .... προσπαθώ 4 χρόνια αλλά δεν ψήνεται η γυναίκα και ως γνήσιος παντόφλας:slapface: κάνω πίσω.
Αν με άφηνε τότε σίγουρα θα πήγαινα σε LCD ή LED.
Από την μία θα είχα κινηματογραφική εικόνα με τον προβολέα απο την άλλη τούμπανο χρώματα καθαρότητα και λεπτομέρεια σε ότι format θέλω για όση ώρα θέλω. ...... Σαν όνειρο μου φαίνεται ......

@CASPER
Είμαι ακόμα στο δεν μου αρέσει ..... ελπίζω κάποια στιγμή να πάω στο δεν πειράζει .... και μετά ... έλα μωρέ , μιά χαρά είναι ...
Αυτό που με χαλάει περισσότερο είναι ότι χάνω πάνω κάτω τα γράμματα ....
Δεν μπορώ να δω σε ευρεία με τίποτα μόνο ΣΚΑΙ ... lol
Τα άλλα κανάλια είναι χάλια και έχω επιλέξει ένα format cinema 1 το λέει το οποίο χάνει ελάχιστα πάνω κάτω κρατάει ένα καλό λόγο παραμόρφωσης στο κέντρο και απλώνει στο πλάι την παραμόρφωση ... το κακό εδώ είναι ότι αν υπάρχει κίνηση είναι χάλια και αν έχεις 2 πρόσωπα αριστερά και δεξιά της οθόνης τα κεφάλια τους στα άκρα της τηλεόρασης είναι άστα να πάν ... άστα να πάν .

Σήμερα πέρασα από πλαίσιο .... Πολύ καλή τιμή έκαναν στην 6900 στα 1280 euro.

LG - 50PK550 - 1171mm περίπου 750 euro ( τζάμπα βγαίνει )απτη στιγμη που παιρνης πλασμα παρε μια φτινη μη κλαις τα λεφτα σου
ετση κι αλιος για ολα αυτα που θες παλη με τη Toshiba 47 Z3030DG.θα παιξης μπαλα
η αλη ειναι μονο για κανα σηριαλ η για να πιανη μπουγιο μεσα στο σπιτη
για μενα πηγεναι σε κανενα φιλο σου να δης πως παιζουν η πλασμα και μετα ξανα ποφασιζης τη να κανης

LG - 50PK550 - 1171mm περίπου 750 euro ( τζάμπα βγαίνει )απτη στιγμη που παιρνης πλασμα παρε μια φτινη μη κλαις τα λεφτα σου
ετση κι αλιος για ολα αυτα που θες παλη με τη Toshiba 47 Z3030DG.θα παιξης μπαλα
για μενα πηγεναι σε κανενα φιλο σου να δης πως παιζουν η πλασμα και μετα ξανα ποφασιζης τη να κανης

Από την 50V20 στην PK550...δεν υπάρχουν σκαλιά διαφορά..αλλά σκάλες!:furious3:

Και εάν του αρέσει όπως θα παίζει;

Χωρίς να θέλω να σας κουράσω ...
Βρήκα αυτή την προσφορά .
http://www.pixmania.gr/gr/gr/04306219/art/sharp/oceaunaoc-led-lc-52le705e.html?srcid=7255&aftrack=TVRRMU96VXlNRGs7MTI4NTc4OTA4NDtQYXJ0ZW5haXJlPXNrcm91dHomQ29kZVByb21vPW91aQ
από ότι έχω καταλάβει δεν τρελαίνονται πολλοί για την Sharp σε αντίθεση με τα πρώτα χρόνια των LCD αλλά από ότι διαβάζω στις κριτικές γράφουν καλά λόγια . Πάντα σε σύγκριση με value ....
Τι λέτε ?

http://www.pixmania.gr/gr/gr/043062...DtQYXJ0ZW5haXJlPXNrcm91dHomQ29kZVByb21vPW91aQ
από ότι έχω καταλάβει δεν τρελαίνονται πολλοί για την Sharp σε αντίθεση με τα πρώτα χρόνια των LCD αλλά από ότι διαβάζω στις κριτικές γράφουν καλά λόγια . Πάντα σε σύγκριση με value ....
Τι λέτε ?

Βάζοντας και τα 132 ευρώ εξόδων αποστολής,το κέρδος
είναι 274 ευρώ.Αν,όμως,χρειαστείς service (εντός εγγύησης)
πρέπει ν' απευθυνθείς Γαλλία.....

hmm :confused:δεν το είχα καταλάβει αυτό . Τι παίζει δεν είναι Ευρωπαϊκή η εγγύηση ?
Εδώ το review που βρήκα http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1267795029
Αλλά αν είναι να μπλέξω άστο καλύτερα ....

Θεωριτικά,ισχύει η ευρωπαική εγγύηση,όπως λες.Και είναι
υποχρεωμένη η SHARP Ελλάδας να σε καλύπτει.
Στην πράξη,όμως,πολλές φορές σου λένε το
"ψωροπερηφανο" κι εκδικητικό : "Να πας εκεί που την αγόρασες".....
Ευτυχώς,όμως,τελευταία υπάρχουν κι εξαιρέσεις.....

Τι λέτε ?

Δεν τα λυπάσαι τα 1200 ευρω σου και θελεις να τα πεταξεις?

Ειναι τυχαιο νομιζεις οτι αυτο το μοντελο δεν το εχει αγορασει σχεδον κανενας? Αν δεν ηταν εντελως αποτυχημενο καποιο μελος/αγοραστης δεν θα βρισκοταν?

Στις 50" και στα λεφτα αυτα μονο πλασμα θα βρεις με εικονα της προκοπης.

Ψάξε ψάξε και θα την βρείς ...... :D

Η Panasonic 50V20 είναι εδώ και 6 μέρες στο σαλόνι μου ......

1 λέξη .

Απίστευτη ..... !!!!!!!!!

Ψάξε ψάξε και θα την βρείς ...... :D

Η Panasonic 50V20 είναι εδώ και 6 μέρες στο σαλόνι μου ......

1 λέξη .

Απίστευτη ..... !!!!!!!!!

καλοριζικη και καλοθεατη.πιστευω οτι διαλεξες μια τηλεοραση την οποια θα ευχαριστηθεις στο μεγιστο.