Την περίπτωση μικρών παθητικών την εξετάζεις;
Δεκτό...αν θες ηχεία και ενισχυτή πάσο.
Αν θες NFM με τίποτα.
Το Α και Ω κατά τη γνώμη μου είναι το ενεργό κρος και διενίσχυση. Και όλα αυτά in house .
Κανένας που ασχολείται έστω και εντελώς ερασιτεχνικά με monitoring δεν πάει σε τέτοιες λύσεις.
Συμφωνώ απόλυτα.η άποψή μου είναι ότι οι ενισχυτές στο μέλλον θα εξαφανιστούν μαζί με τα όσα προβλήματα κουβαλάνε.
Λίγο αργότερα και οι προ δίνοντας τη θέση τους σε συνδυασμούς dac/pro.
Less is more.
Και με σωστή υλοποίηση λύνεις πολλά πράγματα.
Τα ενεργά είναι μεγάλη υπόθεση.
Και αν πας σε σοβαρή εταιρεία οι υλοποιήσεις τους είναι σωστές και σοβαρές.
Έχει μια συνέντευξη ο Darko με τον ιδρυτή της εταιρίας κ μου φάνηκε ωραίος τύπος.. Που έχει κ το HiFi υπ' όψιν...έριξα μια ματιά στα hedd.
ΠΟΛΥ ενδιαφέροντα!
Χάχα.. Ναι σαφώς.. Είναι όμως ΚΑΙ ωραίος τύποςδεν είναι απλά ωραίος τύπος
είναι ο Klaus Heinz που έφτιαξε το tweeter της adam
Πάντως όπου υπάρχουν αναφορές για τα Type 05 (ή τα 07 τα οποία δυστυχώς είναι μεγάλα για μένα), στην αναπόφευκτη λόγω AMT σύγκριση με τα αντίστοιχα Adam, φαίνεται να προτιμώνται.
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραίος..."Hi there and thanks for writing - sadly no distributor in Greece yet. The Type 05 would make a lot of sense if the desktop is big enough. I would also recommend to decouple them a little as they go very low for the size and thus can mess with your room acoustics. To adapt them to your room we included 2 shelving filters (bass and high frequencies). It is a very good and accurate monitor, fully active so no need for amplifiers etc. They have XLR and RCA connectors in case you want to plug them straight to your computer.
Thanks again, Frederik // Co-Founder HEDD"
Από επικοινωνία μας πριν από λίγο μέσω Facebook.
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όντως..In stock within 6-7 weeks
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.