Near Field ακροάσεις.

αν θες ηχεία και ενισχυτή πάσο.

Αν θες NFM με τίποτα.

Το Α και Ω κατά τη γνώμη μου είναι το ενεργό κρος και διενίσχυση. Και όλα αυτά in house .
Κανένας που ασχολείται έστω και εντελώς ερασιτεχνικά με monitoring δεν πάει σε τέτοιες λύσεις.

Και ορισμένα βίντεο μιλάνε μόνο από τη σκηνοθεσία τους. Αν θες να είσαι σοβαρός, τουλάχιστον μαζεύεις τις παντόφλες.

αν θες ηχεία και ενισχυτή πάσο.

Αν θες NFM με τίποτα.

Το Α και Ω κατά τη γνώμη μου είναι το ενεργό κρος και διενίσχυση. Και όλα αυτά in house .
Κανένας που ασχολείται έστω και εντελώς ερασιτεχνικά με monitoring δεν πάει σε τέτοιες λύσεις.
Δεκτό...
Αρκεί να είναι όντως έτσι γιατί υπάρχουν και ενεργά που δεν ισχύει αυτό που λες.
Επίσης εδώ δεν μιλάμε για στούντιο χρήση αλλά για ακρόαση μουσικής.

η άποψή μου είναι ότι οι ενισχυτές στο μέλλον θα εξαφανιστούν μαζί με τα όσα προβλήματα κουβαλάνε.
Λίγο αργότερα και οι προ δίνοντας τη θέση τους σε συνδυασμούς dac/pro.

Less is more.
Και με σωστή υλοποίηση λύνεις πολλά πράγματα.
Τα ενεργά είναι μεγάλη υπόθεση.
Και αν πας σε σοβαρή εταιρεία οι υλοποιήσεις τους είναι σωστές και σοβαρές.

η άποψή μου είναι ότι οι ενισχυτές στο μέλλον θα εξαφανιστούν μαζί με τα όσα προβλήματα κουβαλάνε.
Λίγο αργότερα και οι προ δίνοντας τη θέση τους σε συνδυασμούς dac/pro.

Less is more.
Και με σωστή υλοποίηση λύνεις πολλά πράγματα.
Τα ενεργά είναι μεγάλη υπόθεση.
Και αν πας σε σοβαρή εταιρεία οι υλοποιήσεις τους είναι σωστές και σοβαρές.
Συμφωνώ απόλυτα.
Προσωπικά αν μπορούσα αυτή τη στιγμή θα πήγαινα σε τέτοια λύση πολύ εύκολα.
Αλλά είναι πολλά τα λεφτά για αυτό που θέλω...

δεν είναι απλά ωραίος τύπος
είναι ο Klaus Heinz που έφτιαξε το tweeter της adam

Πάντως όπου υπάρχουν αναφορές για τα Type 05 (ή τα 07 τα οποία δυστυχώς είναι μεγάλα για μένα), στην αναπόφευκτη λόγω AMT σύγκριση με τα αντίστοιχα Adam, φαίνεται να προτιμώνται.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντως όπου υπάρχουν αναφορές για τα Type 05 (ή τα 07 τα οποία δυστυχώς είναι μεγάλα για μένα), στην αναπόφευκτη λόγω AMT σύγκριση με τα αντίστοιχα Adam, φαίνεται να προτιμώνται.

θα τα ψάξω...

μάλλον είναι το γεγονός ότι η εταιρεία είναι πολύ πολύ καινούργια.

http://www.hedd.audio/en/hedd-bridge/
Πολύ ενδιαφέρον το πρωτόκολλο Dante που χρησιμοποιούν.
Είναι νομίζω το μέλλον στην σύνδεση συσκευών.
Αν δεν κάνω λάθος είναι μια παραλλαγή του Ravenna protocol το οποίο κατά την άποψή μου όταν αποκτήσει πιο ευρεία διάδοση θα "γλυτώσουμε" επιτέλους από το usb.

"Hi there and thanks for writing - sadly no distributor in Greece yet. The Type 05 would make a lot of sense if the desktop is big enough. I would also recommend to decouple them a little as they go very low for the size and thus can mess with your room acoustics. To adapt them to your room we included 2 shelving filters (bass and high frequencies). It is a very good and accurate monitor, fully active so no need for amplifiers etc. They have XLR and RCA connectors in case you want to plug them straight to your computer.
Thanks again, Frederik // Co-Founder HEDD"

Από επικοινωνία μας πριν από λίγο μέσω Facebook.

"Hi there and thanks for writing - sadly no distributor in Greece yet. The Type 05 would make a lot of sense if the desktop is big enough. I would also recommend to decouple them a little as they go very low for the size and thus can mess with your room acoustics. To adapt them to your room we included 2 shelving filters (bass and high frequencies). It is a very good and accurate monitor, fully active so no need for amplifiers etc. They have XLR and RCA connectors in case you want to plug them straight to your computer.
Thanks again, Frederik // Co-Founder HEDD"

Από επικοινωνία μας πριν από λίγο μέσω Facebook.

Ωραίος...
Τα έχει ο Thomann πάντως