νεες τιμες για sony

:music-smiley-006::guitarist::singer::thrasher:

:aktion033::aktion033::aktion033::aktion033:

να κανουμε συγκροτημα

Απάντηση: Re: Απάντηση: νεες τιμες για sony

θελω να σε στεναχωρησω μια ζωη τον 10 θα εχει
:flipout::flipout::flipout::flipout:

δεν με ενδιφερει και να το αντικαταστησει θα παρουμε το καινουργιο
Χωρις να θελω να σε στενοχωρησω τα μοντελα στους προβολεις αλλαζουν συχνα. Πολυ φοβαμαι οτι και η sony καποια στιγμη η sony θα αντικαταστησει τον 10αρη... Κουραγιο.

Και η Infocus που κοίταζα πριν έρθει ο Αη-Βασίλης, έκανε τότε αύξηση τιμών. Ανεξήγητα πράγματα...

Αν κοιταξετε ττην πορεια του γιεν τους 2 τελευταιους μηνες θα δειτε γιατι πολλα προιοντα κυριως γιαπωνεζικα αυτοκινητα πηραν πανω.

Αυτό είναι μύθος που προωθείται από αυτούς που επιδίδονται σε αισχροκέρδεια όποτε ανεβαίνει το γιεν. Το εξαγώγιμο προϊόν της Ιαπωνίας τιμολογείται σε αμερικάνικα δολάρια, όσον αφορά τα καταναλωτικά προϊόντα, οπότε άλλη είναι η ισοτιμία που πραγματικά επηρεάζει...

Εγώ ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πόσες σφαλιάρες πρέπει να φάει η Sony για να έρθει στα συγκαλά τας.
Δεν της ήταν αρκετά ta 2.9$ Billions που έχασε (τελευταία οικονιμικά αποτελέσματα) οπότε αποφάσιε να κάνει τα προϊόντα της λιγότερο ανταγωνιστικά.

Ευτυχώς δεν σκοπεύω να αγοράσω τίποτα SONY anytime soon.

A και κάτι ακόμα! Έρχεται αύξηση 21% και από την B&W σε όλα της τα προϊόντα από 1 Μαρτίου!

Ναι ρε παιδιά να μην συγκρίνουμε ανόμοιες κατηγορίες.
Είναι προφανές ότι για να πέφτει έτσι πρέπει να είναι πολύ κατώτερος από BenQ , Epson κλπ.

Να γίνει συγκριτικο του 10άρη με Sanyo 700, Infocus X10 και λοιπούς της κατηγορίας του παρακαλώ! Ίσως και με Pico.

τώρα πάλι 1400...είναι τρελό!!! με καθε refresh βγάζει και άλλη τιμη!!!! αξιοπιστία!

To είδα και εγώ!Στα 2000 ο 10 στα 5000 και κάτι ο 80!Εγώ πρόλαβα και πήρα τον 10 με την σκέψη οτί δεν άξιζε τα τόσα παραπάνω ο 80 μιας και τον είχα δει.Τώρα και αν είναι υπερτιμημένος.Δεν ξέρω πως σκοπεύει να πουλήσει τώρα η sony ογδοντάριδες όταν με λιγότερα παίρνεις πλαναρ και pioneer!Η οικονομική κρίση που λέμε έχει επίπτωση και σε εμάς τους αγοραστές περισσότερο.Μια εταιρεία σαν την sony αυτό που θα πάθει είναι να μειωθεί ο τζίρος της.Το να βγάζεις λιγότερα κέρδη δεν σημαίνει οτί δεν συνεχίζεις να βγάζεις όμως!Σε τέτοιες περιπτώσεις ξέρω ότι ρίχνουν τις τιμές οι εταιρείες για ανεβάσουν τις πωλλήσεις τους και να κερδίσουν από αυτό και όχι να τις ανεβάζουν!Αυτή είναι η γνώμη μου και ίσως να κάνω και λάθος!

Προβλέπω τρελές πωλήσεις από δώ και πέρα:jester:
Εκτός αν σε μία εβδομάδα αρχίσουν οι super ντρούπερ εκπτώσεις του 40%

Εγώ βλέπω Τιμή (με ΦΠΑ): 1.819,00
Καταστάλλαξε; τι έγινε;

Ρε Γιάννη μήπως ...λέω μήπως πέρνεις ποσοστά απο τις πωλήσεις της Sony και μας τροφοδοτείς τέτοια νέα, να τρέχουμε να αγοράζουμε; :BDGBGDB55::flipout::AFADF0:

Last edited:
Και μόλις τώρα στα 1819. Πολύ αξιόπιστο αυτό το shop21. Ούτε το χρηματιστήριο δεν ανεβοκατεβαίνει έτσι.

EDIT: με πρόλαβε ο Καράβας

Last edited: