νεες τιμες για sony

Εγώ παιδιά μόνο για την τιμή της λάμπας ενδιαφέρομαι μόνο. Σε 40 περίπου μέρες έχω γράψει 300 ώρες προβολής...

Υ.Γ. Τον χρησιμοποιώ για οθόνη υπολογιστή/τηλεόραση/NOVA/Playstation και μου φαίνεται ότι το έχω παρακάνει.. αλλά τι να κάνεις..? μια ζωή ήθελα να κάνω project development σε 130 ίντσες :p

σιγα εχεις ακομα 2700 ωρες
η λαμπα παει στα 500 γιουρα
αλλα μολλον ισως κανουμε powerbuy

Εγώ παιδιά μόνο για την τιμή της λάμπας ενδιαφέρομαι μόνο. Σε 40 περίπου μέρες έχω γράψει 300 ώρες προβολής...

Υ.Γ. Τον χρησιμοποιώ για οθόνη υπολογιστή/τηλεόραση/NOVA/Playstation και μου φαίνεται ότι το έχω παρακάνει.. αλλά τι να κάνεις..? μια ζωή ήθελα να κάνω project development σε 130 ίντσες :p

πολλες ωρες...
μονο για μπλου ρει (η mkv 1080-720)
αποψη μου...
dvd χμμ...

(νοβα και tv και
προβολεα 1080?)

-bye-

by the way ,

παρά τις αξιόπιστες πηγές η τιμή του HW-10 παραμένει στα 1800-2000 -bye-

Μπα καποιο λαθος κανεις και χαιρομε που εγεινε ετσι για να αποφασισω σε πιο φτηνο και καλο προβολεα τελικα:SFGSFGSF:

Ναι, τρεξτε ολοι να παρετε τον προβολεα που σε λιγους μηνες πηρε σχεδον 800-900ευρω πανω...
Sony has reached a new low...

Ναι, τρεξτε ολοι να παρετε τον προβολεα που σε λιγους μηνες πηρε σχεδον 800-900ευρω πανω...
Sony has reached a new low...
Και ένα μοντέλο που προφανώς θα αντικατασταθει σε μερικούς μήνες με άλλο καλύτερο και φθηνότερο.

Υπαρχουν ηδη προβολεις στην ιδια κατηγορια τιμης που ειναι καλυτεροι...
Καλά, άλλη ιστορια αυτό (εξαλλου αυτό ίσχυε και στην εποχή του pb).

(αναμορφικό παίρνουν όμως ''οι άλλοι''; :p)

Σημερα παντως στο MediaMarkt Μαρουσι, τον ειχε στα 1849 ευρω αν καποιος ενδιαφερετε ας ριξει και απο εκει μια ματια.

Απάντηση: Re: νεες τιμες για sony

σωπα?????

και σε ποιον δεν συμβαινει αυτο?
Και ένα μοντέλο που προφανώς θα αντικατασταθει σε μερικούς μήνες με άλλο καλύτερο και φθηνότερο.

Απάντηση: Re: νεες τιμες για sony

:antlers::antlers::antlers:
Καλά, άλλη ιστορια αυτό (εξαλλου αυτό ίσχυε και στην εποχή του pb).

(αναμορφικό παίρνουν όμως ''οι άλλοι''; :p)