Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Κατ αρχήν διαταγές και "φιλαράκια" στους κολλητούς σου.

Και καλά και ευγενικά έγραψα.
Εσύ ανεμετέδιδες απ το ραδιόφωνο,εγώ απ το σπίτι μου.
Και ναί-δυστυχώς-έχω εικόνα για όλο το μήκος της Ακαδημίας.
Οσοι δεν με πιστεύουν ,ευπρόσδεκτοι να δούν και να ζήσουν από κοντά τα "γεγονότα"..
Οσο για το τι λογο έχουν τα media να σπείρουν ανακρίβειες ,´'αστο γιατί διαθέτουμε και κοινό νού.

Μήν ασχολείσαι Δημήτρη . Είναι συνήθης η τακτική του . Οσοι διαφωνούν μαζί του και δεν υποστηρίζουν τον φανατισμό του , είναι το λιγότερο αγενείς ... Δεν βαριέσαι , όλοι σ' αυτό τον κόσμο ζούμε . -bye-

Μολότωφ στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτου!

Η Ελλάδα τους ενοχλεί, η Ελλάδα πρέπει να τσαλακωθεί, η αποσταθεροποίηση έρχεται, εάν δεν είναι ήδη εδώ …

Νέες συγκρούσεις και σήμερα . Επεισόδια και συγκρούσεις αστυνομικών δυνάμεων με ομάδες στο κέντρο. Εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και συλλήψεις. Σε κυνηγητό στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας εξελίχθηκε η συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία προς τη Βουλή. Με δακρυγόνα απάντησαν οι αστυνομικές δυνάμεις σε ομάδες στην Σόλωνος, όπου υπό κατάληψη τελεί η Νομική Σχολή. Άλλα επεισόδια είχαμε το απόγευμα στην οδό Ακαδημίας, στο ύψος της Νομικής, μεταξύ δυνάμεων των ΜΑΤ και ομάδας ατόμων. Οι “νεαροί” πέταξαν πέτρες και άλλα αντικείμενα προς τους αστυνομικούς ενώ οι δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων.
Ζητούσαν μία αφορμή και η αφορμή ήλθε… Πολύπλευρη η υποστήριξή των «επαναστατών» από τα ΜΜΕ, που κυριαρχούνται από φίλους και συνοδοιπόρους των «αντιεξουσιαστών». Εμπρησμοί, καταστροφές και ένα κράτος σε κατάσταση αφασίας, παθητικό και ανήμπορο να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Τα τσιράκια του Σόρος απέδειξαν ότι παίρνουν δίκαια το μισθό τους, ενώ από την πλευρά του το κράτος αφήνει ασύδοτους κάποιους να οργανώνουν την τέλεση κακουργημάτων χωρίς να αντιδρά. Άλλωστε μη ξεχνάμε ότι οι μετοχές του Τζωρτζ Σόρος μετά την εκλογή του προστατευόμενoύ του Ομπάμα έχουν ανεβεί αρκετά υψηλά. Οδηγούμαστε πλέον σε μία ανοικτή «λευκή απεργία» του ανεύθυνου και άνευ ιδεολογίας αστικού κράτους. Και τα χειρότερα έρχονται…

http://xryshaygh.wordpress.com

Fun, isn't it?

Δηλαδή αν δεν είχε την υπογραφή της Χρυσής Αυγής,δεν έχει δόση αληθείας στα γραφόμενά του,το παραπάνω κείμενο ?

Σε τί ακριβώς υπερβάλλει ή λέει ανακρίβειες?

Η υπογραφή με ενοχλεί και εμένα δεν λέω αλλά η ουσία είναι άλλη..

Θά παρακαλούσα νά πάψει ο κύριος να μιλάει γενικώς γιά Χρυσαυγίτες εδώ μέσα.
Αλλοιώς να κατονομάσει.
Λογικές κουκουλοφόρων στο φόρουμ οιασδήποτε προελεύσεως δεν περνάνε...

Re: Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Ασ' το καλό ρε συ, αλήθεια; Κι εγώ παιδεύομαι να τους ανοίξω τα μάτια...

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

γκολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ

να ξεχνιόμαστε και λίγο
το ΣΚΙΣΑΜΕ που το σκίσαμε το θέμα

τι γκολ....... γκολαρα....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Μού αρέσει πού παριστάνεις την ´επαναστατική πρωτοπορία´και τελικά καταφεύγεις σέ φτηνούς εντυπωσιασμούς.
Αν νομίζεις πώς έτσι υπάρχει περίπτωση έστω και ένας ´συντηρητικός´ή μετριοπαθής να πειστεί είσαι εντελώς γελασμένος...........

ποιος θα μας ανοιξει τα ματια..?αυτοι που οι παρωπιδες εχουν γινει προεκταση
του προσωπου τους??-bye-

Μα οι 5 και 6 ειναι τροχιοδεικτικές ή θα τρελα8ω τελειως?

Συγκρίνετε και την γομωση του 357 με την 38 Σουπερ για να δειτε γιατι λεω πως δεν 8α ειχε χeρι....

Οι τροχιοδεικτικές έχουν ερυθρό φωσφόρο για γόμωση μέσα στο χάλκινο σώμα τους, αντί για μολύβι, και είναι πιο ελαφριές , γι' αυτό το λόγο.
(έχω κάνει βολές στο στρατό, φαίνονται , δε , και τη μέρα, από τη θέση του σκοπευτή και σου δίνουν την αίσθηση της ταχύτητας μιας σφαίρας, που αλλιώς δε φαίνεται...)
Αυτές που έχουν σώμα από χαλκό και μολυβένια μύτη , κοίλη ή γεμάτη , είναι και πιο καταστροφικές , μιας και με το που μπαίνουν στο σώμα, παραμορφώνονται αμέσως και δημιουργούν μεγάλη ζημιά στους ιστούς...

Πάντως, στο θέμα μας, τα ΜΑΤ κι οι κολλητοί τους , που αλλάζουν ρόλο πολύ συχνά σε μια μέρα, έχουν συγκεκριμένες εντολές, δεν πιστεύω να κάνουν πάντα , μα πάντα του κεφαλιού τους...

Εφόσον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΘΕΛΑΝ ,θα ήταν πανεύκολο να απομονώσουν και να περικυκλώσουν μια περιοχή , όπως όταν έρχεται , πχ , κάποιος αρχηγός κράτους, και δεν μπορεί να κουνηθεί κανείς, και μετά , με συνοπτικές διαδικασίες , να μαζέψουν όποιους κάνουν καταστροφές.

Ο λόγος που , αντί για αντλίες με χρωματισμένο νερό (...βλέπε Αγγλία κι αλλού) προτιμούν χημικό πόλεμο στο κέντρο της πόλης , είναι, πιστεύω, να αποτρέπουν να κατεβαίνει πολύς κόσμος σε διαδηλώσεις αντικυβερνητικές και να σου αμαυρώνουν , μετά , το ποινικό μητρώο, άσχετα αν συμμετείχες σε μια πορεία ή επεισόδια , αφού οι συλληφθέντες ΠΟΤΕ δεν είναι αυτοί που ΞΕΚΙΝΟΥΝ τα επεισόδια αλλά είτε περσατικοί, που έτυχε να συλληφθούν , είτε κάποιοι που τα συνεχίζουν , από μιμητισμό...

Είμαστε ελεύθεροι να γράφουμε τις απόψεις μας, αλλά παρακαλώ να λείπουν οι αιχμές προς άλλα μέλη του φόρουμ, ονομαστικώς ή, ακόμη χειρότερα, αορίστως.
Θα παρακαλούσα να μην επαναληφθεί.

Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Επειδή μένω Ακαδημίας μπορείς σε παρακαλώ πολύ να σταματήσεις να διασπείρεις ψευδείς και προβοκατόρικες ανακρίβειες?
αντε γιατί και η παραπληροφόρηση έχει τα όριά της !!

και εγώ εκεί ήμουνα και τα πράγματα ήταν κάπως έτσι όπως τα περιέγραφε το ραδιόφωνο , όποτε έσκαγαν τα ματ γινόταν πανικός όταν την κάνανε όλα ηρεμούσαν

μου αρέσει όπως πάει η κουβέντα, αλλά πρέπει να δούμε πιο σφαιρικά το τι γίνεται..... ή ψήνεται.... τα συμπεράσματα δικά σας !!!

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=943206#943206

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=946266

τα ξαναβάζω γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν δώσατε καμία σημασία .......

και περιμένω σχόλια εμπεριστατωμένα....

έτσι για να το δούμε από όλες τις πλευρές.....

Είμαστε ελεύθεροι να γράφουμε τις απόψεις μας, αλλά παρακαλώ να λείπουν οι αιχμές προς άλλα μέλη του φόρουμ, ονομαστικώς ή, ακόμη χειρότερα, αορίστως.
Θα παρακαλούσα να μην επαναληφθεί.

Αν αυτό που λες αφορά το ποστ που έσβησες, θα σε παρακαλούσα να κάνεις ξανά έναν έλεγχο σε όλες τις σελίδες και να σβήσεις μηνύματα που με προκαλούν, που με υποτιμούν και που αφήνουν υπονοούμενα για μένα.
Αν δεν αφορά το ποστ που μου έσβησες, πάλι καλό θα είναι να κάνεις έναν έλεγχο το τι έχει γραφτεί.

τα ξαναβάζω γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν δώσατε καμία σημασία .......

και περιμένω σχόλια εμπεριστατωμένα....

έτσι για να το δούμε από όλες τις πλευρές.....

τι να σχολιασουμε?ξανα τους φασιστες??:flipout:

αυριο δεν θα ειμαι εκει...θα ειναι ο μαρξ...πες του την λεξη Καπιταλισμος να δεις πως θα αντιδρασει,,,(δεν κανω πλακα):flipout:

οκ Δευτέρα τότε...

σόρυ για τα offtopic παιδιά...

Αν αυτό που λες αφορά το ποστ που έσβησες, θα σε παρακαλούσα να κάνεις ξανά έναν έλεγχο σε όλες τις σελίδες και να σβήσεις μηνύματα που με προκαλούν, που με υποτιμούν και που αφήνουν υπονοούμενα για μένα.
Αν δεν αφορά το ποστ που μου έσβησες, πάλι καλό θα είναι να κάνεις έναν έλεγχο το τι έχει γραφτεί.

Το αφορά. Και το αόριστο της αναφοράς ξεπερνά κατά πολύ το όριο των λοιπών. Όχι ότι θα έπρεπε να υπάρχουν και τα άλλα βέβαια.

Δεν θα ήμουν τόσο σίγουρος, τα λοιπά το ξεπερνούν κατά πολύ μάλιστα, ας όψεται που δεν μ αρέσει να πατάω τρίγωνα (όχι Πανοράματος).
Άσε που αν το σκεφτώ και λίγο διαφορετικά, δεν είπα και κάποιο ψέμα, αλλά ας μην πω τπτ παραπάνω.
Αρκετά σε κούρασα πάλι :D