Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Λίγο καιρό ακόμα να το διαβάζετε με τέτοια σπουδή για να ψαρέψετε λαυράκια και θα καταλάβετε πως δουλεύει το indymedia.

"Η πλακα ειναι οτι οι περισσοτεροι απο αυτους που δημιουργουν και συμμετεχουν σε τετοια φασιστογκρουπ ειναι τοσο βλαμμενοι που εχουν στην φορα το ονοματεπωνυμο τους...Ας προσεχουν..."

ε αφού έχει τέτοια ωραία κείμενα , σίγουρα θα το παρακολουθούμε με μεγαλύτερο ενδιαφέρον . Η ανάγνωση κειμένων γραμμένων από κομπλεξικούς , αποτυχημένους και ψυχοπαθείς κήρυκες του μίσους είναι σίγουρα μία από τις αγαπημένες ασχολίες μας

Εν συγκρίσει με όλους αυτούς τους κομπλεξικούς αποτυχημένους , τους ποτισμένους με το δηλητήριο της αποτυχίας και του ταξικού μίσους , τα ΜΑΤ είναι 4χρονα παιδιάκια που παίζουν σε παιδική χαρά ...

Ντοκ........ ο πυρπολητής !!!!!

ελα ρε συ τώρα... είναι δυο τρείς εδω μέσα που εδώ και 2000 μηνύματα προβαίνουν σε εμπρηστικές δηλώσεις και απαιτούν να τους απαντούν οι άλλοι σοβαρά . Ας τους πάρουμε στην πλάκα , ανάβοντας και μεις μερικές φωτιές να κάνουμε και λίγη πλάκα . Εχω και κάτι καλά Romeo y Julietta No. 1 - ξέρω την θέση σου αλλά εμένα μ' αρέσουν - θα ανάψουμε από καλή φλόγα και θα τα απολαύσουμε -bye-

Εγω παντως προσωπικα εχω απηυδησει στο κεντρο.
Λογο και τις δουλειας μου δεινοπαθουμε κανονικα,δεν ξερω απο πιο "στενο θα μου ερθει".
Καθε μερα σχεδον παω με κοκκινα ματια στο σπιτι,για το αναπνευστικο δεν το συζηταω,σημερα παλι στην Ακαδημιας φτηνα την γλιτωσα.
Φτανει πια!!:hippy:

Re: Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

ελα ρε συ τώρα... είναι δυο τρείς εδω μέσα που εδώ και 2000 μηνύματα προβαίνουν σε εμπρηστικές δηλώσεις και απαιτούν να τους απαντούν οι άλλοι σοβαρά . Ας τους πάρουμε στην πλάκα , ανάβοντας και μεις μερικές φωτιές να κάνουμε και λίγη πλάκα . Εχω και κάτι καλά Romeo y Julietta No. 1 - ξέρω την θέση σου αλλά εμένα μ' αρέσουν - θα ανάψουμε από καλή φλόγα και θα τα απολαύσουμε -bye-

No more Κάρβουνο please ..........:antlers:

για το Romeo το λέω !!!

Δημήτρη, σε αντίστοιχο δικό μου ποστ, η διαχείριση το έσβησε και μου έκανε παρατήρηση.
Πρόλαβες να το δεις ή όχι?
Εκτός και αν υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά.
Εννοείται πως το ποστ μου δεν αφορά εσένα, αλλά την διαχείριση.

"Η πλακα ειναι οτι οι περισσοτεροι απο αυτους που δημιουργουν και συμμετεχουν σε τετοια φασιστογκρουπ ειναι τοσο βλαμμενοι που εχουν στην φορα το ονοματεπωνυμο τους...Ας προσεχουν..."

ε αφού έχει τέτοια ωραία κείμενα , σίγουρα θα το παρακολουθούμε με μεγαλύτερο ενδιαφέρον . Η ανάγνωση κειμένων γραμμένων από κομπλεξικούς , αποτυχημένους και ψυχοπαθείς κήρυκες του μίσους είναι σίγουρα μία από τις αγαπημένες ασχολίες μας

Κοίτα .
Αυτοί οι τύποι κάνουν τούς ´διεθνιστές´ενώ είναι υπηρέτες τού διαπλανητικού συστήματος.

Εσείς δεν είστε αυτός που μας κάλεσε να "διεισδύσουμε" σε μαθητικές συνελεύσεις και να καταγγείλουμε στον εισαγγελέα "έκνομες" πράξεις, κοινώς να γίνουμε χαφιέδες;
Μην ξεχάσετε να παραλάβετε το πηλίκιό σας από το βεστιάριο...

Οσο γιά την Ελληνική Σημαία πού καίνε οι ´αδαείς´ή τίς μολότωφ πού πετάνε στον Αγνωστο Στρατιώτη οι αγράμματοι,ας πάνε να ρωτήσουν ολους αυτούς πού αγωνίστηκαν γιά Δημοκρατία και Ελευθερία τι σημαίνουν..
Τά προβοκατόρικα κείμενα τής ´Χρυσής Αυγής´εξυπηρετούν ´ψευτοδιεθνιστάκια´που είναι ικανά να ονομάσουν ακόμα και την Εθνική Αντίσταση ´εθνικιστική´.
Αυτοί πού ´Πουλάνε Πατρίδα´έχουν συμμάχους αυτούς πού ´Ξεπουλάνε την Πατρίδα´...Ιδιοι και απαράλλαχτοι βαδίζουν Χέρι-Χέρι

Δημήτρη, σε αντίστοιχο δικό μου ποστ, η διαχείριση το έσβησε και μου έκανε παρατήρηση.
Πρόλαβες να το δεις ή όχι?
Εκτός και αν υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά.
Εννοείται πως το ποστ μου δεν αφορά εσένα, αλλά την διαχείριση.

Το σχόλιο που παραθέτεις δεν χαρακτηρίζει κανέναν ούτε ως χρυσαυγίτη ούτε ως φασίστα ούτε ως κουκουλοφόρο ή δεν ξέρω τι άλλο.
Το να κρίνει κανείς τα γραφόμενά σου ως εμπρηστικά είναι θεμιτή κρίση συμπεριφοράς και με κόσμιο τρόπο. Μπορείς φυσικά να απαντήσεις αναλόγως, ουδείς σε εμποδίζει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Το σχόλιο που παραθέτεις δεν χαρακτηρίζει κανέναν ούτε ως χρυσαυγίτη ούτε ως φασίστα ούτε ως κουκουλοφόρο ή δεν ξέρω τι άλλο.
Το να κρίνει κανείς τα γραφόμενά σου ως εμπρηστικά είναι θεμιτή κρίση συμπεριφοράς και με κόσμιο τρόπο. Μπορείς φυσικά να απαντήσεις αναλόγως, ουδείς σε εμποδίζει.

:argue::argue::argue: Δικηγόροι

:flipout::flipout::flipout:
Πλάκα κάνω, μην με παρεξηγήσει κανείς

Και συναυλία στα Προπύλαια !

Από το mad.tv

Δέκα μέρες συμπληρώθηκαν από την δολοφονία του 15χρονου μαθητή, Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό στο κέντρο της Αθήνας και οι διαμαρτυρίες στην πρωτεύουσα αλλά και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας συνεχίζονται.

Στα πλαίσια αυτά διοργανώνεται μια μεγάλη συναυλία:
- ενάντια στην κρατική καταστολή
- αλληλεγγύης στην εξέγερση της νεολαίας

την Παρασκευή 19/12 από τις 15:00 και μετά στα Προπύλαια. Όποιος καλλιτέχνης ή μουσικό σχήμα επιθυμεί να συμμετέχει μπορεί να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα: 6956161445, 6972779824, 6979672446, 6944740587, 6970463400.

Συμμετεχουν μέχρι στιγμής (με τυχαία σειρά)

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β
ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ
ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ
ΧRΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ
ΤΣΟΠΑΝΑ ΡΕΙΒ
LOST BODIES
MODREC
ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ
ZAK STEFANOY
ΔΡΑΜΑΜΙΝΗ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ
ΜΗΤΕΡΑ ΦΑΛΑΙΝΑ ΤΥΦΛΗ
ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
NIGHT ON EARTH

Ας βγώ ψεύτης αλλά μάλλον θα καούμε πάλι..

Tί νέα απο τον Γκρουέφσκυ??
Ηταν καλή η εκδρομή απο Υμηττό στήν ´Μακεδονία´,τής γνωστής Συνιστώσας πού πηγε νά υποστηρίξει τον Αλυτρωτισμό και τον Εθνικισμό τών Γειτόνων εντελώς ´διεθνιστικά´???-bye--bye--bye-
Και μετά μάς κάνουν και διδαχές ´επανάστασης´.:flipout::flipout::flipout::BDGBGDB55:

Στα πλαίσια αυτά διοργανώνεται μια μεγάλη συναυλία:
- ενάντια στην κρατική καταστολή
- αλληλεγγύης στην εξέγερση της νεολαίας

Καμία συναυλία ενάντια στην - ηθελημένη; - αναποτελεσματικότητα και καραγκιοζιλίκι της κρατικής καταστολής θα γίνει; :rolleyes:

Last edited:
Καμία συναυλία ενάντια στην - ηθελημένη; - αναποτελεσματικότητα και καραγκιοζιλίκι της κρατικής καταστολής θα γίνει; :rolleyes:

Φυσικά.
Μόλις πέσει η Κυβέρνηση !!:flipout:

Και εκεί θα δείς και "βαρβάτα" ονόματα να τραγουδούν..:operator::guitarist:

Στενοχωριεμαι οταν βλεπω ανεγκεφαλους να καινε την Ελληνικη Σημαια (πραξη που μονο τους τουρκους κανει χαρουμενους)...
Θλιβομαι οταν βλεπω τα ΜΑΤ να ξυλοκοπουν νεολαιους, συνταξιουχους και εργατες...
Ανατριχιαζω οταν βλεπω αστυνομικους με κουκουλες και ακροδεξιους με ροπαλα αγκαλια με τα ΜΑΤ...
Εξαγριωνομαι οταν καιγονται τα λιγοστα περιουσιακα στοιχεια καποιων ταλαιπωρων...
Απορω να βλεπω Ελληνοπουλα να απειλουν να καψουν την Βιβλιοθηκη και τα μνημεια του λαου μας...
Αηδιαζω να βλεπω τους "λιγους" πολιτικους μας να μην ξερουν τι να κανουν γιατι το μονο που εχουν μαθει ειναι να κλεβουν τα λεφτα του λαου...
Ανησυχω που βλεπω τους νεους της χωρας σε απογνωση να βαδιζουν σε θολο τοπιο προς την εξαθλιωση της ανεργιας και της φτωχιας...
Αγχωνομαι που ετοιμαζονται να φανε το ονομα της Μακεδονιας οι σκοπιανοι και οι τουρκοι ετοιμαζονται για τσαμπουκαδες στην Θρακη...

Ειναι η πρωτη φορα που βαδιζουμε στα Χριστουγεννα και υπαρχει τοση κατηφεια στον κοσμο...τοση στενοχωρια.

Υπαρχει μια διαχυτη απαισιοδοξια στην ατμοσφαιρα...και δεν φταιει μονο η δολοφονια του μικρου απο τον ακροδεξιο-ψυχοπαθη...ειναι κατι βαθυτερο.

Υπαρχει μια διαχυτη απαισιοδοξια στην ατμοσφαιρα...και δεν φταιει μονο η δολοφονια του μικρου απο τον ακροδεξιο-ψυχοπαθη...ειναι κατι βαθυτερο.

Οι πολιτικές πεποιθήσεις του νταή-πιστολέρο,πώς εξακριβώθηκαν?