Λίγο καιρό ακόμα να το διαβάζετε με τέτοια σπουδή για να ψαρέψετε λαυράκια και θα καταλάβετε πως δουλεύει το indymedia.
Ντοκ........ ο πυρπολητής !!!!!
ελα ρε συ τώρα... είναι δυο τρείς εδω μέσα που εδώ και 2000 μηνύματα προβαίνουν σε εμπρηστικές δηλώσεις και απαιτούν να τους απαντούν οι άλλοι σοβαρά . Ας τους πάρουμε στην πλάκα , ανάβοντας και μεις μερικές φωτιές να κάνουμε και λίγη πλάκα . Εχω και κάτι καλά Romeo y Julietta No. 1 - ξέρω την θέση σου αλλά εμένα μ' αρέσουν - θα ανάψουμε από καλή φλόγα και θα τα απολαύσουμε![]()
ελα ρε συ τώρα... είναι δυο τρείς εδω μέσα που εδώ και 2000 μηνύματα προβαίνουν σε εμπρηστικές δηλώσεις και απαιτούν να τους απαντούν οι άλλοι σοβαρά . Ας τους πάρουμε στην πλάκα , ανάβοντας και μεις μερικές φωτιές να κάνουμε και λίγη πλάκα . Εχω και κάτι καλά Romeo y Julietta No. 1 - ξέρω την θέση σου αλλά εμένα μ' αρέσουν - θα ανάψουμε από καλή φλόγα και θα τα απολαύσουμε![]()
"Η πλακα ειναι οτι οι περισσοτεροι απο αυτους που δημιουργουν και συμμετεχουν σε τετοια φασιστογκρουπ ειναι τοσο βλαμμενοι που εχουν στην φορα το ονοματεπωνυμο τους...Ας προσεχουν..."
ε αφού έχει τέτοια ωραία κείμενα , σίγουρα θα το παρακολουθούμε με μεγαλύτερο ενδιαφέρον . Η ανάγνωση κειμένων γραμμένων από κομπλεξικούς , αποτυχημένους και ψυχοπαθείς κήρυκες του μίσους είναι σίγουρα μία από τις αγαπημένες ασχολίες μας
Δημήτρη, σε αντίστοιχο δικό μου ποστ, η διαχείριση το έσβησε και μου έκανε παρατήρηση.
Πρόλαβες να το δεις ή όχι?
Εκτός και αν υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά.
Εννοείται πως το ποστ μου δεν αφορά εσένα, αλλά την διαχείριση.
Το σχόλιο που παραθέτεις δεν χαρακτηρίζει κανέναν ούτε ως χρυσαυγίτη ούτε ως φασίστα ούτε ως κουκουλοφόρο ή δεν ξέρω τι άλλο.
Το να κρίνει κανείς τα γραφόμενά σου ως εμπρηστικά είναι θεμιτή κρίση συμπεριφοράς και με κόσμιο τρόπο. Μπορείς φυσικά να απαντήσεις αναλόγως, ουδείς σε εμποδίζει.
Στα πλαίσια αυτά διοργανώνεται μια μεγάλη συναυλία:
- ενάντια στην κρατική καταστολή
- αλληλεγγύης στην εξέγερση της νεολαίας
Καμία συναυλία ενάντια στην - ηθελημένη; - αναποτελεσματικότητα και καραγκιοζιλίκι της κρατικής καταστολής θα γίνει;![]()
Υπαρχει μια διαχυτη απαισιοδοξια στην ατμοσφαιρα...και δεν φταιει μονο η δολοφονια του μικρου απο τον ακροδεξιο-ψυχοπαθη...ειναι κατι βαθυτερο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.