Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Πάντως οι Βρεττανοί παραμένουν ´πρώτοι ´προβοκάτορες..

To ιντερνετικό B.B.C. παρουσιάζοντας τίς χτεσινές ταραχές στην Αθήνα ξεκινά μέ τό τουριστικό σποτάκι τής Κύπρου...
Μια χαρά τά ´μπέρδεψαν´οι ´σύμμαχοι´στίς ταξιδιωτικές οδηγίες τους...

Last edited:
εχει ακουσει κανεις καμμια ιστορια οτι οι μπατσοι πριν βαλουν τις σφαιρες στα περιστροφα τους τις ξυνουν σε τοιχο ?

Εχει μια λογικη.....

Απο την αλλη αν μεινει κανα θραυσμα στο βλημα θα σκασει κανα οπλο στη μουρη....

Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

εχει ακουσει κανεις καμμια ιστορια οτι οι μπατσοι πριν βαλουν τις σφαιρες στα περιστροφα τους τις ξυνουν σε τοιχο ?

Εχει μια λογικη.....

Βάζουν τεμπεσίρι για να μην κάνουν τσαφ. Άλλωστε τελευταία το Χόλλυγουντ απέδειξε ότι και οι σφαίρες παίρνουν φάλτσα......

Που το βλέπεις το παράξενο???:rolleyes::rolleyes:

Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Πάντως οι Βρεττανοί παραμένουν ´πρώτοι ´προβοκάτορες..

To ιντερνετικό B.B.C. παρουσιάζοντας τίς χτεσινές ταραχές στην Αθήνα ξεκινά μέ τό τουριστικό σποτάκι τής Κύπρου...
Μια χαρά τά ´μπέρδεψαν´οι ´σύμμαχοι´στίς ταξιδιωτικές οδηγίες τους...

edit: ’κυρο post.:a0210:

Re: Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Βάζουν τεμπεσίρι για να μην κάνουν τσαφ. Άλλωστε τελευταία το Χόλλυγουντ απέδειξε ότι και οι σφαίρες παίρνουν φάλτσα......

Που το βλέπεις το παράξενο???:rolleyes::rolleyes:

αυτο με το τεμπεσιρι δεν το σκεφθηκα ομολογουμενως......αξιοι αν το κανουν οι μπατσουληδες.

Oι κωλοτούμπες σχετικά μέ το πανό πού ανέβηκε στην Ακρόπολη απο την Νεολαία τού ΣΥΡΙΖΑ..

Οταν το ΚΚΕ είχε ανεβάσει πανό το 2004 κατά τής διεξαγωγής τών Ολυμπιακών Αγώνων στήν Ελλάδα η Αυγή έγραφε:'«το θέμα είναι η χρησιμοποίηση ενός χώρου για εντυπωσιοθηρία. Κάτι ανάλογο έκανε και ο χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων, το αμερικανικό κανάλι NBC»!

Tώρα ´Τούμπα Ασημάκη´.Συγχαίρει τού νεολαίους της γιά την πρωτοβουλία..

Τελικά όλοι ,μικροί-μεγάλοι ποντάρουν στήν λήθη τών Πολιτών..............

+1000
Οντως δεν παιζονται!
Καλα για τοσο ηλιθιους μας περνανε?

2_20_12_08_12_42_48.JPG

2_20_12_08_12_43_35.JPG

"Φρόνιμα και ταπεινά
πάω με κείνον που νικά.
Αν θέλεις να χαρείς τη λευτεριά νωρίς γίνε προδότης,
γίνε.
Θα 'ναι μαζί σου οι νόμοι
και η πλερωμένη γνώμη.
Πέτα την ανθρωπιά σου.
Κι απ' τον αφέντη πιάσου.
Κι άμα σε φτύσει αυτός,
να κάθεσαι σκυφτός.
Και θα 'χεις τα πρωτεία
στη σάπια πολιτεία".

ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΝΑΛΗΣ

Η μεγάλη αλήθεια της εποχής μας
(που δεν υπηρετεί κανείς με το να τη βρει μονάχα, που όμως χω- ρίς αυτή καμιά άλλη σημαντική αλήθεια δε μπορεί να βρεθεί)
είναι ότι η ήπειρος μας βουλιάζει στη βαρβαρότητα επειδή προσπαθούν να διατηρήσουν με τη βία τις σχέσεις ιδιοκτησίας στα μέσα παρα- γωγής.

<LI class=taxonomy_term_10>Μπέρτολτ Μπρέχτ

Πάντως το σκηνικό με τα ΜΑΤ γύρω από το δέντρο και διαδηλωτές να αφήνουν για "δώρα" σκουπίδια και λοιπά, είναι αρκούντως σουρεαλιστικό...

Κατά τη γνώμη μου, έπρεπε να το αφήσουν αφύλαχτο. Έτσι, είναι σαν να αφήνουν ανοιχτή πρόσκληση για φασαρίες...

Πάντως το σκηνικό με τα ΜΑΤ γύρω από το δέντρο και διαδηλωτές να αφήνουν για "δώρα" σκουπίδια και λοιπά, είναι αρκούντως σουρεαλιστικό...

Κατά τη γνώμη μου, έπρεπε να το αφήσουν αφύλαχτο. Έτσι, είναι σαν να αφήνουν ανοιχτή πρόσκληση για φασαρίες...

Σουρεαλιστικό και γελοίο.
Τά φασιστοειδή πού θεωρούν μείζον θέμα το να κάψουν το δέντρο στο οποίο γιορτάζουν οι Παρίες τής Ζωής τά Χριστούγεννα,ξεπερνούν κάθε όριο γελοιότητας.
Θάπρεπε τα ΜΑΤ να φύγουν μπάς και οι ´επαναστάτες´καταλάβουν πώς τέτοιες αθλιότητες δέν προσφέρουν απολύτως τίποτα.

Δεν ξέρω τι να σκεφτώ βρε Σπύρο.

Πάντως, θα προτιμούσα να φυλάνε τη Βιβλιοθήκη, όπως είπε ο Δημήτρης.
Η εικόνα μου κάνει κάτι σαν "αστυνομεύουμε τα Χριστούγεννα"...

Δεν ξέρω τι να σκεφτώ βρε Σπύρο.

Πάντως, θα προτιμούσα να φυλάνε τη Βιβλιοθήκη, όπως είπε ο Δημήτρης.
Η εικόνα μου κάνει κάτι σαν "αστυνομεύουμε τα Χριστούγεννα"...

Tά ´τυφλά χτυπήματα´πάνε παντού.
Εχεις την εντύπωση πώς οι διάφοροι σημερινοί ´αντεξουσιαστές´ενδιαφέρονται γιά την Παιδεία???

Kαί στην τελική τι κακό έχουν τά Χριστούγεννα...
Ασε που οποιουδήποτε κόμματος ναταν ο Δήμαρχος θάστηνε Δέντρο.
Και προφανώς η τόνωση τής αγοράς έχει σημασία σε περίοδο οικονομικής κρίσης..
Και στο Συνταγμα κάθε χρόνο δεν γιορτάζουν οι έχοντες μιά στοιχειώδη οικονομική άνεση.Οι μεταναστες και οι φτωχοί γιορτάζουν.

Καλά τις αντιδιαστολες´περι Βιβλιοθήκης και Δεντρου τίς αφήνω ασχολίαστες..
Η έλλειψη Παιδείας πάει πακέτο.

Δεν είπα ότι έχουν κάτι κακό τα Χριστούγεννα.

Απλώς, έχω την εντύπωση ότι η παρουσία των ΜΑΤ φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα. Σαν να τους σπιρουνίζουν δηλαδή.

Όσον αφορά την τόνωση της αγοράς, φυσικά και συμφωνώ, δεν το συζητάμε.

Υ.Γ. Οι σημερινοί "αντεξουσιαστές" (να χαρώ εγώ) ενδιαφέρονται μόνο να σπάσουν και να κάψουν...

Να το αφήσουν αφύλακτο να δούμε.

Έχω την εντύπωση πάντως πως το φυλάνε γιατί φοβούνται όχι να μη το κάψουν, αλλά, μην ξαναγίνουν ρεζίλι στας ευρώπας (στους γνωστούς φιλέλληνες).

Κάτι τέτοια ψάχνουν να κρύψουν την καμπούρα τους.

Εμ.
Μιά ολόκληρη Κοινωνία έχει κάτσει Προσοχή μήν ´προκληθούν´μερικοί.
Τίς τελευταίες μέρες υπάρχουν διάφορα τυφλά κτυπήματα μονον,που καμιά σχέση δεν έχουν με τις μαθητικές πορείες.

17 Ιανουαρίου είναι η μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας (αν δεν κάνω λάθος) στο Παρίσι. Την προηγούμενη εβδομάδα μαζεύτηκαν 50.000 μαθητές.

Υπάρχουν σκέψεις και για Ρώμη.

to be continued...

Last edited:
μόλις γύρισα απο βολτίτσα στη Στουρναρη να δω ένα κολλητό που έχει κατάστημα

...................

θλίψη δυστυχία κατάντια σεληνιακό τοπίο

το πράγμα έχει αρχίσει και παίρνει διαστάσεις !!