Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Απόσο βλέπω στη τηλεόραση, δεν ισχύει αυτό.

Εγω ακουω ραδιο Αλφα και ακουγεται κολαση ...
δεν νομιζω να λεει ψεματα η κοπελα που κανει το ρεπορταζ που ειπε πριν λιγο οτι σερναν εναν απο τα ποδια με δεμενα χερια .........

οχι και ετσι ! ειπαμε ...εκτος και αν θελουν και αλλο νεκρο ...

μου αρεσει που οι μεν και οι δε θα πανε σε λιγες μερες να αγκαλιαστουν με τους δικους τους και θα ευχονται αγαπη και ειρηνη και καλα χριστουγγενα .......

ολοι χριστιανοι....:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Εγω ακουω ραδιο Αλφα και ακουγεται κολαση ...
δεν νομιζω να λεει ψεματα η κοπελα που κανει το ρεπορταζ που ειπε πριν λιγο οτι σερναν εναν απο τα ποδια με δεμενα χερια .........

οχι και ετσι ! ειπαμε ...εκτος και αν θελουν και αλλο νεκρο ...

μου αρεσει που οι μεν και οι δε θα πανε σε λιγες μερες να αγκαλιαστουν με τους δικους τους και θα ευχονται αγαπη και ειρηνη και καλα χριστουγγενα .......

ολοι χριστιανοι....:grinning-smiley-043

Ίσως δεν το είδα εγώ!

ότι τον έσερναν τον έσερναν, το έδειξε και ο Σκαι.. κατά τα λοιπά οι γνωστοί δημοσιογράφοι και οι γνωστές κορώνες !!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

ναι αμε....

βιαζουν και γυναικες αμα βρεθουν μπροστα τους και κανουν και ανθρωποθυσιες με ρεπορτερς....

Μηπως γινεται να μην αναμεταδιδουμε οτι βλακεια ακουμε μεχρι να διασταυρωθει....

αλλιως να ενημερωνομαστε απο την εκπομπη των ΑΜΑΝ......ραδιο αρβυλα.....

αντε πια με το χρονο δημοσιοτητας που δικαιουμαστε.....

ραδιο αλφα ακουω καποιον αλλον σταθμο δεν μπορω να πιασω σημερα μεσω ιντερνετ ...δυστηχως......

και αυτα που ακουω δεν νομιζω να ειναι μπαρουφες.....

Όντως πιάσανε έναν οι αστυνομικοί και τον τράβαγαν χειροπόδαρα, αλλά όχι οτι δεν αφήνουν δημοσιογράφους και βάρανε όποιον βρεθεί μπροστά τους.

Τώρα κλιμακώνεται η ένταση και δεν το βλέπω για καλή νύχτα....:guitarist:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

ραδιο αλφα ακουω καποιον αλλον σταθμο δεν μπορω να πιασω σημερα μεσω ιντερνετ ...δυστηχως......

και αυτα που ακουω δεν νομιζω να ειναι μπαρουφες.....

Λενε διαφορα σημερα.

ευτυχως που δεν πιανεις και τους υπολοιπους.....

εδώ χωρίς λόγο μας έριξαν δακρυγόνα εχθές στο γήπεδο, την ώρα που έμπαιναν οικογένειες με τα παιδιά τους !!!!!!

Αποστολή των μαθητών δώσανε τριαντάφυλλα και κοκκινα μπαλόνια το μεσημέρι στο Σύνταγμα, στις διμοιρίες των Ματ απέναντι τους.

Είπαν επίσης οι μαθητές ότι, "εσείς μας δίνετε σφαίρες και εμείς λουλουδια"

Μιάς και άκουσα Αγγελάκα τώρα στο Ραδιο Αρβύλα....

Απο το Σιγά μην κλάψω....

"Και όταν φοβούνται πως μπορεί να τρελαθώ

Μου λεν να πάω κρυφά κάπου να κλάψω

Και να θυμάμαι πως αυτό το σκηνικό

Είμαι μικρός πολύ μικρός για να τα αλλάξω"

χαφιέδες αγόρι μου κανονικοί...

χαφιές είναι αυτός που γνωρίζει τι ακριβώς κάνει και για ποιο λόγο το κάνει Κώστα μου, αυτοί απλά ήταν βλαμμένοι....

και για αυτό το λόγο όταν τους κράξαμε και κινηθήκαμε ολόκληρη εξέδρα εναντίον τους, μπαμπάδες μαμάδες με τα παιδιά στα χέρια, έφυγαν τρέχοντας !!!!

χαφιές είναι αυτός που γνωρίζει τι ακριβώς κάνει και για ποιο λόγο το κάνει Κώστα μου, αυτοί απλά ήταν βλαμμένοι....

και για αυτό το λόγο όταν τους κράξαμε και κινηθήκαμε ολόκληρη εξέδρα εναντίον τους, μπαμπάδες μαμάδες με τα παιδιά στα χέρια, έφυγαν τρέχοντας !!!!

Ήξεραν καλά τι έκαναν, τρόμο ήθελαν να σπείρουν. Τα περί βλακείας δεν τα πιστεύω καθόλου. Παχύδερμα είναι, ιδανικά για την αποστολή που τους ανατίθεται...

ηξεραν καλά τι έκαναν, τρόμο ήθελαν να σπείρουν

μπααααα, αυτοί πήραν τρομάρα, κλωτσιές, ένα χαστούκι από μαμά με το παιδί στο χέρι και έναν αφορισμό από τον παπά της εξέδρας !!!

μπααααα, αυτοί πήραν τρομάρα, κλωτσιές, ένα χαστούκι από μαμά με το παιδί στο χέρι και έναν αφορισμό από τον παπά της εξέδρας !!!

Εντάξει, δεν θα τα χαλάσουμε, πάνω κάτω τα ίδια λέμε και οι δυο...:flipout:

Αλγεινή εντύπωση,που μου μεταφέρθηκε απο παριστάμενο.

Οι ΜΑΤατζήδες να κάνουν "δάκτυλο" ή να βάζουν τις φυσούνες αερίων σαν προέκταση των οργάνων τους,πρός ανήλικες μαθήτριες και μαθητές.

Κι όλα αυτά μετα την δολοφονία κι απρόκλητα,μαζί με ειρωνικά χαμόγελα και σχόλια.

Να τους χαίρονται.Εξαιρετικοί επαγγελματίες.Μετά τολμάνε να μιλούν για μεμονωμένα περιστατικά.