Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Αν οι αντιεξουσιαστές και "λοιπές προοδευτικές δυνάμεις" τέτοιου τύπου, μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα θα τους είχαν εξαφανίσει επι τη εμφανισει τους...

Last edited:
Πέτρο δεν υπάρχει πλέον κοινωνική συναίνεση. Η οργή είναι μεγάλη. Μάλλον θα πάμε για ισχυρότερες κοινωνικές συγκρούσεις.

Βλαση,θα διαφωνησω μερικως.Οργη υπαρχει,αλλα προερχεται απο δυο διαφορετικες κατευθυνσεις.Απο την μια πλευρα ολων αυτων που καινε και ρημαζουν και απο την αλλη πλευρα απο ολους εκεινους,τα εκατομμυρια,που μπορει να καταδικαζουν απεριφραστα τον φονο,αλλα καταδικαζουν εξ ισου και τους καταστροφεις.Αν σε μια δημοκρατια η συντριπτικη ,κατα την γνωμη μου,πλειοψηφια δεν επιβαλλει την θεληση της, τοτε ειναι αξια της μοιρας της Επειδη θελω να πιστευω στο εθνος μας,ελπιζω οτι τελικα θαβρουμε τις ισορροπιες που πρεπει για να πορευθουμε,αφου κατανοησουμε πρωτα τι ειναι δημοκρατια και τι δεν ειναι δημοκρατια

Last edited:
Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Επειδη θελω να πιστευω στο εθνος μας,ελπιζω οτι τελικα θαβρουμε τις ισορροπιες που πρεπει για να πορευθουμε,αφου κατανοησουμε πρωτα τι ειναι δημοκρατια και τι δεν ειναι δημοκρατια

Είναι σκούρα τα πράγματα. Κάθε πέρσι και καλύτερα.

Βλαση,θα διαφωνησω μερικως.Οργη υπαρχει,αλλα προερχεται απο δυο διαφορετικες κατευθυνσεις.Απο την μια πλευρα ολων αυτων που καινε και ρημαζουν και απο την αλλη πλευρα απο ολους εκεινους,τα εκατομμυρια,που μπορει να καταδικαζουν απεριφραστα τον φονο,αλλα καταδικαζουν εξ ισου και τους καταστροφεις.Αν σε μια δημοκρατια η συντριπτικη ,κατα την γνωμη μου,πλειοψηφια δεν επιβαλλει την θεληση της, τοτε ειναι αξια της μοιρας της Επειδη θελω να πιστευω στο εθνος μας,ελπιζω οτι τελικα θαβρουμε τις ισορροπιες που πρεπει για να πορευθουμε,αφου κατανοησουμε πρωτα τι ειναι δημοκρατια και τι δεν ειναι δημοκρατια

Πέτρο όλοι αυτοί που καταστράφηκαν (καταστηματάχες και εργαζόμενοι) δεν θα ζητήσουν ισορροπία. Εκδίκηση θα ζητήσουν. Ειδικά όταν θα δουν τις επιταγές να πρέπει να πληρωθούν.

Βλαση,θα διαφωνησω μερικως.Οργη υπαρχει,αλλα προερχεται απο δυο διαφορετικες κατευθυνσεις.Απο την μια πλευρα ολων αυτων που καινε και ρημαζουν και απο την αλλη πλευρα απο ολους εκεινους,τα εκατομμυρια,που μπορει να καταδικαζουν απεριφραστα τον φονο,αλλα καταδικαζουν εξ ισου και τους καταστροφεις.Αν σε μια δημοκρατια η συντρηπτικη ,κατα την γνωμη μου,πλειοψηφια δεν επιβαλλει την θεληση της, τοτε ειναι αξια της μοιρας της Επειδη θελω να πιστευω στο εθνος μας,ελπιζω οτι τελικα θαβρουμε τις ισορροπιες που πρεπει για να πορευθουμε,αφου κατανοησουμε πρωτα τι ειναι δημοκρατια και τι δεν ειναι δημοκρατια

Ακριβώς. :grandpa:
Ύψιστη αλητεία αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή στην Αθήνα αλλά από την άλλη, σαν γονιός, είμαι πολύ σοκαρισμένος μ' αυτό που συνέβη στο παληκαράκι αυτό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρό

Κε Νικολαίδη, μην εκπλήσσεστε... Αυτή η στάνη αυτό το τυρί βγάζει, και προφανώς απάντηση στα ερωτήματά σας δεν θα πάρετε... Ειδικά οταν κάποιοι είναι σε διατεταγμένη αποστολή και μαλλον παίζουν διπλό ρόλο... Αλλωστε θα έπρεπε να γνωρίζετε μέχρι τώρα, οτι συνήθως ο ρουφιάνος είναι αυτός που σκούζει περισσότερο LOL...

Ειπαμε οτι υπαρχουν αρκετες παροιμιες που ταιριαζουν,αλλα ο Τασος,μου διεγραψε ενα θεμα επειδη ημουν ατακτος ,να μην τον βαλω να κανει το ιδιο..Και μια που το θυμηθηκα ποιες ειναι οι ιστορικοτερες εκφρασεις απο καταβολης του Ελληνικου Εθνους?ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ,ΟΧΙ,κλπ,ειπωθηκε και μια σημερα μηπως ξερετε ποια ειναι?για να βοηθησω,λιγο,την ειπε το ιδιο προσωπο που ειπε επισης μια αξιομνημονευτη φραση πριν λιγα χρονια.Ελπιζω Τασο το κουιζ να επιτρεπεται

Last edited:
Από τον πιτσιρικά που δεν έπρεπε να είναι εκεί,
από την μητέρα του και τον πατέρα του που τον άφησαν να είναι εκεί,

Αν έχουν εφαρμοστεί περιορισμοί στην κυκλοφορία σε συγκεκριμένες περιοχές του κέντρου (εκτός έμπροσθεν της Βρεττανικής πρεσβείας προφανώς αλλα δεν είναι του παρόντος...) δεν το γνωρίζω με συγχωρείς.

Κάποιος άλλος φίλος δήλωσε οτι λάθος των οργανώσεων που διαδήλωσαν γιατί δώσαν αφορμή στο Black Block να τα σπάσει.

Να μην εκδηλώνουμε την οργή μας με καταστροφή καταστημάτω εντάξει το καταλαβαίνω και συμφωνώ.
Να μην επιτιθόμαστε στα Αστυνομικά τμήματα και τους αστυνομικούς με μολότοφ, πέτρες, δοκάρια και λεκτικούς πειραματισμους, έστω να πείς οτι το αντιλαμβάνομαι.
Αλλα να μην διαδηλώνουμε κιόλας? Απλά να το συζητάμε, να ποστάρουμε και στο αγαπημένο μας μπλόγκ και μετά να πάμε για ύπνο? Πώς θα δείξει ο πολίτης την δυσαρέσκειά του προς το κράτος, στο σύγχρονο 4ετες πολίτευμα? Θα τους μαυρίσει στο επόμενο γκάλοπ?

Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Ύψιστη αλητεία αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή στην Αθήνα αλλά από την άλλη, σαν γονιός, είμαι πολύ σοκαρισμένος μ' αυτό που συνέβη στο παληκαράκι αυτό.

Tο παληκάρι ηταν η αφορμή είπαμε..
Τα αιτια είναι βαθύτερα...οικονομική ανέχεια πρώτον και κύριον

To κολπο ειναι παλιο αλλα θα δουλεψει αλλη μια φορα.

Αν εκαναν οποιαδηποτε κινηση επιθεσης οι μπατσοι σε περιπτωση πουχαμε κανα θυμα θα επεφτε η κυβερνηση συντομα.

Τωρα αφηνουν το λαικο μενος να γιγαντωθει εναντιον των κουκουλοφορων και αυριο μετα απο την κυβερνητικη διασκεψη των χορτατων απο ρεμουλες υπουργων θα ζητησουν την συναινεση και των υπολοιπων κομματων για να αρχισουν εκκαθαρισεις λιγων ημερων ....

Βλεπω και νομοσχεδιο αστραπη να ερχεται με ειδικες διαταξεις για εκτακτα μετρα.

Α ρε να δεις που ο μεγαλος Αδελφος δεν ειναι μακρυα.

Να ρωτήσω κάτι εγώ ρε παιδιά; Αν αύριο χαλάσει μια κονσόλα στην ΕΡΤ και εγώ κάτσω και την κοιτάω να καταστρέφεται αντί να τη φτιάξω (όπως και είναι η δουλειά μου), δεν θα παραπεμφθώ από τους ανωτέρους μου στο πειθαρχικό με το ερώτημα της απόλυσης ή έστω της στέρησης μισθού; Οι αστυφύλακες που απλά παρακολουθούν χωρίς να επεμβαίνουν και να συλλαμβάνουν εντός νομίμων πλαισίων (το τονίζω αυτό) τους αντιεξουσιαστές (με τους οποίους έχουν και βεντέτα μην ξεχνιόμαστε) να καίνε τα καταστήματα στο κέντρο, πόσο καλά κάνουν τη δουλειά τους, για την οποία και πληρώνονται; Θα πρέπει να συνεχίζουν να την κάνουν ή θα πρέπει να απολυθούν; Ακόμα και αν εκτελούν εντολές, δεν παραβάινουν το καθήκον τους όταν βλέπουν να συντελείται έγκλημα μπροστά στα μάτια τους και δεν κάνουν τίποτα για να το αποτρέψουν ή να συλλάβουν τον ένοχο;

Για την εν ψυχρω δολοφονια,δεν υπαρχουν λογια,μονον η δικαιοσυνη και μαλιστα με οση αυστηροτητα της δινει ο νομος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Tο παληκάρι ηταν η αφορμή είπαμε..
Τα αιτια είναι βαθύτερα...οικονομική ανέχεια πρώτον και κύριον

Και τι σημαίνει αυτό; Τι σημαίνει "ήταν η αφορμή;" Χάθηκε ή δεν χάθηκε το παιδί;
Το αν ήταν το αίτιο ή η αφορμή πολύ λίγο μ' ενδιαφέρει εμένα και φαντάζομαι καθόλου τη μάνα του και τον πατέρα του.

Να ρωτήσω κάτι εγώ ρε παιδιά; Αν αύριο χαλάσει μια κονσόλα στην ΕΡΤ και εγώ κάτσω και την κοιτάω να καταστρέφεται αντί να τη φτιάξω (όπως και είναι η δουλειά μου), δεν θα παραπεμφθώ από τους ανωτέρους μου στο πειθαρχικό με το ερώτημα της απόλυσης ή έστω της στέρησης μισθού; Οι αστυφύλακες που απλά παρακολουθούν χωρίς να επεμβαίνουν και να συλλαμβάνουν εντός νομίμων πλαισίων (το τονίζω αυτό) τους αντιεξουσιαστές (με τους οποίους έχουν και βεντέτα μην ξεχνιόμαστε) να καίνε τα καταστήματα στο κέντρο, πόσο καλά κάνουν τη δουλειά τους, για την οποία και πληρώνονται; Θα πρέπει να συνεχίζουν να την κάνουν ή θα πρέπει να απολυθούν; Ακόμα και αν εκτελούν εντολές, δεν παραβάινουν το καθήκον τους όταν βλέπουν να συντελείται έγκλημα μπροστά στα μάτια τους και δεν κάνουν τίποτα για να το αποτρέψουν ή να συλλάβουν τον ένοχο;

Την διαταγή όμως ποιός θα τη δώσει?
Χωρίς να κινδυνευει κι αυτός να παραπεμθεί..ε;

Σημαδιακή φώτο (πριν 2 ώρες κέντρο )

attachment.php

Attachments

• AV1.jpg
    AV1.jpg
    152.1 KB · Views: 313
Αν έχουν εφαρμοστεί περιορισμοί στην κυκλοφορία σε συγκεκριμένες περιοχές του κέντρου (εκτός έμπροσθεν της Βρεττανικής πρεσβείας προφανώς αλλα δεν είναι του παρόντος...) δεν το γνωρίζω με συγχωρείς.

Κάποιος άλλος φίλος δήλωσε οτι λάθος των οργανώσεων που διαδήλωσαν γιατί δώσαν αφορμή στο Black Block να τα σπάσει.

Να μην εκδηλώνουμε την οργή μας με καταστροφή καταστημάτω εντάξει το καταλαβαίνω και συμφωνώ.
Να μην επιτιθόμαστε στα Αστυνομικά τμήματα και τους αστυνομικούς με μολότοφ, πέτρες, δοκάρια και λεκτικούς πειραματισμους, έστω να πείς οτι το αντιλαμβάνομαι.
Αλλα να μην διαδηλώνουμε κιόλας? Απλά να το συζητάμε, να ποστάρουμε και στο αγαπημένο μας μπλόγκ και μετά να πάμε για ύπνο? Πώς θα δείξει ο πολίτης την δυσαρέσκειά του προς το κράτος, στο σύγχρονο 4ετες πολίτευμα? Θα τους μαυρίσει στο επόμενο γκάλοπ?

Είπε κάποιοs να μην διαδηλώσειs;:chinscratch: